One Comment

 1. Dominick
  28.04.2023 @ 09:37

  Hungarian:

  A filmek és TV-műsorok online nézésekor nagyon fontos, hogy ne alábecsüljük a Velocity nevű kiegészítőt. Ez a kiegészítő fantasztikus funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a filmek és TV-műsorok keresését különböző kodi kiegészítőkből, műfajok, kiadási év és népszerűség alapján. A frissített tartalom pedig garantáltan izgalmas élményt nyújt. Ebben az útmutatóban megtudhatjuk, hogyan telepíthetjük a Velocity-t a Kodi legjobb VPN-jével.

  Az útmutató két részből áll, az egyik a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára vonatkozik, a másik pedig a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára. Mindkét esetben részletesen bemutatják, hogyan kell telepíteni a Velocity-t.

  A Velocity kiegészítő telepítése után számos fantasztikus film és TV-műsor közül választhatunk, például a Trónok harca, a Fargo, a Valódi nyomozó, a Kártyavár, a Narcos, az Okja, a Szellem a kagylóban, a Kör és a Logan.

  Fontos megjegyezni, hogy a Velocity korábban a Fusion TVAddons lerakat alatt volt elérhető, de a szerzői jogok megsértése miatt a Fusion adattárnak bezárnia kellett. Ennek eredményeként a Velocity átkerült a BlazeTamer tárolóba, de néhány nap múlva a jelentős megtorlás sok kiegészítő és kodi-tárolót, köztük a BlazeTamer-et is eltűnt. Ezért a Velocity ezen adattárakból tört