Què és Kodi URL Resolver? I com configurar els resolvers d’URL populars

Alguna vegada us heu adonat de proveïdors d’enllaços de streaming similars en diferents complements de Kodi i us heu preguntat si tots els addons tenen els mateixos servidors?


Doncs bé, la raó d’aquests enllaços de streaming recurrents és el Resolver d’URL de Kodi que funciona en segon pla i us proporciona els millors enllaços de streaming descartant els enllaços febles o inutilitzables. Podeu utilitzar el resolució d’URL amb la millor aplicació VPN de Kodi i assegurar una transmissió més fluida. Obteniu més informació sobre ella i el seu procediment d’instal·lació seguint aquesta breu guia.

Què és Kodi Resolver URL?

Kodi URL Resolver és una eina de seqüència de comandes que funciona en segon pla i que ofereix enllaços en streaming des dels llocs d’allotjament de suports. Millora i millora l’experiència en streaming de Kodi proporcionant enllaços de streaming d’alta qualitat i fiables.

Gairebé tots els complements tenen un resoledor d’URL que li permet proporcionar millors host per a la transmissió de contingut. Els reguladors d’URL estalvien el temps dels desenvolupadors de complements perquè, sense ell, els desenvolupadors hauran de compilar tots els resolvers per si mateixos, cosa que serà una cosa agosa.

Per què necessito la resolució d’URL?

Si voleu millorar la vostra experiència de transmissió i eliminar els enllaços que no funcionen, necessitareu la resolució d’URL. No només suprimirà aquests enllaços disfuncionals, sinó que també us proporcionarà enllaços de treball fiables mitjançant bones fonts.

Passos d’instal·lació del URL de Kodi Resolver

 1. Comenceu baixant el fitxer Zip Resolver URL de Kodi d’aquest URL
 2. Obriu Kodi.
 3. Feu clic a la pestanya Complements al menú de l’esquerra.
 4. Feu clic a la icona del quadre situat a la part superior de l’esquerra.
 5. Seleccioneu l’opció Instal·la des del fitxer Zip.
 6. Navegueu al camí on heu baixat el fitxer zip i obriu-lo.
 7. Es carregarà i s’instal·larà el fitxer zip.

Com actualitzar la resolució d’URL a Kodi

 1. Obriu Kodi
 2. Ara feu clic a Configuració (icona d’engranatge)
 3. Feu clic a Configuració del sistema.
 4. Vés al mode Expert
 5. Feu clic a la pestanya Complements
 6. Feu clic a administrar dependències.
 7. Feu clic a Resolver URL per accedir a la configuració del Resolver URL de Kodi i feu clic a Actualitza.

Quins són alguns dels solucions populars d’URL

URL Resolver és una de les raons més importants per a què molts repositoris i complements tinguin èxit a la comunitat Kodi. Alguns dels populars Resolvers d’URL són:

1. Resolver URL superRepo

SuperRepo és un dels repositoris més populars per la seva varietat de complements i la qualitat de complements. SuperRepo té un resoledor d’URL integrat amb els seus complements i és per això que els seus complements funcionen tan bé.

2. Resolució d’URL que augmenta de Neptú

Neptune Rising es troba entre els millors complements de Kodi que utilitzen KOL Resolver URL per obtenir una experiència millorada per als usuaris. Molts complements de Kodi que funcionaven sense resoldre l’URL no van sobreviure al sector.

3. Resolver URL de placenta

La placenta és, de fet, la millor forquilla del complement Exodus Kodi que funciona amb el resolució d’URL que s’executa en el seu fons. No hi ha moltes forquilles desenvolupades prou bé per funcionar perfectament amb aquests serveis i eines.

4. Resolver l’URL de TVAddons

TV Addons és el jugador més antic i més gran de la comunitat Kodi i, de fet, el millor proveïdor de complements actuals. Proporciona tota la informació més recent relacionada amb Kodi i els seus complements, encara que els seus vlogs i fòrum. TVAddons també tenia el seu propi dipòsit, anomenat “Fusion”, que fa poc temps va ser arruinat per DMCA..

El complement del Resolver d’URL ha estat una eina vital per a molts usuaris de Kodi, però quan es va retirar recentment, els usuaris es van quedar angoixats. Tanmateix, com altres complements populars de Kodi, aviat va aparèixer una forquilla d’URL Resolver i es va fer càrrec de la comunitat. Va ser anomenat “ResolveURL” i es va desenvolupar amb el mateix codi que el de URL Resolver.

TVAdd-ons ha afegit ResolveURL al seu dipòsit i ho proporciona a través del seu enllaç GitHub.

Paraules finals

L’URL Resolver de Kodi mai va ser destacat i popular entre molts usuaris de Kodi, ja que s’executa en segon pla. Els usuaris només els agrada transmetre enllaços de transmissió fiables i d’alta qualitat, sense adonar-se de l’eina bàsica que rastreja els enllaços.

La resolució d’URL va obtenir molta atenció quan es va tancar i els usuaris van haver de fer front a problemes de dependència. La resolució d’URL ha estat l’ingredient principal de l’èxit per a molts complements de Kodi i sense ell, la supervivència d’aquests complements es va convertir en qüestionable..

No obstant això, l’addon Resolver URL funciona bé i el seu fitxer zip de configuració es pot trobar a Github. Hem tractat breument alguns dels fets importants relacionats amb la resolució d’URL per il·lustrar-ne l’important. Per aquells que busqueu una solució de resolució d’URL de Kodi, podeu optar pel complement de ResolveURL Kodi..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map