Com instal·lar UltraSurf VPN per Kodi

UltraSurf VPN no és un proveïdor de VPN tan popular, però és certament una opció raonable mentre es tria una VPN per a Kodi. Tot i que no podem classificar-la com la millor VPN de Kodi, no obstant això, UltraSurf és una VPN raonable per a Kodi. És una VPN gratuïta, el que significa que no cal subscripció per utilitzar aquest servei.


Seguiu aquesta guia per obtenir més informació sobre la VPN UltraSurf i la seva compatibilitat amb els dispositius Kodi i FireStick.

Com instal·lar UltraSurf VPN per a Kodi

UltraSurf VPN tenia un complement Kodi de versió beta que es podia instal·lar directament a Kodi igual que el complement PureVPN Kodi. Estava disponible al dipòsit de Kobra, però, com s’havia tancat recentment, de moment no hi ha cap rastre de complement addicional UltraSurf Kodi en cap altre dipòsit..

Per tant, la millor manera d’utilitzar aquest servei és instal·lant el seu client d’escriptori per a Windows i després executant Kodi. Podeu descarregar el client de Windows UltraSurf i instal·lar-lo al vostre sistema. Per obtenir més informació sobre això, podeu seguir la nostra forma d’instal·lar una VPN a la guia de Kodi.

Un cop l’heu instal·lat, només cal que us registreu. A continuació, inicieu la sessió i connecteu-vos a qualsevol dels vostres servidors segurs desitjats. Un cop connectat al servidor segur, obriu Kodi i comenceu a reproduir-vos amb qualsevol complement Kodi. Un dels avantatges més importants de tenir una VPN és que podeu gaudir de la transmissió en streaming amb complements KTV IPTV, ja que són geo-restringits.

Com instal·lar UltraSurf VPN per a FireStick

FireStick s’està convertint en la primera elecció dels observadors de binge a tot el món per les seves accessibilitat i característiques. Disposa d’una gran varietat d’aplicacions, permet als usuaris transmetre gairebé qualsevol cosa que desitgin veure. Tanmateix, sabent el fet que molta gent adora la transmissió gratuïta, Kodi a FireStick ha esdevingut una tendència.

Tenir una VPN a FireStick és molt important, fins i tot si no utilitzeu Kodi, ja que moltes de les aplicacions i el contingut que hi ha disponibles són geo-restringits. Molts usuaris tenen problemes quan emeten pel·lícules, programes de televisió, etc., ja que són geoestrictes o bloquejats pel seu fabricant de serveis.

Per tant, si voleu gaudir d’una experiència de transmissió en línia sense problemes, seguiu aquests passos per instal·lar UltraSurf VPN a FireStick:

 1. Arrenqueu el vostre FireStick > Feu clic a l’opció de cerca del menú principal.
 2. Tipus Descàrrega i feu clic a Cerca.
 3. Des del resultat de la cerca, feu clic a l’aplicació Descàrrega i feu clic a Aconseguir.
 4. Un cop instal·lada l’aplicació Downloader al FireStick, obriu l’aplicació.
 5. Ara introduïu aquest URL a la barra de cerca de l’aplicació: https: // bitly / 2lSyySP > Feu clic a Va.
 6. Quan s’acabi la descàrrega, feu clic a Pròxim.
 7. Feu clic a instal·lar quan aparegui el quadre de diàleg i espereu a que s’instal·li l’aplicació.
 8. Després d’instal·lar l’aplicació, feu clic a Obert.
 9. Quan l’aplicació s’obre, veureu un botó de commutació que apareix a la part superior. Feu clic sobre ell per connectar-vos a un servidor segur.

Aquest procés d’instal·lació difícilment trigarà 5 minuts i estarà a punt per a la transmissió segura. Tanmateix, si voleu reproduir contingut gratuït a FireStick, primer haureu d’instal·lar Kodi a FireStick.

UltraSurf VPN és segur?

Aquesta és la principal preocupació de tots els usuaris, perquè la raó per la qual les persones opten per una VPN és protegir la seva privadesa. Gairebé tots els proveïdors VPN afirmen ser el millor i més segur proveïdor de serveis, però darrerament, molts dels proveïdors no han estat fidels a les seves afirmacions. Les fuites de DNS i l’emmagatzematge IP fallat són coses habituals que es detecten amb proveïdors VPN gratuïts.

Els seus protocols de seguretat no són tan forts que poden proporcionar seguretat completa com els proveïdors VPN premium. És per això que molts usuaris tenen problemes de confiança relacionats amb proveïdors VPN gratuïts. UltraSurf VPN com un dels proveïdors de serveis gratuïts, ha estat interrogat per moltes persones a molts fòrums. Pel que fa a la meva opinió, si utilitzeu UltraSurf amb un propòsit de streaming, és segur que utilitzeu un servei com qualsevol altre..

UltraSurf VPN Opinions

UltraSurf VPN ha estat arreu de la indústria des de fa temps i els usuaris que coneixen la indústria VPN ho saben. Per oferir-vos una millor imatge del que pensen els altres sobre això, he inclòs uns quants fils de Reddit:

Comentari de la discussió El comentari de la discussió de N3w0ne "Quin és el millor vpn portàtil gratuït amb servidors europeus.".

Aquest usuari ha proporcionat un comentari positiu sobre la VPN UltraSurf. Tot i això, una de les coses més importants és notar que també l’ha mencionat que l’ha utilitzat per desbloquejar YouTube. Això significa que si utilitzeu UltraSurf VPN només per evitar les restriccions, és una bona opció.

Comentari de discussió Comentari de redditmaid des de discussió "No puc fer servir ultrasurf en lloc d’utilitzar una VPN?".

Aquest usuari ha indicat clarament que UltraSurf VPN no es pot utilitzar per a res més que per desbloquejar el lloc. El motiu pel qual ha esmentat és legítim que el protocol de seguretat que ofereix UltraSurf VPN és qüestionable i també ho són les seves pràctiques. Aleshores, aquest és el cas de tots els serveis de VPN gratuïts.

Conclusió

En concloure aquesta revisió, diria que UltraSurf VPN és un servei raonable per a les transmissions en línia. La raó és que desbloqueja gairebé tots els llocs restringits i el fet que l’experiència d’UltraSurf Kodi també sigui satisfactòria. Tot i això, no recomanaria als usuaris que opten per aquesta VPN si busquen privadesa de primer nivell.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map