One Comment

 1. Drake
  28.04.2023 @ 09:58

  gészítők blokkolása és a gyerekek számára biztonságos tartalomhoz való hozzáférés biztosítása érdekében külön profilokat hozhat létre a gyerekek számára. Ugyanígy, ha vendégeket fogad, akkor külön profilokat hozhat létre, amelyek korlátozzák a hozzáférést bizonyos tartalmakhoz és beállításokhoz.

  3. Kiegészítők tesztelésére Ha szeretne új kiegészítőket kipróbálni, de nem akarja, hogy azok befolyásolják a meglévő beállításait, akkor külön profilokat hozhat létre a kiegészítők tesztelésére. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálja az új kiegészítőket, anélkül, hogy befolyásolná a meglévő beállításait és tartalmait.

  Profilváltás a Kodi-ban A Kodi profilváltása egyszerű folyamat. Csak kattintson a Kodi főmenüjében a Profilok elemre, majd válassza ki a kívánt profilt. A Kodi automatikusan átvált a kiválasztott profilra, és az összes beállítás és tartalom az adott profilhoz lesz kapcsolódva.

  A Kodi profil kiadásai és javításai Rossz Kodi profilok Ha problémái vannak a Kodi profiljával, akkor azokat javítani kell. A rossz Kodi profilok általában a következő okok miatt merülnek fel:

  – A Kodi frissítése után a profilok nem működnek megfelelően.
  – A Kodi profilok sérültek vagy megsérültek.
  – A Kodi profilokat rosszul konfigurálták.

Adblock
detector