Com instal·lar Spinz TV – Guia per a principiants

Actualització: El dipòsit que conté Spinz TV es troba actualment a la baixa, per tant, l’addició no funcionarà amb l’URL indicat.


Spinz TV és la solució única per a totes les necessitats de reproducció de suports. Tant si es tracta d’esports, pel·lícules, programes de televisió o canals de mitjans, amb Spinz TV podeu obtenir totes aquestes funcions i molt més sota un mateix sostre. En aquesta publicació, us mostrarem com instal·lar Spinz TV a Kodi i gaudir de totes aquestes sorprenents funcions. No us oblideu de revisar la nostra guia definitiva dels millors assistents de kodi.

Què és SpinzTV?

SpinzTV és una televisió de protocol d’Internet (IPTV) que utilitza el protocol lògic d’Internet (IP) per reproduir diverses fonts de suports que inclou programes de televisió, pel·lícules, esports i altres programes d’entreteniment. Això es considera il·legal en algunes geografies, per tant, és molt recomanable l’ús de la millor VPN per a Kodi. Sempre que us avorriu o no tingueu res a veure, amb Spinz TV podreu reproduir els mitjans que trieu i triar l’avorriment en un instant..

Com instal·lar Spinz TV Build a Kodi Krypton Versió 17

A continuació, els passos descrits us ajudaran a descarregar Spinz TV a la vostra versió més recent de Kodi Krypton 17:

 1. Baixar i llançar Kodi.com instal·lar spinz TV
 2. Dirigiu-vos al vostre Pantalla inicial> feu clic a la ronda Configuració botó >Gestor d’arxius> Feu doble clic a Afegeix font.com instal·lar spinz tv build en kodi krypton versió 17
 3. Introduïu l’enllaç http://repo.stvmc.net/a la casella on es mostra “Cap” >Introduïu el nom del programa “Spinz” o qualsevol altre nom que us agradi i feu clic D’acord.font de mitjans de televisió spinz
 4. Torneu al vostre Pantalla inicial al prémer “Esc” botó al teclat >Complements>feu clic a icona en forma de caixa a la cima.navegador addon de spinz tv kodi
 5. Feu clic a Instal·leu des del fitxer zip >SpinzTV > Repositori.SpinzTV-0.0.1.zip.arxiu zip de dipòsit de spinz tv
 6. Espereu que es finalitzi la instal·lació.
 7. Selecciona Instal·lació des del dipòsit >Spinz TV > Complements del programa >Assistent de TV Spinz > Instal·leu.assistent de televisió spinz
 8. Anar a Complements> Complements del programa >Assistent de TV Spinz > i triar entre diversos construeix.spinz tv assistent de creació
 9. Instal·leu qualsevol de les propostes que més us agradi i gaudiu!

Com instal·lar la versió Spinz TV a Kodi Jarvis Versió 16

Instal·lació de Spinz TV Build a la versió 16 de Kodi Jarvis és similar a la baixada a la versió 17 de Krypton en lloc del fet que hi hagi un lleuger canvi en el disseny, però un procés similar per continuar.

Un cop hàgiu instal·lat l’assistent Spinz TV, trobareu els Spinz TV Builds per Jarvis tal com es mostra a la imatge següent:

com instal·lar spinz tv kodi jarvis versió 16

Com instal·lar complements de Spinz TV a Kodi Krypton Versió 17

Si descarregueu el complement del Spinz TV, els 6 primers passos quan descarregueu el Spinz TV Build continuaran sent els mateixos. Un cop hàgiu instal·lat el dipòsit, seguiu la resta de passos descrits a continuació:

 1. Selecciona Instal·lació des del dipòsit >Spinz TV > Complements del programa >Spinz TV Pro > Instal·leu.com instal·lar addons de spinz TV a Kodi Krypton Versió 17
 2. Al fer clic a la secció Spinz TV pro, requerirà un Identificador i contrasenya de Facebook.inicio de sesión de pro spinz tv
 3. Quan feu clic a la secció Llista de fluxos podeu veure diversos canals de reproducció multimèdia.

Spinz TV pro vídeos

Com instal·lar addons de Spinz TV a la versió 16 de Kodi Jarvis

La instal·lació del complement de Spinz TV a la versió 16 de Kodi Jarvis continuarà essent la mateixa que quan baixeu a la versió 17, però es pot observar un canvi en la disposició del programari..

Es recomana instal·lar la versió més recent de Kodi, és a dir, Kodi Krypton versió 17 al sistema per evitar problemes comuns i errors..

Spinz TV no funciona – Com solucionar-ho

La majoria dels problemes que es poden presentar en instal·lar Spinz TV es deuen a versions anteriors de Kodi. La nova versió de Kodi, és a dir, la versió 17 de Kodi Krypton solucionarà la majoria dels problemes.

Alguns usuaris poden tenir problemes per descarregar Spinz TV des del repositori. Aquest problema es pot solucionar habilitant la font desconeguda. Això es pot solucionar tornant a la pantalla d’inici> Complements> Configuració > Activa la font desconeguda.

Com instal·lar Hardnox Build a Kodi Krypton Versió 17

Quan descarregueu la construcció de Hard Nox a la versió 17 de Kodi Krypton, heu de seguir 8 passos exactament com es va fer per descarregar la creació de Spinz TV (esmentada anteriorment). Aleshores, tot el que heu de fer és seleccionar de la llista de diverses compilacions de Krypton Spinz TV Hard Nox. Això hauria d’habilitar Hard Nox a Kodi.

Com instal·lar Hardnox Build a Kodi Krypton Versió 17

El millor assistent de TV Spinz per Kodi

Quan instal·leu Spinz TV Wizard a Kodi, trobareu la llista de diferents versions per a la instal·lació. Per citar algunes de les millors versions de l’assistent de TV Spinz, aquí teniu les millors opcions:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Aquests són els formats més potents per a Kodi i, per tant, podeu reproduir tots els canals multimèdia i els paquets d’entreteniment en un mateix sostre..

Per embolicar-ho

La instal·lació de Spinz TV serà una combinació perfecta per a la vostra versió Kodi Krypton 17, on podreu reproduir milers de canals, pel·lícules i entreteniment esportiu en un sol paquet. S’ha proporcionat una guia per instal·lar Spinz TV a les versions 16 i 17 de Kodi, que segueix passos similars però amb un disseny diferent. Spinz TV a Kodi és la millor opció per a aquelles persones que desitgin tots els sabors de les pel·lícules, els esports i els programes de televisió en una sola cosa.

Deixa un comentari si vols fer alguna pregunta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map