One Comment

 1. Francisco
  28.04.2023 @ 09:49

  t teljes” értesítés. Ezután indítsa újra a Kodi-t, és próbálja meg újra elérni a kívánt adatfolyamot.

  Nem biztos, hogy a Kodi nem tudta telepíteni a függőséget Ha a Kodi nem tudta telepíteni a szükséges függőséget, akkor az alábbiakat kell tennie:

  Megoldás Először is, ellenőrizze, hogy a Kodi verziója kompatibilis-e a Not Sure Kodi Addon-nal. Ha igen, akkor próbálja meg újra telepíteni a kiegészítőt, és győződjön meg róla, hogy minden szükséges függőséget telepített. Ha ez sem működik, akkor próbálja meg frissíteni a Kodi-t a legújabb verzióra, majd telepítse újra a Not Sure Kodi Addon-t.

  Nem biztos, hogy Kodi Addon – vélemények Ha kíváncsi a felhasználók véleményére a Not Sure Kodi Addon-ról, akkor keresse fel a Kodi közösséget vagy a kiegészítő oldalát. Itt olvashatja el más felhasználók tapasztalatait és véleményeit a kiegészítőről.

  Nem biztos, hogy a Kodi Addon jelszó bejelentkezik Ha a Not Sure Kodi Addon jelszó bejelentkezési problémákat okoz, akkor ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a felhasználónevet és a jelszót. Ha biztos benne, hogy helyesen adta meg az adatokat, akkor próbálja meg újratelepíteni a kiegészítőt, vagy frissíteni a Kodi-t a legújabb verzióra.

  Következtetés A Not Sure