One Comment

 1. Drew
  28.04.2023 @ 09:42

  te és que no tots els partits de NHL estan disponibles a través de Sling TV, així que és important comprovar la programació abans de subscriures.

  Mira els jocs de NHL a Fubo TV

  Fubo TV és un altre servei de transmissió en línia que ofereix una gran varietat de canals esportius, incloent NBC i NBCSN, que són les emissores que transmeten la majoria dels partits de NHL. A més, Fubo TV també ofereix una opció de DVR en línia, que us permet enregistrar els partits per veurels més tard.

  Correu en línia NHL a ESPN

  ESPN+ és un servei de transmissió en línia que ofereix una gran varietat desdeveniments esportius, incloent partits de NHL. A més, també ofereix una gran quantitat de contingut exclusiu de NHL, com ara anàlisis, entrevistes i resums de partits.

  Juga els jocs NHL regionals i fora del mercat?

  Si voleu veure els partits de NHL del vostre equip local, podeu subscriure-us a un servei de televisió per cable o satèl·lit que ofereixi la vostra emisora local de NBC o Fox Sports. Si voleu veure partits de NHL fora del mercat, podeu subscriure-us a NHL.TV, que ofereix la majoria dels partits de NHL en directe i en diferit.

  Com obviar la suspensió de NHL.tv

  Si us trobeu en una zona geogràfica on NHL.TV està bloquejat, podeu utilitzar una xarxa privada virtual (VPN) per saltar les restriccions geogràfiques i accedir al contingut de NHL.TV.

  Embolicant-ho tot

  En resum, hi ha moltes opcions per veure NHL en línia, des de complements de Kodi fins a serveis de transmissió en línia com Sling TV, Fubo TV i ESPN+. Si voleu veure els partits de NHL del vostre equip local, pode