Com instal·lar un dipòsit de Maverick a Kodi Krypton, Jarvis i FireStick

El dipòsit de Maverick és molt conegut perquè allotja el seu propi complement de Maverick TV Kodi i molts complements populars de Kodi com Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X, etc. Aquest dipòsit es pot descarregar i instal·lar fàcilment a Kodi sense tenir qualsevol problema. Seguiu la nostra guia per aprendre a instal·lar Maverick Repository a Kodi.


Revisió del dipòsit de Maverick Kodi

El magatzem de Maverick va obtenir popularitat a causa del seu propi complement Maverick. Tot i això, té molts altres complements de Kodi de tercers principals. Aquest dipòsit era conegut anteriorment com a Joker TV i era força popular.

Joker va canviar el seu nom a Maverick i el dipòsit de Maverick es va convertir en un nom destacat a la comunitat Kodi. El dipòsit de Maverick té complements per satisfer les necessitats de transmissió en temps real de tots.

Com instal·lar Maverick repo a Kodi krypton 17.6 i versions posteriors

Seguiu aquests passos per instal·lar Maverick Repository a la versió 17.6 de Kodi Krypton:

 1. Obert Kodi > Feu clic a la tecla Icona de configuració > Cllepar Gestor d’arxius.Com instal·lar Maverick repo a Kodi krypton 17.6
 2. Feu doble clic Afegeix font > S’obrirà un quadre de diàleg amb una barra d’adreces i un camp de nom > Feu clic a > i escriviu aquest URL a la barra d’adreces “http://mavericktv.net/mavrepo > Feu clic a D’acord > Anomena aquesta font de suports com a “Maverick> Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar el quadre de diàleg.Com configurar Maverick repo a Kodi krypton 17.6
 3. Tornar a Menú principal > Feu clic a Complements fitxa > Feu clic a Instal·lador de paquets (caixa) des del cantó superior esquerre.com instal·lar un dipòsit de Maverick a kodi jarvis
 4. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Fer clic a Maverick > Selecciona maverickrepo-3.5.zip > espereu la notificació.

instal·leu maverick kodi repo des del fitxer zip

Com instal·lar Maverick repo a kodi jarvis 16 i posteriors

 1. Obert Kodi Jarvis V16.
 2. Feu clic a Sistema > Feu clic a Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic a Afegeix font.
 4. Feu clic a <Cap> i escriviu URL http://mavericktv.net/mavrepo > Feu clic a Fet > Anoteu aquest enllaç de font de suports com a Maverick > Feu clic a Fet > Feu clic a
 5. Dirigiu-vos a Kodi Home Pantalla > Feu clic a Sistema > Feu clic a Complements.
 6. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip opció > Selecciona Maverick > Fer clic a maverickrepo-3.5.zip.

Com instal·lar el repositori Maverick a FireStick Kodi

La instal·lació de Maverick Repository a FireStick no és diferent com en altres dispositius. En primer lloc, haureu d’instal·lar Kodi al dispositiu Fire Stick. Després d’això, habilitareu la instal·lació de serveis de tercers al dispositiu.

Anar a Opcions de desenvolupament al menú i activeu Depuració i aplicacions d’ADB de fonts desconegudes.

Després d’això, podeu instal·lar el repositori Maverick fàcilment al dispositiu FireStick i gaudir de tots els complements fantàstics que aquest dipòsit ofereix al dispositiu FireStick..

Complements de Maverick Kodi

A continuació, es mostra una llista amb els millors complements de Kodi inclosos al dipòsit:

 1. Esports Joker
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. El Drac Màgic
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. A Flix
 8. Xarxa de dibuixos animats
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Preguntes freqüents sobre el dipòsit de Maverick

A continuació, es mostren algunes de les preguntes més freqüents dels usuaris de Kodi sobre el dipòsit de Maverick:

 Maverick Repo no funciona

Si teniu problemes per accedir o instal·lar el complement, haureu de comprovar immediatament si l’URL d’origen que heu afegit al Gestor de fitxers és correcte o no.

Si l’URL d’origen que heu introduït és correcte, però el dipòsit encara no funciona, el dipòsit podria estar actualitzat i hauríeu d’esperar un parell d’hores..

 Maverick TV no ha pogut instal·lar una dependència

No s’ha pogut instal·lar un error de dependència si el repositori està obsolet, l’URL d’origen ha caducat o si falten alguns fitxers al dipòsit. Si trobeu aquest eroor, torneu a baixar el dipòsit i torneu a instal·lar-lo.

Conclusió

Molts dipòsits de Kodi han guanyat popularitat proporcionant complements actualitzats de Kodi i el Repositori Maverick és un d’ells. El seu propi complement Maverick Kodi és també un fantàstic complement de Kodi per streaming de pel·lícules i programes de televisió de gran qualitat.

Una cosa que tots els dipòsits no poden fer és sobreviure a la competència del sector. Molts grans dipòsits vénen i van perquè molts d’ells no tenen innovacions ni singularitat. Mentre que, moltes d’elles són penalitzades per les autoritats i es veuen obligades a tancar el seu servei.

La manera d’apostar d’utilitzar un complement o repositori Kodi de tercers és amb una VPN pagada o gratuïta per a Kodi per assegurar la vostra privadesa. Mantingueu-vos a la seguretat mentre feu streaming i trieu el millor proveïdor de VPN del mercat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map