Kodi Perimmäinen avoimen lähdekoodin kotiteatteriohjelmisto

Oletko koskaan miettinyt, että pystyt suoratoistamaan paljon sisältövalikoimaa yhden streaming-soittimen kautta? Ei, oikein! No, kukaan ei ajatellut niin, ja juuri sen Kodi on tehnyt!


Se on asettanut suuren tason, josta ei ole helppo kilpailla. Kodi ja sen lisäosat antavat käyttäjille suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia, sarjakuvia, urheilua, uutisia ja monia muita live-sisältölajikkeita yhdellä alustalla.

Saatuaan suuren maineen, Kodi on tunnettu kaikkialla maailmassa ja todellinen virtauttava geekki olisi ehdottomasti käyttänyt Kodia kerran elämässään.

Mikä on Kodi?

Kodi on XBMC-säätiön 14 vuotta sitten kehittämä avoimen lähdekoodin suoratoistosovellus. Kodi antaa humalaharrastajille ja höyryttäville geeksille katsoa suosikkielokuvia, TV-ohjelmia, Live TV: tä, uutisia, live-urheilutapahtumia, musiikkia, sarjakuvia ja paljon muuta. Kodi sai suosiota monipuolisen sisällön saatavuuden vuoksi lisäosiensa kautta.

Lukuisia saatavilla olevia online-suoratoistopalveluita voidaan käyttää monipuolisen sisällön virtauttamiseen, mutta niiden rajoitukset ovat syy siihen, että ihmiset eivät valitse niitä. Suoratoistopalvelut, kuten Hulu ja Amazon, ovat jättiläisiä, mutta Kodi, joka on ohjelmistosovellus, on ottanut ne verkkovirtauskilpailuun ja yleisön kattavuuteen räätälöintikyvyn ja monimuotoisuuden takia.

mikä on kodi-ohjelmisto

Kodin monimuotoisuus ei liity vain sen sisältöön, vaan myös alustoihin ja laitteisiin, joita sen kanssa voidaan käyttää. Kodi voidaan asentaa melkein kaikkiin laitteisiin ja melkein kaikkiin käyttöjärjestelmiin. XBMC-ohjelmiston virallinen verkkosivusto on Kodi.tv

Hämmästyttävää, eikö??

Milloin viimeksi näit yhden suoratoistosovelluksen, jota voidaan käyttää erilaisissa käyttöjärjestelmissä ja sovelluksissa, kuten Windows, Android, Linux, iOS, Fire TV, Xbox, Roku, Raspberry Pi ja älytelevisioissa.?

Tämä on todellinen kilpailuetu, joka Kodilla on muihin nähden.mikä on kodi-ohjelmisto gif

Kodilla on satoja lisäosia, joiden avulla käyttäjät voivat katsella suosikkisisältöään HD-laadulla yhdellä napsautuksella. Parasta Kodissa on, että saatavilla olevat Kodi-lisäosat ovat omat lisäosat jokaiselle luokalle, joten käyttäjien on helppo valita haluamansa lisäosat.

Eri alueille on olemassa erityisiä Kodi-lisäosia, jotka tarjoavat virtauksia kyseiselle alueelle ja monipuolistavat Kodi-yleisöä yleisön avulla. Tämän XBMC: n monimuotoisuuden vuoksi se on ansainnut niin suuren maineen ihmisten keskuudessa.

Mitä voit suoratoistaa / katsella Kodissa?

Kodilla voit suoratoistaa tai katsella melkein kaikkea mitä voit katsella kaapeli- tai satelliittitelevisiosi kautta. Siinä on laaja valikoima lisäosia, joista kukin tarjoaa sinulle laajan valikoiman kanavia ja suoratoistoja, joista valita.

Kodi tarjoaa käyttäjilleen pääsyn eri alueiden live-kanaviin, mikä antaa heille pääsyn sisältöön, jota heidän alueensa televisiossa ei ole saatavana. Toisin kuin muut online-suoratoistolaitteet, kuten Amazon FireStick ja Chromecast, XBMC ei isännöi sovelluksia, mutta siinä on lisäosia, joita voidaan käyttää sisällön suoratoistoon.kodi xbmc-asennus

Lisäosia on kahden tyyppisiä:

 1. Viralliset lisäosat

Lisäosat, jotka ovat sisällönjakelijoiden lisensoimia ja edellyttävät liittymismaksua, koska niiden tarjoamat streamit ovat yleisradioimia ja omistamia, eivätkä he ole piratismi. Nämä lisäosat ovat helposti saatavissa virallisesta Kodi-lisäosa-arkistosta.

Sinun ei tarvitse etsiä sitä muualta verkosta, siirry vain Lisäosat-osioon ja avaa lisäosa-selain, siirry Asenna arkistosta -vaihtoehtoon ja Kodi-lisäosan arkisto on siellä edessä sinä.

 1. Epäviralliset lisäosat

XBMC-säätiö tai mikä tahansa sertifioitu ja lisensoitu yritys ei kehitä epävirallisia lisäosia, mutta freelancer-kehittäjät ja ohjelmoijat kehittävät nämä epäviralliset kodi-lisäosat.

Mietitkö miksi?

Kuulostaa piratismilta!

Kyllä, se kuuluu piratismilipun alle, koska tämä on tekijänoikeusrikkomus etukäteen. Ei kuitenkaan ole välttämätöntä, että kaikki Kolin kolmansien osapuolien lisäosat ovat mukana piratismissa, koska on olemassa muutamia lisäosia, jotka tarjoavat premium-suoratoistolinkkejä.

Nyt mietit, miksi kukaan käyttäisi kolmannen osapuolen lisäosaa!

No, syy on melko yksinkertainen ja kannattaa hyväksyä! Nämä lisäosat ovat tilausvapaita ja tarjoavat laadukkaita suoratoistoja melkein jokaiselta kanavalta ja jokaiselle sisältökategorialle. Monet syyllisyyden tarkkailijat ja streaming-geeksit pitävät tätä syytä myönteisenä, koska he pääsevät kaikkeen mitä he haluavat nähdä, joten he valitsevat tällaiset lisäosat.

Saatuaan tietää, että näiden lisäosien sisältö on ilmaista ja että ne ovat jonkin verran laittomia, saatat miettiä, onko näiden lisäosien käyttämiselle olemassa mahdollisuus. No, näiden lisäosien käyttö on turvallista tapaa käyttää luottamuksen arvoista ja parasta VPN: ää Kodin suoratoistoon, joka tarjoaa laadukkaan tietoturvan, koska digitaalisesta vapaudesta ei saa olla kompromisseja..

Kodeista näiden lisäosien takia esille otetut laillisuuskysymykset on esitetty alla. Varmista, että käy läpi ne hyvin.

Kodi Lataa

Kodi on virallisesti saatavana eri alustoilla; tässä on luettelo heidän latauslinkkeineen:

foorumiLataa linkki
WindowsLataa Kodi Windowsille
OSX / iOS / MacOSLataa Kodi OSX / iOS: lle; Lataa Kodi MacOS: lle
AndroidLataa Kodi Androidille
LinuxLataa Kodi Linuxille
Vadelma PiLataa Kodi Raspberry Pi -sovellukselle

Kodi ja sen lisäosien asentaminen näille alustoille on erittäin helppoa. Jos tarvitset apua, katso Kodi-asennusoppaamme.

Kodi voidaan kuitenkin asentaa myös muutamiin muihin alustoihin. Kyllä, epävirallisesti!

Seuraavassa on epävirallisia alustoja, joihin Kodi voidaan asentaa, ja olen linkittänyt näiden käyttöympäristöjen asennusoppaat avuksesi:

 1. Amazon Fire TV / FireStick
 2. Roku
 3. xbox
 4. Samsung Smart TV
 5. Kodi Androidilla
 6. Kodi Raspberry Pi: llä

Kodin asentaminen näihin laitteisiin on vähän monimutkaista, minkä vuoksi voit napsauttaa niitä ja laskeudut asennusoppaisiin.

Onko Kodi laillinen?

Kodi itsessään on laillinen kaikilta osiltaan, ja Kodin laillisuutta koskevaa kysymystä olisi nimitettävä mitättömäksi nyt. Koska siitä on käyty monia keskusteluja ja suoratoistavat geeksit ja online-tietosuojamiehet ovat antaneet monia selvennyksiä.

Kaikkien näiden Kodi-laillisuusongelmien perimmäinen syy esiteltiin näiden kolmansien osapuolten lisäosien aiheuttaman fiaskon takia. Koska he olivat mukana piratismissa, Kodille esitettiin syytöksiä ja XBMC-säätiön oli kohdattava paljon vastalauseita siitä..

Monet alueet kielsivät tiukasti lukuisia virtauksia ja lisäosia, ja jotkut niistä jopa aloittivat Kodi-laatikoiden myynnin ja valvonnan..

Mutta se ei loppunut siihen!

Viranomaiset aloittivat myös Kodi-ohjelmistojen ja Kodi-laatikoiden käytön seurannan ympäri maailmaa, ja asiat alkoivat pahentua laittomia Kodi-laatikoita myyvien ihmisten tilanteessa, kun sääntelyelimet ja sisällöntuottajat hyppivät tähän kuoppaan..

Haluatko tietää tärkeimmät alueet, jotka ovat menneet tiukasti eteenpäin Kodia ja piratismia vastaan; katso alla olevaa luetteloa:

 1. Eurooppa
 2. Yhdysvallat
 3. UK
 4. Saksa
 5. Kanada
 6. Australia

 Onko Kodi Legal Kanadassa?

Kodi itsessään on laillinen Kanadassa, mutta täysin ladattujen Kodi-laatikoiden myynti on laitonta! Ota huomioon, että!

Harvat kanadalaiset yritykset ajattelivat, että kokonaan kuormattujen Kodi -laatikoiden myynti olisi hauskaa ja kannattavaa ilman, että heillä olisi pienintäkäänkin vikaa, mikä voi mennä pieleen. Täysin ladatut Kodi-ruudut ovat yksinkertaisesti Kodi-laatikoita, joissa on kolmannen osapuolen lisäosat tai epävirallinen suoratoistosisältö. Tällaisten Kodi-laatikoiden käyttäminen on laitonta, koska se kuuluu piratismin lipun alla.

Jälleenmyyjät ja myyjät, kuten ITVBOX.NET, My Electronics, Android Bros Inc., WatchNSaveNow Inc ja MTLFreeTV, ovat suosittuja nimiä niiden joukossa, jotka myivät nämä täysin ladatut Kodi-laatikot..

Nämä täyteen ladattujen Kodi-laatikoiden jälleenmyyjät ja myyjät joutuivat sisällöntuottajien ja omistajien, kuten Rogers Communicationsin, Bellin, Videotronin ja muutamien muiden oikeudenkäyntiin..

Liittovaltion tuomioistuimen asettama kielto on edelleen voimassa, eikä kenenkään sallita myydä, ostaa tai käyttää täysin ladattuja Kodi-laatikoita. Kodin räätälöintitaso on hiukan hälyttävä ja vaikea hallita viranomaisille. Yksi näkyvin nimi oikeudellisissa kanteissa oli TV-lisäosat, jotka joutuivat sulkemaan virallisen verkkotunnuksensa liittovaltion ilmoituksien takia..

Vanhat tottumukset ovat kuitenkin vaikeita ja siksi hän on palannut teollisuudelle uudella verkkotunnuksella. Meidän on nähtävä, kuinka kauan se selviää.

Kodi ei ole enää osa niche-markkinoita, vaan korostettu aihe verkossa tapahtuvan suoratoiston ja piratismin kannalta.

Etkö ole varma, aiheuttaako tämä ongelmia XBMC-säätiölle vai onko se siunattava Kodin suosion kannalta.

 Onko Kodi Legal Yhdysvalloissa?

USA: ta pidetään suurimpana potentiaalisena online-suoratoisto- ja humala-tarkkailijamarkkina-alueena, joten Kodi on ollut erittäin suosittu tällä alueella. Yhdysvaltojen hallitus on kuitenkin vaatinut tiukkoja toimia kaikkia niitä ihmisiä vastaan, jotka harjoittavat laitonta suoratoistoa ja verkkopiratismia.

Jopa Hollywood on vastustanut XBMC: n laitonta käyttöä!on kodi laillinen usaisissa kodi laillinen Yhdysvalloissa

Viranomaiset ovat olleet erittäin tarkkaavaisia ​​ja seuraavat erittäin ankaraa iskua ihmisiin, jotka myyvät laitonta Kodi-laatikkoa. Siitä huolimatta Kodi-ohjelmistojen ja sen virallisten lisäosien käyttö on edelleen laillista ja turvallista käyttää.

Monet kolmansien osapuolien Kodi-lisäosakehittäjät ovat saaneet viranomaisilta ilmoituksia ja varoituksia, ja ne ovat sulkeneet palvelujaan vastineeksi.

Jopa eBay ja Amazon ovat kieltäneet tällaisten Kodi-laatikoiden myynnin verkkosivuillaan, ja Yhdysvaltojen presidentti on vaatinut tiukkoja toimia laittoman suoratoiston torjumiseksi. Jopa paras sosiaalinen alusta näiden laitteiden myyntiin; Facebook, on tehnyt selväksi, että tällaisten laittomien tavaroiden myynti Facebookissa ei ole ehdottomasti sallittua.

 Onko Kodi Legal Australiassa ?

Piratismin vastainen viranomainen on toiminut Australiassa erittäin aktiivisesti viime vuosina, ja se on toiminut torjuntaan torrent-sivustoja ja laittomia streaming-alustoja vastaan. Äskettäin he yrittivät minimoida Bit-torrentin käytön alueellaan, mutta ne eivät kuitenkaan olleet niin menestyviä kuin odotettiin. He pystyivät minimoimaan ja 20% aloittelijoiden torrent-käyttäjien kokonaismäärän, mutta geekejä ei lannistettu.

Nyt he ovat alkaneet improvisoida toimintasuunnitelmaansa ja ovat nyt siirtäneet keskittymistään enemmän täysin ladattuihin Kodi-laatikoihin, joita on laitonta myydä ympäri maailmaa..

Saat olla aivan varma, Kodi itsessään on laillinen Australiassa, puhumme vain täysin ladattuista Kodi-laatikoista.

Äskettäin luovuuden ja viihteen liitto ja muut kumppanit ovat yhdistäneet kätensä operaatiossa laittomia IPTV-palveluita vastaan, jotka tarjoavat elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoja ilman tekijänoikeuksia. Piratismin vastaiset viranomaiset ovat myös alkaneet kohdistaa laittomien Kodi-laatikoiden jakelijoita ja käyttäjiä.

 Onko Kodi Legal Yhdistyneessä kuningaskunnassa ?

Suuri joukko yleisöjä käyttää Kodia ja muuta online-suoratoistopalvelua Isossa-Britanniassa. Se on todellakin tällaisten palvelujen potentiaalinen ja rahaa tuottava alue. Verkkopiratismin suuntauksen noustessa viranomaiset kuitenkin suojaavat ja tiukat lait on otettu huomioon.

Alueella tehdyn tutkimuksen mukaan yli 5 miljoonaa käyttäjää käyttää Kodia kotonaan. Tämän perusteella voimme mitata käyttäjien määrää, joka voi olla mukana tekijänoikeuksien loukkauksissa ja piratismissa.

Yhdistynyt kuningaskunta on piratismin vastaisia ​​lakejaan tiukentanut, ja vankilarangaistuksia on tällaisissa tapauksissa korotettu. Äskettäin Newcastlen kruunu-tuomioistuin on tuominnut neljä ja puoli vuotta vankeutta kahdelle miehelle, jotka osallistuivat täyteen lastattujen Kodi-laatikoiden myyntiin.

Sekä John Dodds että Jason Richards ovat tunnustaneet sen ja saapuvien raporttien mukaan molemmat ovat myyneet satoja laittomia Kodi-laatikoita Englannin premier-liigan suoratoistoa varten. UK on alue, joka on hullu jalkapalloilun suhteen, ja heidän oma pääliiga on kuuluisa ympäri maailmaa. Nämä epäillyt pidätettiin Premier League -valituksen tekemien valitusten jälkeen.

Kaikkien näiden alueiden viranomaiset ja piratismin vastaiset viranomaiset ovat tällä hetkellä erittäin aktiivisia online-piratismin ja laittoman suoratoiston valvonnassa. Ison-Britannian teollis- ja tekijänoikeusvirasto ja Euroopan yhteisöjen tuomioistuin ovat olleet erittäin aktiivisia vähentääkseen laitonta suoratoistoa.

Kodin ja sen ulkopuolisten XBMC-lisäosien käyttäjien on oltava turvallisia, ja se voi tapahtua vain VPN-palvelun avulla. Suojatun verkon avulla käyttäjät voivat suoratoistaa ja surffata verkossa pelkäämättä joutumista vaikeuksiin.

Kuinka käyttää Kodia?

Kodilla on erittäin yksinkertainen ja organisoitu käyttöliittymä, jota kaikki voivat helposti käyttää ja ymmärtää. Lisäosien asentaminen on melko yksinkertaista, ja se voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Jos haluat asentaa virallisen lisäosan, voit tehdä sen vain menemällä esiasennetulle viralliselle Kodi-lisäosa-arkistolle..

Voit käyttää tätä arkistoa siirtymällä Lisäosat-valikkoon ja napsauttamalla paketin asennuskuvaketta. Se avaa uuden ikkunan, jossa näkyy ”Asenna arkistosta -vaihtoehto”, napsauta sitä ja näet luettelon kaikista arkistoista. Täältä voit siirtyä Kodi-lisäosien arkistoon ja asentaa kaikki viralliset lisäosat, joita haluat käyttää.

Kun olet asentanut lisäosat, voit nauttia suoratoistosta niiden kanssa siirtymällä lisäosavalikkoon. Lisäosien valikossa on useita luokkia, kuten:

 • Video-lisäosat
 • Ohjelman lisäosat
 • Musiikkilisäosat
 • Kuva-lisäosat

Mene vain luokkaan, johon lisäosa kuuluu, ja löydät sen helposti luettelosta. Suurin osa suoratoistoon käytetyistä lisäosista on Videolisäosat-luokasta. Huoltotyökalut ja vastaavat lisäosat sijoitetaan kuitenkin Ohjelman lisäosat -luokkaan.

Muut kuin tämä, jos haluat asentaa kolmannen osapuolen Kodi-lisäosia, sinun on ladattava niiden arkistot. Voit tehdä niin seuraavilla kahdella tavalla:

Asenna Kodi-lisäosat: arkiston lähteen lisääminen

Asenna lisäys lisäämällä arkistolähde seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Avaa Kodi laitteellasi.
 2. Siirry asetusvalikkoon napsauttamalla vasemmanpuoleisen valikon yläosassa olevaa rataskuvaketta.
 3. Avaa File Manager tästä valikosta.
 4. Nyt näet Lisää lähde -vaihtoehdon, napsauta vaihtoehtoa vasemmasta luettelosta.
 5. Valintaikkuna avautuu; näet lähteen URL-osoitteen ja nimen kentät. Kirjoita arkiston URL-osoite ja napsauta OK.
 6. Anna sitten tälle lähteelle nimi ja napsauta OK.
 7. Tarkista uudelleen molemmat syötetyt arvot ja sulje valintaikkuna napsauttamalla OK uudelleen.
 8. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön.
 9. Siirry Lisäosat-valikkoon napsauttamalla Lisäosat-välilehteä vasemmanpuoleisesta sarakkeesta.
 10. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Paketin asennuskuvaketta (laatikon muotoinen kuvake).
 11. Uusi valikko avautuu, napsauta “Asenna zip-tiedostosta ”
 12. Vieritä luetteloa alaspäin ja valitse lähde aiemmin lisäämäsi nimen perusteella. Kansio avautuu ja siinä on zip-tiedosto, napsauta sitä ja odota muutama sekunti, kunnes ilmoitus tulee näkyviin.
 13. Napsauta nyt Asenna arkistosta -vaihtoehtoa, vieritä luetteloa ja avaa vastaavaan lisäosaan lataamasi arkisto.
 14. Valitse haluamasi lisäosa ja napsauta Asenna.

Lisäosa asennetaan ja ilmoitus tulee näkyviin. Nyt pääset helposti lisäosaan Lisäosat-valikosta.

Jotkut parhaista kokeilemista Kodi-lisäosista:

 1. Plex
 2. Wired
 3. Eurosport-pelaaja
 4. ESPN 3
 5. BBC iPlayer

Muuta kuin tämä, jos etsit jonkin kolmannen osapuolen lisäosia ilmaisen sisällön suoratoistamiseen, kokeile näitä:

 1. maastamuutto
 2. liitto
 3. Istukka
 4. Neptunuksen nousu
 5. SportsDevil
 6. Joker Sports
 7. Käynnistää
 8. Uudestisyntyminen
 9. Pulse Fitness
 10. Ultimate IPTV

Voit myös asentaa Kodi-rakennuksia, jotka ovat hieno tapa välttää vaivaa, kuten jokaisen lisäosan asentaminen yksitellen. Rakennukset ovat kooltaan suuria, ja niihin on esiasennettu tiettyjä Kodi-lisäosia. Käyttäjät voivat helposti valita, kumpi kokoonpano sisältää halutut lisäosat, ja sitten he voivat helposti asentaa rakenteen noudattamalla samaa yllä kuvattua menettelytapaa..

Rakennukset säästävät aikaa, mutta ne kattavat myös paljon järjestelmämuistia. En itse pidä parempana Kodi-rakennuksia, koska kokemukseni muutamasta Kodi-rakennuksesta eivät ole olleet kovin hyviä, koska ne hidastavat Kodin rakentamista. Muutama rakennus on kuitenkin hieno ja tarjoaa saumattoman suoratoistokokemuksen.

Toinen hieno asia, jota käyttäjät voivat kokeilla, on Kodi-nahat muokatakseen Kodi-käyttöliittymäänsä. Nahat antavat uuden ilmeen Kodi-kojelautaan ja auttavat käyttäjiä mukauttamaan kodejaan niin paljon kuin haluavat, haluamallaan tavalla.

Asenna Kodi-lisäosat: suora latausmenetelmä

Toinen tapa asentaa lisäosa on lataamalla sen arkisto Zip-tiedosto suoraan lähdesivustolta ja asentamalla se sitten. Tämä on suhteellisen lyhyt menetelmä, ja nörtit kutsuvat sitä suoraksi latausmenetelmäksi. Tässä on menettely asentaa lisäosat suora latausmenetelmä:

 1. Lataa Repository Zip-tiedosto laitteeltasi.
 2. Suorita Kodi laitteellasi ja siirry Lisäosat-valikkoon.
 3. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Paketin asennus -kuvaketta.
 4. Napsauta nyt Asenna zip-tiedostosta -vaihtoehtoa.
 5. Selaa järjestelmää ja avaa ladattu zip-tiedosto. Varasto asennetaan ja ilmoitus tulee näkyviin.
 6. Kun ilmoitus tulee näkyviin, napsauta Asenna arkistosta -vaihtoehtoa.
 7. Avaa nyt ladattu arkisto ja valitse haluamasi lisäosa.
 8. Napsauta nyt Asenna ja odota, kunnes Lisäosa käytössä -ilmoitus tulee näkyviin.

Siellä sinulla on lisäosa käytössä suoraa latausmenetelmää käyttämällä. Suurimmalla osalla käyttäjiä on taipumus asentaa lisäosia käyttämällä tätä menetelmää, koska se on lyhyt ja yksinkertainen.

Kodi Arvostelut Reddit ja Twitter

Kodilla on suuri fani, joka seuraa ympäri maailmaa. Kodin arviot ovat kuitenkin jonkin verran erilaisia, koska on ihmisiä, jotka nauttivat Kodin käytöstä, ja toisaalta on ihmisiä, jotka vastustavat sitä. Katso näitä tweettejä ja Reddit-ketjuja nähdäksesi kuinka ihmiset suhtautuvat Kodiin.

Katso ensin positiivista puolta

Kommentti keskustelusta. D4nm3d: n kommentti keskustelusta "Mikä on kodi hyvä?".

Kommentti keskustelusta Boogertwilliamsin kommentti keskustelusta "Mikä on kodi hyvä?".

Kommentti keskustelusta sillycycon kommentti keskustelusta "Mikä on kodi hyvä?".

Annetaan hypätä eteenpäin negatiivisiin ajatuksiin Kodista.

Kommentti keskustelusta NedSc: n kommentti keskustelusta "Pienen keskustelun jälkeen pyydämme nyt kaikilla Harmaan alueen / piratismien lisäosien keskustelua tapahtuvan osoitteessa / r / Addons4Kodi".

Kommentti keskustelusta 13378: n kommentti keskustelusta "Kodi-piratismi ja lisäosien ennusteet vuodelle 2018".

|| Haha Olen jaksossa, jossa on Keithin ja Julesin häät, mutta en voi seurata niitä, koska äidilläni on tämä laite nimeltään Kodi, että se on laitonta saada heidät lakkaamaan toimimasta minuun puolivälissä 16. jakson aikana, joten se imee minun pitää odota viikko maanantaina yrittääksesi saada boxette. xD

– Stι St ι ι ᥒ skι (@SpazWithABat) 19. elokuuta 2018

Joku kertoo tälle pojalle, että Kodi on täysin laillinen!

Tässä on järkevä lausunto, joka on koottu yhteen lauseeseen:

Kaikki Kodi-laatikot ovat laillisia – joku saattaa laittomasti laittaa ne laatikoihin.

– simonmel (@ simonmel5) 14. elokuuta 2018

Viimeiset sanat

Kodi on itsessään galaksi, koska sen avulla käyttäjät voivat ylittää mielikuvituksen. Laajennukset ja lisäosat tekevät siitä kauneuden, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia suosikkisisällöltään ympäri maailmaa yhdellä napsautuksella.

Kodi on asettanut vertailukohdan online-suoratoisto- ja mediapeliteollisuudessa, jota ei ole helppo ylittää. Sillä ei ole väliä kuinka paljon Kodin kilpailijat yrittävät ylittää sen, syöttettä, jonka se on antanut virtareille, ei voida koskaan sovittaa yhteen..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map