Uranus Kodi 17.6 – Com instal·lar a Krypton And Jarvis Versió 16

Actualització: el dipòsit de Blamo s’ha tancat i l’addició no està disponible en cap altre dipòsit. Per tant, és possible que vulgueu consultar les alternatives d’Urà.


El complement d’Uranus Kodi és una forquilla del famós complement Elysium Kodi. Aquest complement té gairebé totes les mateixes funcions d’Elysium com pel·lícules, programes de televisió i reproducció en directe de TV. Ha guanyat una gran reputació entre tots els altres complements populars de Kodi. A més, la qualitat dels fluxos proporcionats per aquest complement és realment fantàstica, que inclou tant SD com HD.

Podeu seguir la nostra guia per veure com instal·lar el complement d’Uranus Kodi al dispositiu. Tanmateix, la transmissió a través d’aquest complement és sempre arriscada, així que assegureu-vos d’utilitzar un servei VPN Kodi fiable per protegir la vostra privadesa en línia.

Com instal·lar Uranus Kodi a Krypton Versió 17.6 o superior

 1. Obert Kodi > Feu clic a Icona d’engranatges > Obert Gestor d’arxius > No el doble de clic a la secció Afegeix font opció de la columna de l’esquerra.com instal·lar uranus kodi
 2. Apareixerà una finestra nova, feu clic a la zona on es diu i tipus http://repo.mrblamo.xyz/ > Fer clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta font com a Blamo Repo > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar la caixa de diàleg.com instal·lar uranus kodi a la versió 17.6 o posterior de krypton
 3. Tornar al document Pantalla inicial > Fer clic a Complements fitxa > S’obrirà una finestra nova.com instal·lar uranus kodi a la versió 16 de Jarvis o superior
 4. Feu clic a la tecla Icona de caixa present a la cantonada superior esquerra > Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció.com instal·lar uranus kodi en pal de foc
 5. Ara desplaceu-vos i seleccioneu Blamo Repo de la llista > Selecciona repositori.griffin-0.0.6.zip > Apareixerà una notificació que indica “Complement activat”.Uranus kodi descàrrega
 6. Després que aparegui la notificació, feu clic a Instal·lació des del Repositori opció > Obert Repositori Griffinuranus kodi addon
 7. Anar a la Complements de vídeo carpeta i seleccioneu Urà de la llista > Feu clic a instal·lar i espera fins que es descarregui i s’instal·li el complement > Una notificació apareixerà un cop finalitzada la instal·lació.

Dipòsit d'uranus kodi

Com instal·lar Uranus Kodi a Jarvis Versió 16 o inferior

 1. Obert Kodi Jarvis V16.
 2. Fer clic a Sistema > Fer clic a Gestor d’arxius.
 3. Feu doble clic Afegeix font > Feu clic a “Cap ” > entrar a la URL http://repo.mrblamo.xyz/ > Feu clic a Fet.
 4. Anomeneu aquesta font de suports com a Blamo Repo > Feu clic a Fet > Feu clic a D’acord.
 5. Tornar a Kodi Home > Fer clic a Sistema > Fer clic a Complements.
 6. Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Obert Blamo Repo > Fer clic a repositori.griffin-0.0.6 > Espereu la notificació.
 7. Ara selecciona Instal·lació des del Repositori > Obert Griffin Repo.
 8. Anar a Complements de vídeo.
 9. Fer clic a Urà > Pega Instal·leu > Espereu la notificació.

Com instal·lar Uranus Kodi a Fire Stick

 1. Obert Kodi al pal de foc. Si no heu instal·lat Kodi a Fire Stick, instal·leu-lo primer.
 2. Anar a Opcions de desenvolupament > Activa la depuració i aplicacions d’ADB de fonts desconegudes.
 3. Després d’això, seguiu els passos esmentats anteriorment per instal·lar Uranus a la instal·lació de Kodi Krypton, el procediment a partir d’ara és el mateix que el de Kodi Krypton.

Descarregar Uranus Kodi

 1. Baixeu el fitxer Zip al vostre dispositiu.
 2. Obriu Kodi > Feu clic a la icona d’engranatge > Vés al Gestor de fitxers > Feu doble clic a Afegeix font
 3. Torna a la pantalla d’inici > Feu clic a Complements.
 4. Feu clic a la icona del quadre > Feu clic a Instal·la el fitxer zip.
 5. Navegueu pel sistema i obriu el fitxer zip descarregat > Espereu la notificació.
 6. Feu clic a Instal·la des del dipòsit > Seleccioneu Greffin Repo.
 7. Feu clic a Complements de vídeo > Feu clic a Urà > Feu clic a Instal·la > Espereu la notificació.

Errors Uranus Kodi / No funciona / Problemes

Comprovació d’error de registre

Al intentar instal·lar un complement, és possible que hàgiu trobat aquest error. Aquest error apareix si hi ha alguns fitxers que falten al dipòsit del complement des del qual intenteu instal·lar el complement. Una altra raó per darrere d’aquest error és tenir una memòria cau omple o dades de fons.

Solucionar

Podeu solucionar aquest error primer intentant esborrar la memòria cau a Kodi. Si la neteja de caché ajuda, el repositori està bé. En cas contrari, intenteu utilitzar un dipòsit diferent i fiable per instal·lar el complement. S’ha provat i provat el dipòsit de complements que hem esmentat al nostre blog.

No es podia connectar al dipòsit

Aquest error pot aparèixer quan esteu al pas on intenteu instal·lar des del dipòsit. Aquest error apareix quan s’actualitza el dipòsit que utilitzeu.

Solucionar

Espereu que s’actualitzi el repositori o trieu un repositori diferent per solucionar aquest error.

Opinions d’Uranus Kodi

Normalment, les revisions apareixen quan hi ha alguns problemes amb el complement. Tot i això, encara no hi ha problemes relatius a aquest complement. Per tant, no hem esmentat cap comentari perquè simplement elogiar el complement semblaria esbiaixat.

Paraules finals

Uranus Kodi és un addicional fantàstic de Kodi que ha reemplaçat prou bé l’Elysium. El complement té algunes funcions fantàstiques, com ara el compte Trakt, a part d’altres pel·lícules i programes de televisió. Aquest complement es classifica entre els complements més populars, perquè el complement és una forquilla de sol ser molt popular a la comunitat Kodi. En aquesta guia, tractem com instal·lar Uranus Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map