Onko Kodi laillinen? Vastaus monimutkaisimpaan kysymykseen täällä

Kodi ei ole vain uusi mediasoitin; vaan pikemminkin se on täydellinen viihdepaketti. Käyttäjät voivat suoratoistaa mitä haluavat, ja missä tahansa he haluavat. Kuvittele käyttäjien vapaus tämän sovelluksen kanssa, mutta sen maine on saalistettu.


Kaikkien piratismi- ja tekijänoikeusloukkauksia koskevien kysymysten takia Kodi / XBMC on ollut Internetissä erittäin keskusteltu aihe. Nämä keskustelut ja uutiset ovat herättäneet monia kulmakarvoja, ja ihmiset ovat alkaneet ihmetellä, onko Kodi laillinen vai ei? mikä on kodi-lisäysten ja kodi vpn: n laillisuus

Älä huoli, tiedämme huolenaiheesi ja niin olemme päättäneet poistaa väärinkäsitykset lopullisesti.

Mikä on Kodi XBMC?

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoittimen ohjelmisto, joka tunnettiin aiempina päivinä nimellä XBMC. XBMC tarkoittaa Xbox Media Centeriä, joka julkaistiin vuonna 2004, mutta muutti nimensä Kodiksi vuonna 2014. Tämän sovelluksen lähdekoodaus perustuu Pythoniin ja C ++: iin, joita on erittäin helppo toistaa, koska se on avoimen lähdekoodin sovellus.

Kodia käytetään elokuvien, live-TV-ohjelmien, pay-per-view-tapahtumien, sarjakuvien, anime, urheilutapahtumien ja kohokohtien, musiikkiohjelmien jne. Suoratoistoon. Se on erittäin kiitetty, suositeltava ja suositeltava sovellus kaikista ahkerasta tarkkailijasta ja suoratoistohenkistä..

Onko Kodi laillinen?

on kodi laillista tai laitonta

Suoratoistot ja uudet käyttäjät herättävät tämän kysymyksen toistuvasti. Vastaus siihen on; Kyllä, Kodi on täysin laillinen. Kodin tapauksessa laillisuus on subjektiivinen lisäyksille ja lähteille, joita käytät sisällön virtauttamiseen. Median sisältö, jonka Kodi tarjoaa virallisen lisäosastonsa kautta, ei ole millään tavalla mukana tekijänoikeuksien loukkauksissa tai piratismissa, mikä tekee siitä laillisen käytön.

Epävirallisten lisäysten suhde Kodiin

Kodin tarjoama suoratoisto on epäilemättä upea, mutta tietysti käyttäjien on maksettava streamistaan ​​sisällöstä. Kodissa oletuksena saatavilla olevat lisäosat ovat kaikki maksettuja lisäosia, mikä on tietysti jotain, jota kaikki streaming-fanit eivät ole tyytyväisiä..

Tästä syystä jotkut riippumattomat kehittäjät tekivät kolmansien osapuolien epävirallisista Best Kodi -lisäosista, jotka kaappaavat suoratoistolinkit ja toimittavat sen käyttäjille ilmaiseksi. Kodi ei kannusta, tue tai suosittele näitä epävirallisia lisäosia, koska ne ovat mukana yksityisyyden loukkauksissa.

Verkossa on saatavana satoja epävirallisia lisäosia, joita miljoonat käyttäjät käyttävät vain siksi, että ne ovat ilmaisia. Monet kolmansien osapuolien lisäosista suljetaan päivittäin, mutta ne ilmestyvät uudelleen verkossa, isännöidä muiden tallennustilojen kautta..

Onko Kodi laiton?

Ei, Kodi itsessään ei ole laitonta! Epävirallisten (kolmannen osapuolen) lisäosien käyttö Kodissa on kuitenkin laitonta, koska kolmansien valmistamien lisäosien sisältöä on laittomasti ja tämä käytäntö on DMCA: n ohjeiden vastaista. Asennuksen helppous useille alustoille, kuten kodi androidille, iOS, Linux ja paljon muuta, tekee siitä jopa suositun.

Onko Kodi turvallinen? – Virallisten lisäosien suhde Kodi: iin

Kodi-virallisessa lisäosa-arkistossa on oletuksena saatavilla useita lisäosia, jotka on luokiteltu niiden virtaaman sisältötyypin mukaan. Jos käytät toimitettuja virallisia lisäosia, se on varmasti turvallista käyttää.

Lisäksi käyttäjät voivat ladata lisää lisäosia suoraan Kodin viralliselta verkkosivustolta heidän tarpeidensa ja mieltymyksiensä mukaan. “Nämä lisäosat ovat vaiheita laillisia, koska ne ovat täysin DMCA: n toimittamien tekijänoikeuksien ja piratismin vastaisten ohjeiden mukaisia..

Virallinen Kodi-lisäosa-esimerkki

Seuraavassa on joitain virallisia Kodi-lisäosia, jotka ovat laillisia käyttää:

 1. Plex
 2. Pluto.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. livestream
 6. Fox Sports GO
 7. ABC-perhe
 8. Laiska TV
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Epävirallinen Kodi-lisäosa-esimerkki

Tässä on joitain epävirallisia; Kodi-lisäosat, joita on laitonta käyttää Kodissa:

 1. liitto
 2. maastamuutto
 3. koodaamaton
 4. Gurzil
 5. Neptunuksen nousu
 6. poseidon
 7. Ultimate IPTV
 8. Titaani
 9. Fantastinen
 10. Bennu

Onko Kodi Legal Yhdysvalloissa?

Kodi on laillinen Yhdysvalloissa, mutta muiden valmistajien lisäosia ei ole laillista käyttää maassa. Itse asiassa käyttäjille annettiin useita ilmoituksia epävirallisten Kodi-lisäosien käytöstä. Yhdysvalloissa esitettiin lakiehdotus, nimittäin S. 978, joka merkitsi tekijänoikeuksien loukkaamista vakavana loukkauksena. Tämä lakiehdotus kuitenkin päätettiin myöhemmin, mutta USA on osa piratismin vastaista komiteaa, jolla on tärkeimmät maat.

Yhdysvallat on torjunut kolmansien osapuolten lisäosien käyttäjiä vastaan ​​ja ihmiset myyvät täyteen ladattuja laatikoita, joissa on asennettuna kolmansien osapuolien lisäosia, on nyt huipussaan ja on lisääntynyt jonkin verran viime kuukausien aikana.

Onko Kodi laiton Isossa-Britanniassa?

Miljoonat Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat käyttävät Kodia kotonaan ja tämä määrä kasvaa vähitellen. Kodi ei kuitenkaan ole laitonta käyttöä, mutta suurin huolenaihe on epävirallisten kolmansien osapuolien lisäosien käyttö. Viranomaiset ovat olleet aktiivisia toteuttaessaan toimenpiteitä kolmansien osapuolien lisäkäyttäjiä vastaan.

Koska Yhdistyneessä kuningaskunnassa on paljon jalkapallofaneja, kolmansien osapuolien suoratoiston käyttäjien määrä on lisääntynyt huomattavasti. Tässä tapauksessa UEFA ja Premier League ovat antaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa oikeuden määräyksen epävirallisten lisäosien ja laittomien lähetysten sulkemiseksi. Ladattuja android-laatikoita myyviä ihmisiä vastaan ​​on tehty useita pidätyksiä.

Onko Kodi Legal Kanadassa?

Kodi on laillinen Kanadassa, mutta ulkopuolisten lisäosien käyttö ei missään tapauksessa ole sallittua. Kanadan viranomaiset katsovat verkkopiratismin olevan vakava huolenaihe, ja niillä on tiukat lait, jotka koskevat tekijänoikeuksien alaisen materiaalin katselemista ilmaiseksi.

Onko Kodi turvallista käyttää Australiassa?

Australia on myös niiden maiden joukossa, jotka ovat muodostaneet piratismin vastaisen liiton. Kuten kaikki liittouman jäsenet, Kodi on laillinen Australiassa, mutta kolmansien osapuolien lisäosilla varustettujen kodi-laatikoiden käyttö on ehdottomasti kielletty..

Miksi Kodi on laillinen?

Kodi on laillinen, koska se on vain avoimen lähdekoodin mediasovellus, jota käytetään sisällön virtauttamiseen lisäosien kautta. Kodin arkistossaan oleviin lisäosiin ei ole kohdistettu yksityisyyden loukkauksia, joten niitä on laillista käyttää. Laittomuus keskittyy kolmansien osapuolien lisäosiin vain siksi, että he ovat tekijänoikeusrikkomusten kohteena.

Itse Kodi vastustaa näitä kolmansien osapuolien lisäosia, koska ne ovat aiheuttaneet vakavaa haittaa Kodin maineelle maailmanlaajuisesti. Kodi on tukenut viranomaisia ​​joidenkin suurten kolmansien osapuolten arkistojen, kuten Colossuksen, Ares Wizardin, Super repo jne., Sulkemisessa..

Onko verkossa ilmainen suoratoisto laillinen?

Tämä on subjektiivinen tapaus; vastaus tähän kysymykseen riippuu purojen luonteesta.

Useat online-suoratoistosivustot tarjoavat laillisia ilmaisia ​​tapahtumavirtoja. Kuten Reel Good; joka poimii virrat muista laillisista lähteistä, kuten MTV, Crackle jne., tällainen suoratoisto on laillista.

Jos kuitenkin yrität suoratoistaa lähteestä, joka tarjoaa merirosvovirtoja mistä tahansa kanavasta tai lähteestä ilman suoratoisto-oikeuksia, se on valitettavasti laitonta.

Onko Kodi-laatikko laillinen?

Kyllä, Kodi-laatikkoa on laillista käyttää aivan kuten Kodi itsekin, mutta Kodiin kohdistuvat laillisuuden huolenaiheet ja rajat vastaavat myös Kodi-laatikoita. Kodi-laatikoissa on arkistossa oletettuja Kodi-virallisia lisäosia, jotka ovat laillisia käyttää.

Siitä huolimatta markkinoilla on saatavana myös joitain Kodi-laatikoita, joihin on ladattu ulkopuolisia lisäosia, joiden käyttö on selvästi laitonta. Äskettäin toistettiin toinen huijaus, että jälleenmyyjät veloittivat ylimääräisiä lisäyksiä oletuksena asennetuista lisäosista, mikä huijaa yleisöä.

Onko Kodi Exodus laillinen

Ei, Kodi Exodus ei ole laillinen, koska se on kolmannen osapuolen lisäosa, joka tarjoaa stream-elokuvia ja TV-ohjelmia. Se on yksi suosituimmista Kodi-lisäosista, joka on läsnä verkossa, ja suositellaan maailmanlaajuisesti virtaamalla geekejä.

Verkossa on myös lukuisia Exodus-haarukoita, jotka vapautettiin sen päivitysten lopettamisen jälkeen. Yksi Kodi Exoduksen kuuluisimmista haarukoista on Covenant.

Onko Kodi Genesis laillinen

Exoduksen suurin kilpailija oli Genesis; yksi arvostetuimmista kolmannen osapuolen Kodi-lisäosista elokuvien, TV-ohjelmien ja Live TV: n suoratoistoon. Kun geneesi Kodi suljettiin vuosi sitten.

Onko Kodi Legal -kysymyksiä

Voitko saada viruksen Kodilta?

Kyllä, olet haavoittuvainen saamaan viruksen vain, jos käytät epäilyttävää arkistoa. Paitsi että sinulla ei ole mitään hätää.

Onko Kodi laiton tulitikussa?

Ei, Kodi on laillinen kaikille tulipalolaitteille, ellet käytä kolmannen osan epävirallisia lisäosia.

Onko lainvastaista katsella elokuvaa verkossa ilmaiseksi?

Elokuvien katseleminen verkossa on laitonta, jos suoratoisto on laittomasti lähteestä ilman oikeuksien hankkimista. On laillisia online-elokuvien suoratoistosivustoja, kuten Reel good, kuten käyttäjät voivat käyttää.

Viimeiset sanat

Kodi on hämmästyttävä kehitys digitaalimaailmassa, mutta sen negatiivisuus, jonka se on saanut kolmansien osapuolien lisäosien takia, ei ole ansainnut. Ne ovat todella johtaneet Kodin maineen tasapainottamiseen maailmanlaajuisesti.

Kirkkaampana huomautuksena on tehty monia tiukkoja lakeja, ja viranomaiset kehittäjiä vastaan ​​ovat ryhtyneet tehokkaisiin toimiin. Odotakaamme vain katsoa, ​​mitä tulevaisuus koskee Kodia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map