Kuinka asentaa popcorn-aika Kodiin alle 2 minuutissa

Dimitrologian popcorn-aikavarasto

Itse Popcorn Time on online-median suoratoistoalusta, johon on integroitu BitTorrent-asiakas. Kodi-lisäosakehittäjien mielestä olisi hienoa tuoda tämä suoratoistoalusta Kodiin.


Joten he tekivät Popcorn Time Kodi -lisäosan, jonka avulla käyttäjät voivat laajentaa viihdehorisontinsa ja suoratoistaa elokuvia rajattomasti lisäkirjastoihin.

Siitä huolimatta, kun käytät tällaisia ​​lisäosia, verkon suojaaminen on erittäin suositeltavaa. Käytä Kodi-VPN: ää liikenteen salaamiseen ja parempaan suoratoistokokemukseen.

Popcorn Time Kodi -asennusopas

 1. Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Leitaan ja Kryptoniin
 2. Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Jarvisiin
 3. Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Firestickiin
 4. Lataa Kodi Popcorn Time Zip-tiedosto
 5. Kodi Popcorn – arvostelut
 6. Kodi Popcorn -aika ei toimi / virheet / ongelmat

Tämä opas sisältää yksityiskohtaiset ohjeet Popcorn Time -sovelluksen asentamisesta Kodiin. Joten noudata seuraavia vaiheita:

Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Leia- tai Krypton-versioihin

 1. Käynnistä Kodi krypton > valita asetukset yläosassa näkyvä kuvake > Klikkaa Tiedostonhallinta.Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Krypton -versioon 17.6 tai uudempaan
 2. Vieritä näytön vasemmalla puolella kaksoisnapsauttamalla sitä Lisää lähde > Tyyppi Dimitrologian arkisto URL https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Klikkaus kunnossa > Kirjoita nyt arkiston nimi, ts. “Lasaruksen > Klikkaus kunnossa.popcorntime on kodi
 3. Mene Kodi Koti painamalla -painiketta ’Askelpalautin’ avain > valita Lisäosia > Klikkaa Laatikon muotoinen vasemmassa yläkulmassa oleva paketti-asentajan kuvake.kuinka asettaa popcorn time addon kodi
 4. valita Asenna ZIP-tiedostosta > Vieritä alas ja valitse Lazarus > Klikkaa repository.lazarus-0.1.zip > Odota nyt arkiston asennusta. > Klikkaa Asenna arkistosta > Nyt löytää Lasaruksen arkisto.asenna popcorntime zip-tiedostosta
 5. Mene Video-lisäosat > valita Kodi-popcorniaika > Lyö Asentaa nappi.asenna popcorntime tulikolla
 6. Voit tarkastella lisäosaa siirtymällä kohtaan Kodi Koti > Klikkaus Lisäosia > Sitten Video-lisäosat > Kodi Popcorn-aikaKuinka asentaa popcorn-aika Kodi Jarvis -versioon 16 tai sen alle

Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Jarvis -versioon 16 tai sen alle

 1. Käynnistä Kodi Jarvis > Siirry järjestelmään > Sitten File Manager > Kaksoisnapsauta Lisää lähde.
 2. Kirjoita nyt URL-osoite http://dimitrology.com/repo/, jossa lukee Ei mitään > Napsauta Valmis > Tyyppi Varastonimi ‘Dimitrology’ > Napsauta Valmis > Napsauta OK.
 3. Palaa takaisin Kodi-päävalikkoon > järjestelmä > Lisäosia > Napsauta sitten Asenna ZIP-tiedostosta > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Napsauta Asenna arkistosta > Markop 159 -varasto > Video-lisäosat > Kodi-popcorniaika > Asentaa > Nauttia!

Kuinka asentaa popcorn-aika Kodi Firestickiin

Popcorn Time -asennus Kodi Firestick -laitteeseen on samanlainen kuin yllä mainitut vaiheet. Firestickissä on kuitenkin tiettyjä VPN: n vaiheita ja vaatimuksia, jotka tarvitsevat huomionne, joten noudata alla olevia ohjeita:

 1. Käynnistä Firestick > Napsauta Järjestelmä > asetukset > Kehittäjävaihtoehdot > Ota sovellukset käyttöön tuntemattomasta lähteestä ja ADB-virheenkorjaus.
 2. Mene Firestick Home -sivulle > Napsauta hakupalkkia > Kirjoita Kodi ja napsauta sitä > Käynnistä Kodi.
 3. Noudata nyt vaiheita, jotka Kodi Leia, Krypton tai Kodi Jarvis ovat kuvanneet.

Lataa Kodi Popcorn Time Zip-tiedosto

On olemassa tapa asentaa Kodi Popcorn Time 2017 suoraan Kodiisi. Ensinnäkin, sinun on ladattava Kodi Popcorn Time Zip-tiedosto ja noudatettava sitten alla olevia ohjeita:

 1. Käynnistä Kodi > Napauta Lisäosat-valikko > Siirry paketin asennusohjelman kuvaketta vasemmassa yläkulmassa > Napsauta Asenna ZIP-tiedostosta.
 2. Kun ruutu tulee näkyviin, sinun on “Selaa” tai “Lataa” zip-tiedosto, jonka olet ladannut ennen näiden vaiheiden aloittamista..
 3. Tiedoston lataaminen vie aikaa > Napsauta nyt Asenna arkistosta > Valitse luettelosta Markop 159 -varasto > Siirry videon lisäosiin > Napsauta kohtaa Kodi Popcorn Time > Osuma Asenna > Olet valmis, nauti!

Popcorn Time voidaan ladata myös seuraavista latauslinkkeistä:

 • Lataa Kodi Popcorn Time GitHubin kautta
 • Lataa Kodi-popcorniaika Lazaruksen arkiston kautta
 • Lataa Dimitrologian arkisto

Kodi Popcorn – arvostelut

Popcorn-aika on luultavasti mukavin tapa katsella ohjelmia ja elokuvia. Varsinkin kun pariksi on kodi-laatikko.

– 8spook (@8synced) 30. lokakuuta 2017

Elokuvien ja TV-ohjelmien katselu on paljon helpompaa kuin mikään muu tässä maailmassa, ja juuri sitä Kodi-käyttäjät ajattelevat. Molemmat jättiläiset tapaavat ensimmäistä kertaa Kodi-maailmassa.

Ooh !! Tiedän siitä. Käytän popcorniaikaa paljon enemmän kuin showboxia. En enää käytä Kodia.

– Frank Boateng (@ AFYB01) 30. kesäkuuta 2017

Suurin osa Kodi-käyttäjistä ei ole edelleenkään tietoisia siitä, että Kodissa on Kodi Popcorn Time -lisäosa, jonka voit asentaa. Kodi-ohjelmisto on paljon suurempi kuin Popcorn Time, joten vertailua ei pitäisi olla. Popcorn Time 2017: n asentaminen teki Kodi-ohjelmistosta entistäkin suuremman.

Kodi Popcorn -aika ei toimi / virheet / ongelmat

Riippuvuuden asennus epäonnistui

Tämä virhe voi johtua siitä, että olet käyttänyt vääriä arkistoja, joilla ei ole päivitettyä versiota Kodi Popcorn Time -sovelluksesta.

Ratkaisu

Kodi Popcorn Time 2017: n asentaminen Dimitrology-arkistosta ratkaisee ongelmasi, koska sen päivitetty versio on valmis Kodi-käyttäjille. Edellä olevissa oppaan vaiheissa keskustellaan popcorn-ajan asentamisesta Dimitrologiasta.

No Stream käytettävissä

Saatat usein nähdä, että kun suoratoistat viimeisintä mediasisältöä Popcorn Time -sivustolla, näyttöön tulee viesti, jossa lukee “No Streams Available”. Tämä johtuu siitä, että Popcorn Time valitsee lähteen torrentista, ja joskus näitä torrenteja ei ole saatavana.

Ratkaisu

Tälle ongelmalle ei ole välitöntä ratkaisua, koska tämä on Popcorn-ajan ainoa haitta. Voit kuitenkin siirtyä Kodiin ja asentaa Covenant-lisäosan ja suoratoistaa ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia.

Kääriä asioita

Popcorn Time on fanien suosikki streaming-soitin, joka suoratoistaa torrentin lähteitä suoraan Kodi-ohjelmistossa. Voit katsella suoraan elokuvia ja TV-ohjelmia Kodilla helposti. Tässä oppaassa keskustelimme siitä, kuinka asentaa Popcorn Time Kodiin, jotta voit nauttia ling-tunnista viihdettä. Katso tämä vertailuopas popcorn time vs kodi -tuotteesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map