Com solucionar errors de funcionament del Kodi del Pacte

Ningú pot negar el fet que el complement Covenant Kodi és un dels complements de Kodi més populars a nivell mundial. La raó de la seva popularitat és la increïble biblioteca actualitzada de contingut i les seves característiques, similars a les de l’Èxode. Aquesta similitud en aquests dos complements es deu al fet que els mateixos desenvolupadors que utilitzen el mateix codi van desenvolupar Covenant.


Tot i això, darrerament he notat que els usuaris que es queixen que Covenant Kodi no funcionés, cosa que és força alarmant. Després d’algunes investigacions, em vaig adonar que els desenvolupadors ja no actualitzen aquest complement, sinó que la biblioteca del complement descriu d’altra manera. Vaig poder accedir a les últimes pel·lícules i programes de televisió, malgrat els rumors d’apagada que circulaven a la indústria.

He examinat els diferents errors que reporten els usuaris en diferents plataformes i fòrums i els he discutit amb les seves solucions respectives en aquesta guia.

Pacte Kodi No hi ha cap error disponible

Un dels errors més comuns reportats pels usuaris és No hi ha fluxos disponibles. Aquest error apareix quan intenteu accedir a un determinat programa de televisió o pel·lícula a la biblioteca de complements. És el cas de Covenant que també quan intenteu reproduir un títol de contingut, apareixerà l’error. Això no té res a veure amb el dipòsit de complements i és només perquè el complement no pot trobar proveïdors.

Solucionar

 1. Obert Kodi i aneu a la Afegiuons menú
 2. Anar a Complements de vídeo i feu clic a Pacte
 3. Veureu la Eines opció, fes-hi clic
 4. Ara feu clic a Configuració: General
 5. Veureu una opció: El temps d’espera del proveïdor > Definiu-lo 30
 6. Si no ho canvieu “30”
 7. Ara, feu clic a Reproducció pestanya de la columna de l’esquerra.
 8. Desplaça’t cap avall de la llista i habilita “Hosts amb captchas
 9. Veureu una opció anomenada “Qualitat màxima“, Aneu-hi i configureu-lo a”1080p”. Normalment, es defineix en 4 k de manera predeterminada, cal reduir-la.
 10. Ara feu clic a D’acord per desar aquesta configuració
 11. Desplaça’t cap avall de la llista i fes clic a “Memòria cau claraOpció ” > Feu clic a
 12. Ara selecciona l’opció Pacte: Proveïdors clars > Feu clic a

Reinicieu el complement i proveu de reproduir el títol de contingut desitjat; ja no afrontareu aquest problema.

Error de transmissió del pacte Kodi

El problema amb els complements que tenen errors de transmissió es deu principalment a que els fluxos descartats pels complements del proveïdor estan geo-restringits o obsolets. Si no podeu reproduir un dels últims títols de contingut, és obvi que es tracta d’un flux geo-restringit, no obsolet. De tant en tant, els usuaris segueixen topant amb aquests fluxos i això no és una cosa nova.

Solucionar

Podeu obviar aquestes Geo-restriccions i transmetre el títol del contingut favorit amb una VPN.

Sí!

Una VPN emmascararà la vostra IP i DNS a més de xifrar les dades, proporcionant-vos un accés il·limitat al contingut disponible a la biblioteca. Trieu la millor VPN per a Kodi i subscriviu-vos al seu paquet que més us convingui. A continuació, descarregueu l’aplicació o el client, connecteu-vos al servidor interessat i accediu a un flux restringit, definitivament funcionarà.

A més, una VPN us protegirà contra els pirates informàtics i les espiacions de les vostres activitats. Moltes persones desconeixen els riscos que corren en streaming en línia i es mantenen vulnerables als ciberatacs.

Error d’instal·lació del pacte de Kodi

L’error d’instal·lació del Pacte de Kodi fa referència a l’error que apareix quan intenteu instal·lar el complement, apareix una notificació que indica que “la instal·lació ha fallat”. Covenant Kodi és un popular complement de Kodi que està disponible a través de diversos dipòsits de Kodi. Heu d’entendre que no tots els dipòsits tenen la versió actualitzada del complement, i és per això que podríeu trobar un error d’instal·lació de Kodi Covenant..

Solucionar

La millor manera de solucionar aquest error és triant un repositori que tingui una versió actualitzada del complement. En referència al complement Covenant Kodi, podeu trobar la seva versió actualitzada i en funcionament al dipòsit de Kodi Israel. Podeu trobar una gran varietat de complements actualitzats i populars de Kodi en aquest fantàstic dipòsit.

Error de descàrrega del Pacte de Kodi

Recentment, molts usuaris de Kodi van començar a queixar-se de l’error de descàrrega del Pacte de Kodi, que era degut al dipòsit obsolet. Molts usuaris intentaven instal·lar el complement Covenant Kodi a partir de fitxers zip del dipòsit obsolets.

Solucionar

Els usuaris poden descarregar i instal·lar fàcilment el complement de Kodi Covenant des del dipòsit de Kodi Israel. És un dipòsit actualitzat i té disponible la versió de Covenant Kodi a la seva carpeta de complements de vídeo.

En cas que no pugueu descarregar el complement d’aquest dipòsit, elimineu la memòria cau Kodi i torneu-ho a provar de nou. Això hauria de resoldre el problema perquè de vegades la memòria cau s’acumula i el complement no pot descarregar o instal·lar.

Substitució del Pacte de Kodi

Hi ha molts altres complements millors de Kodi que Covenant Kodi, que es poden utilitzar per veure pel·lícules i programes de televisió a Kodi. A continuació, es detallen algunes de les millors opcions:

 1. Èxode 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. Placenta
 5. Gaia

Conclusió

Pocs complements han pogut deixar aquesta marca com ho ha fet al llarg dels anys el Pacte Kodi. Després que el complement Exodus Kodi deixés de funcionar, Covenant va assumir el seu lloc i es va convertir en un complement addicional per a tots els observadors de binge. Avui és difícil trobar un complement tan fiable que atén tots els darrers programes i pel·lícules.

Espero que els errors i les solucions comentades en aquesta guia us serviran per resoldre els problemes. Tot i això, valoro els comentaris dels usuaris i, si hi ha alguna cosa que creieu que falta en aquesta guia, feu un comentari i aviseu-ho.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map