Com instal·lar SALTS (generar totes les fonts) a Kodi en menys de 2 minuts

Transmetre tots els recursos (SALTS) és la millor opció per veure pel·lícules en alta definició i programes de TV a Kodi. A la competència amb el famós complement addicional de Kodi, que sempre fa temps, ofereix un conjunt complet d’entreteniment per a la vostra família. Només uns quants millors complements de kodi podrien proporcionar qualitat de vídeo en alta definició amb pocs enllaços trencats, SALTS és un d’ells.


Kodi NewsAlguna vegada heu sentit a parlar de Kodi CRACKDOWN? Sí, són certs & que impedeix que milions vegin contingut gratuït. Una VPN pot mantenir la vostra identitat anònima i segura. PureVPN és la vostra millor solució per protegir-se dels avisos de DMCA, problemes de copyright & desbloqueig de diversos addons com Neptune Rising, Covenant o GAIA.purevpn cta

Aquesta guia proporciona informació als usuaris de Kodi sobre com instal·lar SALTS a Kodi. Esmentem els passos per instal·lar SALTS a Kodi Krypton i Kodi Jarvis.

Com instal·lar SALTS a la versió 16 de Kodi Jarvis
Com instal·lar SALTS a Kodi Fire Stick
Com instal·lar SALTS a les caixes Kodi
SALTS vs Èxode
SALTS no funciona / Errors / Problemes a Kodi
SALTS Fòrum i biblioteca Kodi

Com instal·lar SALTS a Kodi Krypton Versió 17 o superior

 1. Obert Kodi Krypton al sistema > Feu clic a la icona d’engranatge a la part superior també anomenada Configuració icona > Després heu de seleccionar Gestor d’arxius opció > Ara desplaceu-vos cap avall i feu doble clic damunt Afegeix font al costat esquerre de la pantalla.Com instal·lar sals a Kodi
 2. Feu clic a “Cap” opció quan apareix una casella > Aquí us demanarà que escriviu URL del dipòsit, així que escriviu http://kdil.co/repo/ > A continuació, feu clic a D’acord > Just a sota, demana el nom del repositori o font de suports, així que escriviu Kodil > Ara feu clic D’acord per tancar la caixa.com instal·lar sals a la versió 17 o superior de kodi krypton
 3. Ara torna a Kodi Home al prémer “Retroces” teclegeu el teclat diverses vegades per continuar amb els passos posteriors > A continuació, feu clic a Complements > Ara selecciona Instal·lador de paquets icona.com afegir sals al kodi
 4. Veureu algunes opcions a la pantalla on heu de fer clic Instal·leu des del fitxer Zip > Aleshores apareixerà una casella, cerqueu i feu clic a sobre Kodil > Aleshores kodil.zip > Espereu uns minuts perquè tingui lloc la instal·lació.salts kodi descarregar url zip
 5. Un cop finalitzada la instal·lació, aneu a Instal·lació des del Repositori opció > Ara desplaceu-vos cap avall per la llista i feu clic a sobre Kodil > Ara selecciona Complements de vídeo d’opcions > Després, troba VENDES i feu clic Instal·leu.sals en configuració de kodi
 6. Tornar a Kodi Home si voleu veure què hi ha dins d’aquest complement > Ara selecciona Complements > Complements de vídeo > VENDES > Pel·lícules > Gaudeix!

Configuració de kodi de sals

Com instal·lar SALTS a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obre el teu Kodi programari > S’obrirà a una llista de menú col·locada horitzontalment a la pantalla i feu clic a Sistema menú > Ara Gestor d’arxius > A continuació, feu doble clic Afegeix font.
 2. Fer clic a “Cap” opció un cop aparegui el quadre a la pantalla > Ara escriviu URL del dipòsit de Kodil kodivpn.co/repo/kodil.zip i feu clic a Fet > Ara escriviu el nom de la font de suports “Kodil” i feu clic Fet > Ara per tancar la casella, feu clic D’acord.
 3. Cal tornar a Menú principal de Kodi per continuar amb més passos > A continuació, feu clic a Complements > Icona de caixa > Aleshores Instal·leu des del fitxer Zip opció.
 4. Desplaceu-vos cap avall i feu clic a sobre Kodil > Aleshores kodil.zip > Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositori Kodil > Complements de vídeo > Ara selecciona VENDES > Feu clic a Instal·leu > Gaudeix!

Com instal·lar SALTS a Kodi Fire Stick

 1. Obert Stick de foc > Anar a Configuració > Fer clic a Opció del desenvolupador > Aleshores heu d’encendre Aplicacions desconegudes Fonts i Depuració ADB.
 2. Selecciona D’acord quan apareixerà una casella per avisar-te.
 3. Tornar a Fire Stick Home > Ara seleccioneu el botó Cerca opció i tipus “Kodi” i feu-hi clic.
 4. Un cop obert Kodi, heu de seguir els mateixos passos que es van comentar per a Kodi Krypton i Kodi Jarvis.
 5. Llegiu la nostra guia fàcil d’instal·lació de firestick / firetv de kodi.

Com instal·lar SALTS a les caixes Kodi

Els quadres Kodi totalment carregats són il·legals en molts països, de manera que si teniu algun d’aquests quadres, ja teniu SALTS instal·lats. Però, en cas que teniu un quadre Kodi que no està completament carregat, heu de seguir alguns passos bàsics.

Si teniu un quadre Android Kodi, podreu trobar Kodi fàcilment des de Google Play Store que podeu instal·lar directament. Un cop instal·lat, podeu seguir els passos destacats per a Kodi Krypton o Jarvis. Els passos segueixen iguals per a totes les caselles Kodi.

SALTS vs Èxode

SALTS vs Èxode

SALTS i el complement de l’Èxode Kodi es van introduir un després de l’altre quan Kodi va entrar al mercat. L’èxode, però, guanya popularitat entre els aficionats a Kodi i aviat arribarà al focus. SALTS també es va convertir en un complement addicional, però es va considerar igual a Exodus.

Amb raó, quan l’aplicació de la llei va començar la seva repressió contra complements de kodi de tercers, SALTS va caure prou aviat, però Èxode va mantenir el seu terreny. Amb els anys, Èxode ha estat alt, tot i la dificultat que ha patit, i aquesta és la diferència important entre els dos complements.

SALTS no funciona / Errors / Problemes a Kodi

SALTS mai no va ser el mateix quan es va produir una represa per part de la policia contra complements de tercers. Es van aplicar restriccions a la visualització de contingut de copyright que va comportar el tancament de complements populars. Des de llavors, SALTS s’ha enfrontat a molts problemes i entre els quals s’inclouen alguns d’ells a continuació:

SALTS no ha pogut instal·lar una dependència

Quan intenteu instal·lar el fitxer zip per completar el procés d’instal·lació del complement, apareix “No s’ha pogut instal·lar un error de dependència”. Això pot ser causat per diverses raons. Un dels motius perquè es produeixi aquest error quan el dipòsit no funciona. Una altra raó per la qual es produeix aquest error és a causa de les actualitzacions que es realitzen al dipòsit.

Solució

Tenim dues solucions per als dos motius pels quals apareix aquest error. Si es deu a un dipòsit fallit, us recomanem que utilitzeu el repositori Kodil tal com es descriu en aquesta guia tutorial. Tanmateix, si aquest error es produeix a causa de qualsevol actualització que es fa al dipòsit, haureu d’esperar una hora més o menys i intentar instal·lar de nou.

SALTS No s’han trobat fonts

Potser us sentiu descontents quan veieu un error “No s’ha trobat fonts” que es produeix freqüentment al complement de SALTS Kodi. Sempre que toqueu una pel·lícula en streaming, es carregarà durant uns minuts i, a continuació, us escapa a l’últim moment.

Si passa alguna cosa així, és perquè el flux ja no està disponible i potser haureu de provar una altra pel·lícula o programa de televisió.

Solució

És possible que vulgueu esborrar tota la memòria cau abans de començar a reproduir fonts proporcionades per SALTS. Obteniu més informació sobre com esborrar la memòria cau de Kodi.

SALTS Fòrum Kodi

Com que SALTS és un complement de tercers i es considera il·legal en molts països, no hi ha fòrums oficials disponibles. Tanmateix, si voleu participar en la discussió relacionada amb la SALTS, heu de tenir en compte la publicació de Reddit.

SALTS Biblioteca Kodi

SALTS ofereix una gran varietat de contingut de suports d’entreteniment per als usuaris de Kodi, la llista de la biblioteca SALTS Kodi es mostra a continuació:

 1. Pel·lícules
 2. Programes de televisió

Embolicant-lo

SALTS El complement de Kodi és famós pel seu contingut multimèdia d’entreteniment que ofereix als usuaris de Kodi. SALTS també ofereix visualització en alta definició del contingut que el converteix en un útil complement de Kodi. En aquesta guia es va comentar com instal·lar SALTS a Kodi, així que instal·leu aquest complement i gaudiu de pel·lícules i programes de televisió en alta definició.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map