Com instal·lar Vortex a Kodi Krypton i Jarvis en menys de 6 minuts

Què és Vortex a Kodi

Vortex és el nou complement esportiu i musical desenvolupat pels dos gegants de la indústria tecnològica, és a dir, Rock Crusher i Dreamweaver. Aquest complement inclou molts esdeveniments esportius especials, com ara Futbol, ​​UFC, Esports de motor, entre d’altres.


Rock Crusher i Dreamweaver mai es comprometen en la qualitat, de manera que no podreu esperar res més que perfectes dels dos. En aquesta guia, tractem sobre com instal·lar Vortex a Kodi. Per instal·lar aquest complement, seguiu els passos ressaltats a continuació per a Krypton i Jarvis.

Com instal·lar Vortex a Kodi 17
Com instal·lar Vortex a Kodi 16
Descarrega Vortex Repo
Vortex Kodi no funciona / Errors / Problemes
Opinions sobre Kodi Vortex

Avís! Haureu d’utilitzar una VPN per mantenir-se en l’anonimat mentre utilitzeu Vortex ja que salvaguardarà la vostra privadesa. Aprofiteu el 85% de descompte amb PureVPN i emet el contingut il·limitat a Vortex.

Com instal·lar Vortex a la versió 17 de Kodi Krypton o superior

 1. Obert Kodi Krypton 17 al vostre sistema > Toca Icona de configuració (una icona en forma d’engranatge) situat a la part superior > Ara selecciona Gestor d’arxius opció.com instal·lar vòrtex a kodi
 2. Aquí veieu una llista de fonts del repositori, desplaceu-vos cap avall i Feu doble clic endavant Afegeix font > Apareixerà un quadre on heu de fer clic “Cap” > A continuació, escriviu el botó URL del dipòsit http://www.rockodi.com/ i feu clic D’acord > Ara escriviu el nom de la font de suports “Rock” i feu clic D’acord > Feu clic a D’acord de nou.com instal·lar vòrtex a la versió 17 o superior de kodi krypton
 3. Per continuar amb el tercer pas, aneu a Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements > Ara toca Instal·lador de paquets icona (una icona en forma de caixa) cantó superior esquerre.afegeix vòrtex al kodi
 4. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Apareixerà un quadre en el qual heu de desplaçar-vos cap avall i feu clic “Rock” > repositori.Rockcrusher-1.6.zip > Es necessitarà un temps per instal·lar el repositori.descarregar el fitxer zip vòrtex kodi
 5. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositori Rockcrusher > Complements de vídeo > Cerqueu i feu clic a sobre Vòrtex de la llista > Ara feu clic a Instal·leu > Espereu que instal·leu el complement.vòrtex sobre la configuració del kodi
 6. Per veure el complement, torneu a Menú principal de Kodi > Fer clic a Complements fitxa > Ara feu clic a Complements de vídeo > Si mireu la part dreta de la pantalla, veureu una llista de complements de kodi, desplaceu-vos cap avall per trobar-los Vòrtex i feu-hi clic. Comenceu a utilitzar el complement de Vortex.

vòrtex a la configuració del kodi

Com instal·lar Vortex a la versió 16 o inferior de Kodi Jarvis

 1. Obert Kodi Jarvis 16 al vostre sistema > Fer clic a Sistemes opció situada a la part inferior de la pantalla > Ara selecciona Gestor d’arxius.
 2. Feu doble clic a Afegir font que trobareu al final de la llista > Ara apareix un quadre emergent, feu clic a “Cap” > Escriviu l’URL http://www.rockodi.com i feu clic a Fet > Escriviu el nom “Rock” i feu clic a Fet > Ara feu clic a D’acord.
 3. Tornar a Pantalla d’inici de Kodi > Selecciona Sistemes opció de nou > A continuació, feu clic a Complements > Instal·leu des del fitxer Zip > Seleccioneu “Rock” de la llista > Fer clic a repositori.Rockcrusher-1.6.zip > Ara espereu que s’instal·li.
 4. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Repositori Rockcrusher > Fer clic a Complements de vídeo > Vòrtex > Instal·leu > Espereu que instal·leu el complement.

Descarrega Vortex Repo

El complement del vòrtex es troba al dipòsit de Rock Crusher. També podeu descarregar aquest dipòsit directament al vostre sistema, que esborra alguns dels passos destacats anteriorment. Feu clic aquí per descarregar el repositori Vortex i seguiu els passos següents:

 1. Un cop descarregueu el fitxer zip i el deseu al vostre sistema, Obriu Kodi > Feu clic a Complements > Icona Instal·lador de paquets.
 2. Instal·leu des del fitxer Zip > Navegueu pel fitxer zip que heu baixat. Un cop navegueu pel fitxer, trigareu uns minuts a instal·lar-se.
 3. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori > Penyal Repo > Complements de vídeo > Vòrtex > Instal·leu > Gaudeix!

Vortex Kodi no funciona / Errors / Problemes

Vortex estava prèviament disponible a Stream Complements Repository. Tot i això, ara té el seu propi dipòsit Rockcrusher on podeu instal·lar Vortex amb facilitat. La transició dels complements de flux a un complement de vòrtex separat ha provocat que es produís algun problema. Aquest bloc cobreix la darrera guia per instal·lar Vortex que funciona perfectament.

El complement de Vortex no funciona

Vorte estava funcionant bé fins al canvi del dipòsit. Ara que té un dipòsit nou independent, ja funciona correctament a Kodi.

Opinions sobre Kodi Vortex

Vortex us permet veure molts esdeveniments esportius, entre ells les curses de motor Sports en línia. Molts usuaris de Kodi activen el seu complement Vortex a Kodi per veure esports en línia sense subscripció.

Gràcies a @ rockcrusher01 per la fantàstica # fórmula1 de cobertura en #vortex. La millor cobertura de carreres de Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 de maig del 2017

Els usuaris de Kodi també perceben Vortex com el complement addicional a causa del seu streaming en HD. El més important, tot el seu streaming funciona excel·lentment sense haver de carregar el contingut multimèdia.

@ rockcrusher01 #VORTEX té el millor (possiblement l’únic que treballa en HD / Eng) premis Grammy a KODI. Atrezzo i TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 de febrer de 2017

Per afegir coses

Vortex, un nou nom al món de Kodi ha fet càrrec de la categoria de complements esportius i musicals. És el producte dels dos noms més populars al món de Kodi Crusher de rock i Dreamweaver. Cobreix molts esdeveniments esportius, inclosos els esdeveniments de la UFC PPV que és difícil de veure en línia de forma gratuïta. En aquesta guia, tractem sobre com instal·lar Vortex a Kodi i veure esports en directe. Consulteu la nostra guia de kodi vpn.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map