És legal Kodi? Respondre aquí a la pregunta més complexa

Kodi no és només un altre reproductor de mitjans; sinó que és un paquet d’entreteniment complet. Els usuaris poden transmetre el contingut del que vulguin i des de qualsevol lloc. Imagineu-vos la llibertat que tenen els usuaris amb aquesta aplicació, però la seva reputació ha estat molt marcada.


A causa de la publicació de tots els problemes relacionats amb la pirateria i la infracció dels drets d’autor, Kodi / XBMC ha estat un tema molt discutit en línia. Aquestes discussions i notícies han suscitat moltes celles i la gent s’ha començat a preguntar és legal o no Kodi? quina és la legalitat dels addons kodi i kodi vpn

No us preocupeu, coneixem les vostres preocupacions i, per tant, hem decidit esborrar l’aire de les idees errònies d’una vegada per totes.

Què és Kodi XBMC?

Kodi és un programari de reproductor de mitjans de codi obert que es coneixia com XBMC en els seus dies anteriors. XBMC és Xbox Media Center, que es va publicar el 2004, però va canviar el seu nom per Kodi el 2014. La codificació font d’aquesta aplicació es basa en Python i C ++ que són molt fàcils de replicar, ja que és una aplicació de codi obert..

Kodi s’utilitza per emetre pel·lícules, programes de TV en directe, esdeveniments de pagament per a visualitzacions, dibuixos animats, Anime, esdeveniments i esdeveniments esportius, espectacles de música, etc. És una aplicació molt lloada, recomanada i preferida entre tots els observadors de binge i streaming geeks..

És legal de Kodi?

és kodi legal o il·legal

La reproducció de noobs i els usuaris nous us permeten plantejar-vos aquesta pregunta de temps en temps. La resposta a això és; Sí, Kodi és totalment legal. El cas de la legalitat en el cas de Kodi és subjectiu als complements i fonts que feu servir per transmetre el contingut. El contingut dels mitjans de comunicació proporcionat per Kodi a través del seu dipòsit oficial addicional no està involucrat de cap manera en la violació de drets d’autor o la pirateria, de manera que és legal l’ús.

Relació dels addons no oficials amb Kodi

La transmissió en directe de Kodi és sens dubte meravellosa, però òbviament, els usuaris han de pagar pel contingut que vulguin transmetre. De manera predeterminada, els complements disponibles a Kodi són tots els complements de pagament, cosa que òbviament no és ben rebuda per tots els fan de streaming..

És per això, que alguns desenvolupadors independents van fer que addon de tercers no oficials Best Kodi tinguessin raspes enllaços de transmissió i els proporcionessin als usuaris de forma gratuïta. Aquests complements no oficials no recomanen, recolzen ni recomanen Kodi, ja que estan implicats en infraccions de privadesa.

Hi ha centenars de complements no oficials disponibles en línia que fan servir milions de usuaris només perquè són gratuïts. Molts dels complements de tercers es tanquen diàriament, però tornen a aparèixer en línia, que s’allotgen a través d’altres dipòsits.

És Kodi Il·legal?

No, el mateix Kodi no és il·legal. No obstant això, l’ús de complements no oficials (de tercers) a Kodi és il·legal, ja que el contingut proporcionat per complements de tercers és piratat i aquesta pràctica és contrari a les directrius DMCA. La facilitat d’instal·lar-se en diverses plataformes com ara el kodi a Android, iOS, Linux i molt més ho fa encara més popular.

Kodi és segur? – Relació dels addons oficials amb Kodi

Hi ha diversos complements disponibles al repositori oficial de complements de Kodi de manera predeterminada, classificats segons el tipus de contingut que emeten. Si utilitzeu els complements oficials que s’ofereixen, és segur que l’utilitzeu.

A més, els usuaris també poden descarregar més complements directament des del lloc web oficial de Kodi, segons les seves necessitats i preferències. “Aquests complements són etapes legals perquè compleixen amb les directrius sobre drets d’autor i anti-pirateria proporcionats per DMCA.

Exemple de complements oficials de Kodi

A continuació, es detallen alguns complements oficials de Kodi que són legals per utilitzar:

 1. Plexe
 2. Plutó.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. Corrent en directe
 6. Fox Sports GO
 7. Família ABC
 8. TV pereç
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Exemple de complements no oficials de Kodi

A continuació en detallem algunes de les no oficials; Complements que són il·legals per utilitzar Kodi:

 1. Pacte
 2. Èxode
 3. Sense codificar
 4. Gurzil
 5. Naixement de Neptú
 6. Posidó
 7. IPTV final
 8. Titani
 9. Fantàstic
 10. Bennu

Kodi és legal als EUA?

Kodi és legal als Estats Units, però els complements de tercers no són legals per utilitzar-los al país. De fet, es van emetre diversos avisos als usuaris a causa d’utilitzar complements no oficials de Kodi. Es va presentar als EUA un projecte de llei, a saber S. 978, que implicava la infracció dels drets d’autor com a violació greu. Tanmateix, aquest projecte de llei es va dissoldre més endavant, però els Estats Units formen part d’un comitè anti-pirateria amb grans països a bord.

La repressió és nord-americana contra usuaris addicionals de tercers i persones que venen caixes totalment carregades amb complements de tercers instal·lats, ara està en el seu punt àlgid i ha guanyat certa intensitat en els últims mesos.

El Kodi és il·legal al Regne Unit?

Milions de residents del Regne Unit utilitzen Kodi a casa seva i aquest nombre augmenta gradualment. Tot i això, Kodi no és il·legal d’utilitzar, però la preocupació principal és l’ús de complements no oficials de tercers. Les autoritats han estat actives per prendre mesures contra usuaris addicionals de tercers.

Com que hi ha molts aficionats al futbol al Regne Unit, els usuaris de streaming de complements de tercers han començat a augmentar significativament. En aquest cas, la UEFA i la Premier League han adoptat una ordre judicial al Regne Unit per tancar els complements no oficials i els fluxos il·legals. S’han produït diverses detencions contra persones que venen caixes androides carregades.

Kodi és legal al Canadà?

Kodi és legal al Canadà, però en cap cas no està permès l’ús de complements de tercers. Les autoritats canadenques consideren una preocupació seriosa la pirateria en línia i disposen de lleis estrictes pel que fa a la visualització gratuïta de drets d’autor.

És Kodi segur d’utilitzar a Austràlia?

Austràlia també es troba entre els països que han format l’aliança antipirateria. De la mateixa manera que tots els membres d’aquesta aliança, Kodi és legal a Austràlia, però està prohibit utilitzar estrictament caixes equipades amb complements de tercers..

Per què és legal Kodi?

El Kodi és legal perquè és només una aplicació de reproductor de suports de codi obert que s’utilitza per transmetre contingut mitjançant complements. Els complements que Kodi té al seu dipòsit no estan implicats en infraccions de privadesa i, per tant, són legals d’utilitzar. El fet de ser il·legal es centra en els complements de tercers només perquè participen en infraccions de drets d’autor.

El mateix Kodi està en contra d’aquests complements de tercers perquè han causat greus perjudicis a la reputació de Kodi a nivell mundial. Kodi ha donat suport a les autoritats per tancar alguns dipòsits importants de tercers com Colossus, Ares Wizard i Super repo, etc..

És legal la transmissió en línia gratuïta?

Aquest és un cas subjectiu; la resposta a aquesta pregunta depèn de la naturalesa dels fluxos.

Diversos llocs de transmissió en línia ofereixen fluxos d’esdeveniments gratuïts legals. Com Reel Good; que extreu fluxos d’altres fonts legals com ara MTV, Crackle, etc., aquest streaming en línia és legal.

Tanmateix, si intenteu reproduir-vos des d’una font que proporciona fluxos pirates de qualsevol canal o font sense drets d’emissió, llavors, per desgràcia, és il·legal.

És legal una caixa Kodi?

Sí, una caixa Kodi és legal per utilitzar igual que la mateixa Kodi, però la preocupació i els límits de la legalitat que impliquen per a Kodi, impliquen de forma similar a les caixes Kodi. Les caixes Kodi tenen complements oficials per defecte de Kodi al seu dipòsit que són legals per utilitzar.

Tot i això, també hi ha algunes caixes Kodi disponibles al mercat carregades de complements de tercers, òbviament que són il·legals d’utilitzar. Recentment es va tornar a establir una altra estafa que hi havia minoristes que cobraven de manera addicional els complements instal·lats de manera predeterminada, cosa que va fer que un tonto fora del públic.

L’Èxode Kodi és legal

No, Kodi Exodus no és legal perquè és un complement de tercers que proporciona fluxos de pel·lícules i programes de televisió. És un dels complements més populars de Kodi actualment en línia i preferits per tot el món per streaming.

Hi ha nombroses forquilles Exodus també presents en línia, que es van publicar un cop aturades les seves actualitzacions. Una de les més famoses forquilles de Kodi Exodus és Covenant.

És legal Kodi Genesis

El major competidor de l’Èxode va ser Gènesi; un dels components de Kodi de tercers més reputats per a la transmissió de pel·lícules, programes de televisió i TV en directe. Quan el gènesi Kodi va ser tancat fa un any.

Preguntes freqüents legals de Kodi

Pot obtenir un virus de Kodi?

Sí, és vulnerable a obtenir un virus només si utilitzeu un dipòsit sospitós. A banda d’això, no tens res a preocupar.

El Kodi és il·legal al foc?

No, Kodi és legal per a tots els dispositius anti-bot, tret que utilitzeu complements no oficials de tercera part.

És il·legal veure una pel·lícula en línia de forma gratuïta?

És il·legal veure pel·lícules en línia si els fluxos són piratats des d’una font sense cap adquisició de drets. Hi ha llocs de reproducció de pel·lícules en línia legals, així com els millors de Reel que els usuaris poden utilitzar.

Paraules finals

Kodi és un desenvolupament sorprenent al món digital, però la negativitat que ha rebut a causa dels complements de tercers és una cosa que no es mereixia. Realment han resultat en compensar la reputació de Kodi a tot el món.

En una nota més brillant, s’han fet moltes lleis estrictes i les autoritats contra els desenvolupadors estan fent mesures efectives. Només esperem i vegem quin futur ens permet Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map