Lazy Kodi Repo – Com instal·lar a Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Les darreres novetats de la comunitat Kodi són molt innovadores i convenients alhora. Hi ha un nou dipòsit de complements que cobreix tots els dipòsits i repositoris de Kodi.


Una cosa que tots els usuaris hauríem de tenir en compte abans d’accedir als dipòsits de suc és que aquests no són oficials i estan sotmesos a pirateria. Per tant, és molt recomanable xifrar el trànsit mitjançant la millor VPN per a Kodi, per protegir la vostra privadesa de ISP i autoritats..

Seguiu la nostra guia per veure com instal·lar Lazy Kodi repo i gaudir de la llibertat de Kodi completa en un sol dipòsit.

Què és Lazy Kodi Repository?

L’evolució de la comunitat de Kodi ha estat donant voltes i voltes interessants a mesura que apareix cada dia un nou complement o dipòsit amb funcions millorades. Fa poc, hem vist un complement que podia rascolar tots els dipòsits de GitHub per poder descarregar els darrers complements i repositoris.

Tot i això, fa uns dies va sortir un nou dipòsit revolucionari, que té tots els complements, dipòsits i compilacions de Kodi. Qualsevol que sigui el complement o el repositori de Kodi que vulgueu instal·lar, el podeu trobar a Lazy Repository. Ja no heu de buscar i afegir una URL de font diferent per instal·lar complements o dipòsits, és un dels avantatges principals que proporciona Lazy Kodi..

Una altra gran característica de Lazy Kodi és que no és vulnerable a problemes legals perquè només allotja additius i dipòsits de Kodi. Per això, es fa servir un dipòsit fiable ja que no hi hauria cap bandera vermella contra ell.

Com instal·lar un repositori Lazy a la versió 17.6 de Kodi Krypton o inferior

 1. Llança Kodi > Feu clic a Engranatge icona.com instal·lar repo lazy a kodi
 2. Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix font, apareixerà una nova caixa de diàleg.com instal·lar repo perezós a la versió 17.6 de Kodi Krypton o inferior
 3. Feu clic on diu “Cap” i després introduïu aquesta font URL: http://lazykodi.com/ > Feu clic a D’acord.com instal·lar repo perezós a la versió 16 o superior de kodi jarvis
 4. Ara poseu el nom d’aquesta font de suports com a “Lazy Kodi” > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar la caixa de diàleg.com instal·lar repo perezós a la versió 18 beta de kodi leia
 5. Tornar a Kodi Home > Anar a la Complements menú > Feu clic a Icona de caixa des del cantó superior esquerre.com instal·lar repo mandrosa en el botó de codi Kodi
 6. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció.baixada de kodi mandrosa
 7. Selecciona Lazy Kodi de la llista.mandrosos comentaris de kodi
 8. Ara veureu tres opcions: Repositoris, cremalleres i mag.alternatives repo mandroses
 9. Ara seleccioneu l’opció respectiva a la vostra necessitat.

Com instal·lar un dipòsit Lazy Kodi a la versió 16 de Jarvis o versions posteriors

 1. Fer clic a Sistema.
 2. Obert Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic a Afegeix font.
 4. Feu clic a “Cap” > Escriviu aquest text URL http://lazykodi.com/ > Feu clic a Fet.
 5. Anomeneu el repositori com a Lazy Kodi > Premsa Fet > Premsa D’acord.
 6. Tornar a Menú principal de Kodi.
 7. Feu clic a Sistema > Fer clic a Complements .
 8. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip.
 9. Selecciona Lazy Kodi.
 10. Ara selecciona la teva opció desitjada.

Com instal·lar un repositori Lazy a la versió 18 o superior de Kodi Leia

La instal·lació del repositori Lazy a la versió 18 de Kodi Leia continuaria essent la mateixa que la del procediment d’instal·lació de Lazy Kodi a la versió 17. de Kodi Krypton 17. La raó és que la interfície i la funcionalitat tant de la versió 17 com de la versió 18 són força similars, d’aquí la instal·lació d’afegir. -o i altres procediments no varien.

Com instal·lar un dipòsit Lazy Kodi a Firestick

Lazy Kodi es pot instal·lar en moltes plataformes on hi ha Kodi. En primer lloc, heu d’instal·lar Kodi a FireStick i, seguidament, heu de seguir els passos que s’indiquen a continuació:

 1. Obert FireStick.
 2. Anar a Configuració
 3. Obert Aplicacions > Fer clic a Gestiona les aplicacions instal·lades
 4. Fer clic a Kodi > Seguiu els passos esmentats anteriorment per a la instal·lació de Lazy Repository a Kodi Krypton.

Baixada del repositori Lazy

La descàrrega de repositiu és molt fàcil; només cal que seguiu aquests passos per descarregar-lo sense cap problema:

 1. Feu clic a Icona de configuració des de Kodi Pantalla inicial > Anar a Gestor d’arxius > Feu clic a Afegeix Tanurce de la columna de l’esquerra > Introduïu-ho http://lazykodi.com/ després de fer clic on diu < Cap> i Feu clic a
 2. Poseu un nom a aquesta font URL com “Porros Kodi” > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar la caixa de diàleg.
 3. Ara torna a la secció Kodi Menú principal > Anar a Afegiuons secció > Feu clic a la tecla Caixa Icona > Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip > Feu clic a Lazy Kodi.

Ara, des d’aquí podeu seleccionar fàcilment qualsevol dipòsit o complement que vulgueu instal·lar. Tindreu totes les opcions disponibles per triar d’aquest repositori.

Els millors complements de Lazy Kodi Repo

Lazy Kodi té alguns complements fantàstics dels millors dipòsits del món. Alguns complements populars que té Lazy Repository són:

 1. Èxode
 2. Naixement de Neptú
 3. Placenta
 4. Urbà Kingz
 5. Brigada d’ossos
 6. Urà
 7. SportsDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVNow
 10. cCloudTV

Millors construccions predilectes

Lazy Kodi afirma tenir tots els formats per a Kodi, aquí teniu algunes versions populars que ofereix Lazy Kodi:

 1. CellarDoor TV Build
 2. Gentec Kodi Build
 3. Mancave Kodi Build
 4. El Beast Kodi Build
 5. Sense límits Construcció màgica
 6. Construir modificacions incorrectes
 7. Ezzermans Build
 8. Tolerància zero Kodi Build
 9. Wiz Tech Builds
 10. AJ Kodi Build

Lazy Kodi Repository Alternatives

Lazy Kodi afirma ser el de tots els dipòsits addicionals de Kodi i no hi ha cap altre dipòsit que ho reclame igualment. Tot i això, alguns quants dipòsits de complements de Kodi tenen una gran varietat de complements i construccions per oferir, però no fan reclams com a Lazy Repository. Podeu fer servir l’aliança com a alternativa més mandrosa.

Lazy Repo Reviews

Com que Lazy Repository és un nou participant a la comunitat, no hi ha molta gent que ho sàpiga i, per tant, no hi ha moltes opinions en línia. Tot i això, aquí teniu uns quants fils que hem trobat:

critiques mandroses-repiques

D’altra banda, aquest usuari s’ha pronunciat en contra de les reclamacions de Lazy Kodi.

lazy repo review

Paraules finals

El repositori Lazy Kodi és, de fet, una gran incorporació a la comunitat de Kodi, però hi ha algunes preocupacions greus sobre les reclamacions de l’equip de Lazy Kodi, ja que es tracta del dipòsit complet de Kodi. Tot i això, no hi ha dubte que aquest dipòsit té molt a oferir.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map