Bedste Kodi / XBMC kasser April 2020 – De 41 bedste Kodi kasser til streaming med VIDEO

Kodi er tidligere kendt som XMBC, som er en gratis open source-software, der giver dig mulighed for at installere tredjeparts add-ons. Ved hjælp af disse tilføjelser kan du streame film, sport, tv-shows, live sport, spil, musik og andet indhold på enhver platform.


Bedste Kodi-kasser er fulde af funktioner og high tech, så du kan streame forbløffende indhold. Vores bedste valg af Kodi-kasse til maj 2018 er Seguro Trongle x4. Læs hele anmeldelsen her.

Eksklusive KodiVPN.co Særlige tilbud 2020
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91Per måned

Grib denne aftale

surfshark

11,95 USD US $ 1,99Per måned

Grib denne aftale (3 måneder gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 per måned

Grib denne aftale

Bedste bruger plukket KODI-boks pr. KodiVPN.co afstemningsresultater

Jo før du kender den bedste enhed desto bedre

[Klik for at forstørre]

Ændret størrelse på JPEG-grafik

Kodi-boks er en set-top-boks, hvor Kodi allerede er installeret og derfor plug and play tonsvis af medieindhold. I denne vejledning gennemgår vi de bedste Kodi-bokse baseret på deres ydeevne og popularitet.

 1. Bedste Kodi Android-bokse 
 2. Bedste Kodi juridiske kasser 
 3. Bedste Kodi Live TV-bokse
 4. Bedste Kodi fuldt indlæste kasser
 5. Sådan omgås britisk elektronik-sikkerhed Kontroller Kodi-ulovlige kasser
 6. Bedste Kodi Linux-bokse
 7. Funktion Pakket underholdningsbokse

Bedste Android-bokse til Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec GEM Box
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X TV-boks
 9. R99 4K af EBox
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 Tv-kasse
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak TV Box S912
 16. MyGica ATV

Se sammenligningstabellen over Android-bokse.
bedste kodikasser android linux ios

De mest anvendte bokse er Android-boksene. De findes i alle former og størrelser med fantastiske specifikationer med hensyn til processor, video, lyd, opbevaring og sidst ikke mindst hukommelse. Der er masser af underholdningskasser med høje til lave priser, og du vil måske ikke gå glip af at få den bedste derude baseret på vores detaljerede bedømmelse af bedste Kodi-kasser. Når du er færdig med at vælge, er det lettere at konfigurere kodi på Android med bare hurtige få trin.

Ofte stillede spørgsmål om de bedste Kodi-kasser

Hvad betyder Jailbreak på Kodi?

Jailbreak on Kodi betyder at installere Kodi på enhver platform eller enhed, der ikke direkte understøtter det. Kodi kan ikke installeres direkte på enheder som Fire Stick, Apple TV, iPad osv.

Derfor bruges jailbreak-metoden til installation af Kodi på disse enheder. Jailbreak-metode betyder installation af Kodi på sådanne enheder ved hjælp af nogle tredjepartsapplikationer.

Er fuldt indlæste kasser lovlige at bruge?

Nej, fuldt indlæste Kodi-bokse er ikke lovlige at bruge. Der er foretaget mange arrestationer i Storbritannien, og der har været mange sådanne sager globalt, hvor brugere, der købte, solgte eller brugte de fuldt lastede Kodi-kasser, måtte udsættes for fængsel eller juridiske konsekvenser.

Mange Kodi-brugere modtog også juridiske meddelelser fra DMCA og andre relative myndigheder. Derfor anbefales det stærkt at bruge en VPN for at forblive sikker.

Er Android Boxes lovlige at bruge?

Ja, Android-bokse er lovlige at bruge, da de apps, der er installeret i dem, ikke bruges til streaming af piratkopieret indhold. De apps, der er installeret i disse Android-bokse kræver et abonnementsgebyr, og det indhold, de tilbyder, kan kun streames, ikke downloades. Derfor er de lovlige at bruge.

Xbox One

Xbox en til Kodi

Xbox One er en stærk spilkonsol, der er produceret af Microsoft.

Der er en lang liste med modeller i Xbox-serien, men den nyeste Xbox One X er den mest kraftfulde konsol til dato.

Det pakker en stærk punch med 4K ultra HD-spil, så konsolspillere kan opleve spil 60 FPS.

Nu understøtter Xbox One nu offisk kodi, så nyd dit spil og streaming ved at konfigurere kodi på xbox one.

Amazon Fire TV Stick

amazon fire tv-stick bruger som kodiboks

Amazon Fire TV Stick har et Android-baseret operativsystem med en quad-core processor. Det har fået sit navn som en top streamer for Kodi-brugere.

Den nye version af Fire Stick i 2017 er fortsat som den bedste mediestreamer med en hurtigere processor. Det er dog et dyre touch end dens tidligere model.

Brug af Kodi Addons på FireStick er en fantastisk oplevelse, som du ikke har råd til at gå glip af!

Amazon Fire TV

amazon fire tv kodi boks

Amazon Fire TV har større og større funktioner end Amazon Fire TV Stick, men med det samme Android-baserede operativsystem.

Det er et øverste valg som den bedste Kodi-boks til at streame Netflix eller Amazon Prime Instant Video. Denne enhed fungerer problemfrit med Fire TV og det tager ikke mere end få sekunder at indlæse Kodi.

Nvidia Shield

Nvidia skjold kodikasse

Når det kommer til Android set-top-box, er Nvidia Shield den mest kraftfulde.

Fra tv-shows til de nyeste spil i byen har denne boks al den underholdning, du nogensinde kan tænke.

Det er ikke overraskende, at det er den bedste Kodi-boks til Kodi-brugere. Nvidia Shield kører den nyeste Android 6.0 på sin kasse.

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 kodi æske

Seguro Trongle X4 er en anden kasse, der har indlejret Android 6.0 på sin kasse. Hvis du nogensinde har brug for en Kodi-boks til at streame 4K-videoer, men ikke behøver at betale sky-rocketing priser, så er det et perfekt valg.

Det er tilsyneladende sjældent, at en enhed har så gode kvaliteter og på samme tid udgør få begrænsninger. Til det formål, den tjener, gør den den bedste Kodi-kasse rundt.

Seguro Trongle X4 Video Review

Seguro Trongle X4 Fuld anmeldelse

Seguro Trongle X4 er muligvis partiets billigste kasser, men det går ikke på kompromis med kvaliteten af ​​den video, den streamer. Det understøtter 4K-videoer og leveres med et trådløst tastatur og har en berøringsstyring.

I betragtning af dens funktioner har den en 2GHz Quad Core-processor med ARM Cortex-A53 CPU sammen med en Penta-Core-processor. Når det er sagt, giver den højtydende maskinkonfiguration dig en ultrahurtig hastighed, professionel videokvalitet og den bedste brugeroplevelse.

Det understøtter næsten alle lyd- og videoformater, så du ikke behøver at lægge byrden på dig ved først at konvertere videoformatet. Billedkvaliteten giver et indtryk tættere på virkeligheden, som virker ret imponerende.

Emtec GEM Box

Emtec GEM KODI BOX

Det er et enkelt valg for enhver, der ikke er bekendt med Kodi-kasser med alle deres funktioner og funktioner.

Imidlertid vil denne boks ikke lade dig installere de nyeste Kodi builds. Men med Kodi Setup Wizard som anført i denne bedste kodi-guide til guider, kan du få adgang til softwarens ældre version.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 på kodi

Q-Box S905 er virkelig et perfekt match til Kodi på grund af sin 450 Penta-Core-processor. Denne processor tilbyder en enestående 4k opløsning med 1080p streaming.

Det kører på en Android OS 5.1 Lollipop med 16 GB intern lagerplads. Apps og spil kan installeres fra Google Play Store og har en brugervenlig grænseflade.

T95X TV-boks

T95X TV Kodi Box

Når du har T95X Andorid, behøver du ikke at bekymre dig om de nyeste opdateringer, da det kan få al adgang fra selve Google Play Store.

Stream film og tv-shows med tredjeparts Kodi-tilføjelser på HD-opløsning. Hvis du står over for problemer, er der altid en live support, der giver dig hjælp.

R99 4K af EBox

EBOX'en-R99-3-bedst-kodi-box

Den enorme 4K-boks leveres med ekstremt kraftig hardware. Den fantastiske medieafspiller er sammensat af 4 GB RAM, 32 GB ROM, Android 6.0, og det hele drives af Hexa-Core CPU. Enheden prales yderligere af Ultra HD 4K-grafikken.

Når det er sagt, forbinder medieafspilleren med et HDMI-kabel til fjernsynet, og det kan gøre alt, hvad en nyeste Android-enhed kan gøre, lige fra at se film til at spille spil og downloade applikationer. Det kan gøre alt for at holde dig oppe hele dagen.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 er en Android-boks, der kan køre over en million forskellige apps, inklusive Kodi.

Buzz TV har Android 6.0 Marshmallow som operativsystem, 2 GHz-processor, 2 GB RAM og en intern hukommelse på 8 GB. Det kan køre videoer på 4k, 2k 1080 (60fps) og andre low-end-opløsninger.

 

Rveal 2

Når det kommer til at finde kraftige Android-kasser til Kodi, er Rveal 2 uovertruffen.

Drevet af en Octa-Core-processor og Android 6.0 Marshmallow, pakker Rveal 2 et stempel. Du kan streame indhold i ultra-HD ved hjælp af Rveal 2.

Dolamee D5 TV Box

På den lange liste over overkommelige Android-kasser er Dolamee D5 TV-boks en enhed, du skal prøve. Kodi-boksen har Octa Core Cortex A7 1,5 GHz processor, 2 GB RAM og 8 GB hukommelse.

Derudover understøtter Dolamee D5 Bluetooth-forbindelse og afspiller videoer i 4K, 2K og HD.

TICTID

TICTID Android-kasse er fremragende til Kodi, da den leveres med 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og en 2. GHz Quad Core CPU ved roret.

Det kan give strøm til adskillige andre Android-apps sammen med Kodi. Du kan streame shows og film i forskellige videokvaliteter, herunder ultra HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android-boks ligner forskellige andre streamingbokse, da den kører på Quad Core 2.0 Ghz-processor, 2 GB RAM og 16 GB intern hukommelse.

Det kører Kodi uden problemer og giver brugerne mulighed for at se indhold i UHD 4K.

Zoomtak TV Box S912

Zoomtak TV Box er en af ​​en slags Android-kasse, der leverer fremragende ydelse og kører Kodi glat.

Hvor kraftfuld er det?

Med Zoomtak får du Octa Core 2.0GHz-processor, 3 GB RAM, 32 GB ROM og ultra HD-afspilning.

MyGica ATV

Der er to varianter af MyGica ATV, som du kan få dine hænder på. Den ene variant er tilgængelig i Quad Core CPU, mens den anden er tilgængelig med en Octa-Core-processor.

Valget mellem de to afhænger af det præstationsniveau, du vil opnå.

Begge vil dog køre Kodi uden afbrydelse og afspille videoer i 4K-kvalitet.

Sammenligningskort over bedste Android-bokse

specifikationerAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV Box

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec GEM Box

Emtec Gem Box

Understøttede apps1000+1000+1000+1000+1000+
StemmestøtteAlexa Voice RemoteAlexa Voice Remote
Hukommelse2 GB1GB3GB1GB1GB
Opbevaring8Gb8Gb16GB8Gb16GB
Udvidelig opbevaringOp til 200 GBOp til 32 GB
Størrelse4,5 x 4,5 x 0,7 tommer3,4 x 1,2 x 0,5 tommer9,6 x 8,4 x 4 tommer5 x 2,0 x 2,99 inches10,1 x 6,7 x 3,1 tommer
ProcessorMediaTek Quad-core op til 2 Ghz Dual-core @ 2,0 GHz + Dual-core @ 1,6 GHzMediaTek Quad-core ARM 1,3 GHzNVIDIA Tegra X1-processor 256-core Maxwell GPUAmlogic S905X Quad Core Media 1,5 GHzAmlogic S805 Quad Core 1,5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Understøttet udgangsopløsning2160p op til 30fps; 720p og 1080p op til 60fps720p og 1080p op til 60fps4K, HDR, 60 fpsHDMI – Sand 4K2KFull HD 1080p
TV-kompatibilitet4K ultra HD-tv med HDMI, der er i stand til 2160p ved 24/25/30/50/60 Hz og HDCP 2.2Tv med HDMI, der er i stand til 1080p eller 720p ved 60 / 50Hz, inklusive populære HDCP-kompatible modellerTilslutter nemt til HDTV’erTilslutter nemt til HDTV’erTilslutter nemt til HDTV’er
Indholdsformat understøttetVideo: H.265, H.264

Lyd: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Lyd: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC Op til 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Op til 4K afspilning ved 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Op til 1080p afspilning ved 60 FPS )

Lyd: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos og Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Lyd: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Lyd:MP3

Foto: BMP, GIF, JPG, PNG

PrisUS $ 89,99US $ 39,99US $ 199,99US $ 53,08US $ 99,99

Bedste juridiske Kodi-kasser

 1. Raspberry Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Raspberry Pi 3

Raspberry Pi 3 er den bedste kodi legal box

Hvad det ser ud til, er det en lille computer med strålende funktioner, der er attraktive for Kodi mediecenter.

Kodi-brugere er i stand til at streame 1080p videoer let på grund af sin quad-core processor.

Det kan være muligt at bruge en Ethernet-forbindelse, når du støder på bufferingsproblemer i trådløs netværksforbindelse.

Kassen koster omkring US $ 80 på Amazon markedsplads og er lovlig og sikrere at bruge den i England. Der er dog ingen kasse til Pi 3, hvilket betyder, at du bliver nødt til at finde en sag, der passer til dens interne kredsløb.

Den leveres heller ikke med en fjernbetjening, men du kan finde en måde at bruge Kodi gennem HDMI CEC-kompatibel tv-fjernbetjening. For at sige det mildt, det er den bedste Kodi-boks med hensyn til ydeevne.

Roku Ultra 4K

roku ultra 4k kodi boks

Hvad gør Roku Ultra 4K som den bedste Kodi-kasse bortset fra at være et lovligt valg for Kodi-brugere? Det fantastiske indhold, nem navigation, objektiv søgning efter indhold og tilpasningsmulighed sætter det over i streamingbokse. Kun tilgængelig for US $ 129.99

EBOX T8 V

EBOX T8 V kodikasse

EBOX T8 V er den nyeste model frigivet af virksomheden i 2016, som muligvis er den hurtigste enhed, den er blevet produceret.

Det kører på den nyeste Android og har sin egen Kodi Build installeret. Det forbedrer Kodi-brugernes oplevelse med at se film, tv-shows og sport.

Der er en speciel funktion, som er dens unikke salgsprojekt, og dette inkluderer en brugerdefineret dual launcher til begyndere og eksperter. Ingen grund til at bekymre dig, hvis du ikke har brugt en TV-boks, vores nybegyndervejledning hjælper dig med at lære om enheden.

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra kodi-boks

Hvis du aldrig vil forkæle dig med juridiske problemer og ønsker at skåne dig selv for alle problemer, anbefaler vi dig at få en Google Chromecast Ultra til 98 USD eller derunder.

Det er mere en dongle end en traditionel tv-kasse, og det gør den diskret.

Det kan hænge bag dit tv-apparat eller computer og kan give timevis af underholdning.

Denne lille og bærbare enhed skildrer Google entusiasme til at udnytte 4K-streamingmarkedet.

Denne boks ville være dejlig for Kodi-brugere i den nærmeste fremtid. Chromecast kræver tv med en HDMI-port og WiFi-netværk; Ethernet ville også gøre det.

Chromecast Ultra har en vedhæftet ethernet-port, der gør den i stand til 4K-afspilning nad HDR-video. Disse funktioner får brugerne til at føle sig mere luksuriøse end den tidligere version af Chromecast.

Google Chromecast

Forgængeren til Chromecast Ultra; Chromecast har også skabt en masse hype blandt underholdnings-junkies. Den lille dongle leveres med et strømkabel og en adapter. Selvom det kræver WiFi-netværk og et tv med HDMI-port.

Du kan komme i gang i 3 enkle trin med denne fantastiske enhed.

Sådan konfigureres Chromecast

 1. Start med at slutte Chromecast til dit HDTV og strøm. Besøg derefter chromecast.com/setup.
 2. Forbind nemt Chromecast til dit hjemlige WiFi-netværk.
 3. Tryk let på Cast-knappen i en Cast-aktiveret app og vælg en video, der skal afspilles på dit tv.

Xiaomi Mi

Xiaomi Mi kodi kasse

Det ville være uretfærdigt ikke at nævne Xiomi Mi for sin slanke og smukke enhed. Det er udstyret med den nyeste teknologi til at streame millioner af underholdningsindhold.

Enheden, der er lovlig i England og i de fleste lande, har også en 4K-videoopløsning, der gør tv-visning bedre end andre enheder.

Dens funktioner inkluderer quad-core-processor, 2 GB DD3-hukommelse og 8 GB onboard-opbevaring er alt hvad du har brug for for at gemme dit yndlingsindhold. Desuden kommer det til en billig pris, dvs. 70 $ US eller mindre. Du skal dog installere Kodi før noget.

Bedste Kodi-bokse til live tv

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q-boks
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

bedste kodikasser til live tv

Denne Kodi-boks har et tastatur og en fjernbetjening, der er indlæst med mange Kodi-tilføjelser til at streame tv.

Den har en kraftfuld 64-bit processor med 3 GB RAM, og for at tilføje mere til det har enheden en nem navigation, der gør den brugervenlig.

Mediebiblioteket opdaterer sig selv automatisk og har en tendens til at stige hver eneste dag. Det er uden tvivl en lovlig og den bedste streamingboks til Kodi, du nogensinde vil finde på markedet for den pris, det er værd.

SkyStream Two

SkyStream To kodikasse

Mød den hurtigste og mest kraftfulde tv-kasse, som er en perfekt løsning til høje kabelregninger. Det er den bedste Kodi-kasse i lyset af at se kvalitet 4K-videoer med lethed.

Du kan streame mange medieindhold inklusive al større streamingtjeneste som Netflix, Hulu osv. Og tilpasse din streamingoplevelse med Android.

Det er en lovlig Kodi-boks, der har revolutioneret, hvordan du ser tv. Millioner af film, tv-shows og spil giver dig ubegrænset underholdning. Med SkyStream Two behøver du aldrig falde bytte for ‘fuldt indlæste’ bokse.

Rveal RT5

Rveal RT5 kodikasse

Når du får Rveal RT5 til at se tv, behøver du aldrig at sige ‘Der er intet på TV’ nogensinde igen. Det omdanner dit tv til et mediebibliotek, hvor du kan se utallige underholdningsindhold.

Forestil dig, at hvis du nogensinde har ønsket at streame medieindhold enten live eller on-demand, er dette stedet.

Virksomhedens mål er at øge værdien af ​​tv-seere med kvalitetsvideoer, nem navigation og problemfri opsætning. Mine herrer, fjernsynets fremtid er her.

Og hvis du bestiller nu med “KodiVPN” -kuponkode, får du en eksklusiv 10% rabat på dit køb!

Easystone Q-boks

Easystone Q Box til kodi

Hvis du har brug for en overkommelig tv-visningsmulighed med 4K ultra-HD-videoer, kan Q Box muligvis være dig som den bedste mulighed.

Det har muligvis ikke en avanceret teknologi, da kassen er baseret på Lollipop-version, men det er bestemt værd at dine penge.

Den har en Ethernet-port, hurtig indlæsningstid og leveres med et tastatur, hvori der er knyttet en musematte.

Boksen har en intern opbevaring på 16 GB, hvor du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for plads.

Derfor gør det den bedste streamingboks til Kodi.

Apple TV

apple tv-kasse til kodi

I forhold til hvad vi har lært hidtil fra Apple’s historie, er det fast besluttet på at forenkle alt, hvad det møder. Denne erklæring gælder også for Apple TV.

Virksomheden ser ud til at have befriet tv og lader dig se Netflix, HBO, Hulu, ESPN og meget mere med en app installeret.

Skønt den eneste ulempe ved Apple TV, som vi kunne finde, er, at du er nødt til at installere Kodi på Apple TV, fordi softwaren ikke er forudinstalleret.

Hvis du kender Mac, har du overhovedet ikke noget problem med at downloade Kodi fra Apps. Det er hidtil den bedste kodi-boks, hvis du modsætter dig en måde at installere Kodi-apps på.

EZ-Stream Ti8

EZ Stream Ti8 kodi kasse

EZ-Stream Ti8 er let at transportere og kan tilsluttes ethvert tv via sin HDMI-port. Processen med at opsætte enheden er ekstremt let, men streaming af ubegrænset indhold er meget lettere end opsætningen.

Du kan streame alt, hvad du kan lide, når du downloader apps som Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu og mere.

Bedste fuldt indlæste Kodi-kasser

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV Box

MXQ Pro

Bedste fuldt indlæste Kodi-kasser

Det væsentlige element i MXQ Pro-boksen er dens Kodi media center forudinstalleret. Det leveres med et komplet sæt Kodi-bygninger, der betragtes som ulovlige i de fleste lande.

Kassen koster 32,49 $, hvilket er et par dollar mindre end Fire Stick, og for de fleste forbløffelse kører Kodi meget bedre i denne maskine end på Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 er en lille kasse, men med ubegrænset streaming gennem Kodi builds og add-ons.

Det giver Ultra HD-opløsninger med 4K-videokvalitet og drives med Octa-core-processor.

Det ville spille spil uden indefrysninger eller fejl, der godt skulle tilfredsstille spill fans. Det kan også køre usædvanligt godt med Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 til kodi

Matricom G-Box Q3 er den nyeste udgave introduceret af Matricom-familien. En boks, der indeholder et touchpad-tastatur og en hurtig processor.

Den bedste funktion er imidlertid dens interface, der fuldt ud understøtter Amazon Prime.

Boksen leveres med en baggrundsbelyst Mini 2.4GHz fjernbetjening, hvor den altid er klar til at streame alt fra internettet.

Derudover har den en indbygget tilføjelse, der giver dig mulighed for at streame film tonsvis af gratis medieindhold uden en satellit eller kabel.

Minix Neo U1

Minix Neo U1 kodi boks

Hvis du planlægger at køre Kodi videre til dette felt, kører det fejlfrit og hurtigt. Der er mange funktioner, du nogensinde vil have i en tv-medieboks.

Det har en Quad-core-processor, en hukommelse på 2 GB DDR3 og intern lagring på 16 GB. Alt i alt har det nogle fremragende Wi-Fi-muligheder.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 bedste kodeboks

Minix Neo U9 er en opgraderet version af Minix Neo U1, der giver en ultimativ hjemmebiografoplevelse.

Det afspiller de mest populære, men nyere filformater, der giver dig friheden til at streame alt.

Det giver en krystalklar kvalitetsvideo med 60 billeder i sekundet og giver en beroligende effekt.

NEXSMART D32 Android TV Box

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Denne boks kan virke lille, men dens ydeevne taler højere. Det har den nyeste Android sammen med fuldt indlæste Kodi-bygninger, hvor du lovligt eller ulovligt kan streame medieindhold.

Det har en Quad-core-processor kombineret med Penta-core-grafik. Da det er en Android TV-boks, kan du spille spil fra Google App store.

Sådan omgås britisk elektronik-sikkerhed Kontroller Kodi-ulovlige kasser

For nylig er stigende strejker og juridiske trusler mod Kodi-udviklere og brugerne dræbt oplevelsen for Kodi-brugere. Dette har fået et nyt ansigt, da de britiske beboere nu bliver spioneret af embedsmændene og til sidst står over for en streng elektronisk sikkerhedskontrol af Kodi’s ulovlige kasser.

Derfor er chancerne for, at du ikke er fanget, meget minimale. Den anbefalede måde at forblive anonym er ved brug af Kodi VPN. Ved at bruge en VPN får du følgende fordele:

 1. Holder dig anonym, mens du streamer fra servere.
 2. Få adgang til nye udgivelser.
 3. Få adgang til Geo-blokeret indhold.

Bedste Kodi Linux-bokse

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. ARNU Box
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-kodi-box

Med øget RAM-hukommelse og effektiv processor gør det en stærk set-top-boks. Det giver en perfekt løsning til streaming af IPTV Kodi-kanaler.

Det fantastiske ved MAG 254 er dens evne til at understøtte 3D-videoer. Det betyder, at du bliver nødt til at opleve den bedste lyd- og videokvalitet, som du har set som en set-top-boks.

Pendoo X8 Pro

pendoo x8 pro kodi-boks

Pendoo X8 TV-boks har den nyeste Android, dvs. Android 6.0, der er installeret for at give sine brugere en perfekt oplevelse af dens interface. Det har en Octa-core-processor med en dobbelt Wi-Fi, der gør den til en unik Android-kasse.

T96N RK3229

T96N RK3229 Bedste Kodi-kasse

Det er altid en stor boks, når du kan have apps og spil installeret på dem. Desuden får du vist film i 4K-kvalitet, som er at foretrække for Linux-brugere.

T96N RK3229 har en indbygget Kodi Krypton version 17, hvor du kan installere tredjeparts Kodi-tilføjelser til at se film og tv-shows uden abonnement.

ARNU Box

arnu kodi boks

ARNU Box blev udviklet, mens to vigtigste ting blev husket, enkel brugervenlighed og nyeste teknologi.

De fleste Android-bokse, som du finder, er komplicerede med irrelevante funktioner.

ARNU Box forsøger at gøre brugeroplevelsen så enkel som muligt.

Det er en ren Linux-baseret boks med ubegrænset Kodi-tilføjelser forudinstalleret. Du kan bare købe kassen og være klar til at streame alt på internettet.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-bedst-linux-box

Linux-boksen J95 LibreELEC er en meget elegant og moderne Kodi-boks. Medieafspilleren kan gengive 4K Ultra HD-grafik med 2 GB RAM.

Denne fantastiske enhed drives af Quad-Core Cortex A53 S905-processor og er et must have Linux-baseret udstyr.

Den 64 bit gadget tillader nem installation af Kodi på sin 16 GB flashhukommelse uden noget abonnement.

Funktion Pakket underholdningsbokse

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro er et udyr af en Kodi-boks, der kan prale med kraftfulde funktioner. Du kan streame i Ultra HD 4k-opløsning, nyde høj ydeevne takket være sin Octa Core 2.0GHz-processor og 3 GB RAM.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Blandt forskellige Kodi-kasser er EBox M8s Pro bestemt en at overveje. Med økonomiske priser og kraftfulde funktioner tilbyder M8s Pro Ultra HD-streaming, Android 7.1 Nougat og forudinstalleret Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon er en af ​​de mest overkommelige Kodi-bokse til at streame shows, film, live tv og forskellige andre indhold.

Du kan nyde afspilning i 1080p og 4K Ultra HD med en anstændig ydelse fra en Quad Core-processor og 1 GB RAM.

T8 V4

T8 V4 TV Box

T8 V4 er en ældre generation Android-kasse, der tilbyder betydelig ydelse og 16 GB onboard-hukommelse. Det tilbyder SATA-forbindelse og et stilfuldt design.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android er en let og kompakt Kodi-boks, der leverer god ydelse. Du kan nyde videoer i high definition og kan prale af 16 GB intern hukommelse med 2 GB RAM.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Q Life Android-boksen findes i forskellige varianter med forskellige priskoder.

Øverst på linjen Q Lite har 8 GB hukommelse, 1 GB RAM og har et let design.

EBox TV-pind

EBox TV-pind

TV Stick er en alsidig streamingenhed, der tilbyder dobbelt operativsystemer (Windows 10 & Android 5.1).

Du kan tilslutte TV Stick til ethvert LED-tv og omdanne det til et smart TV. TV-staven tilbyder også fremragende ydelse, så du kan streame alt indhold på Kodi, hvilket gør det til en anstændig Kodi-kasse.

Bedste Kodi-kasser på E-Bay

 1. Arabisk IPTV Box
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Arabisk IPTV Box

Arabisk IPTV Box forbindes med tv-kanaler ved hjælp af signaler. På denne måde behøver du kun betale omkostningerne til kassen uden årligt eller månedligt gebyr.

Kodi-tilføjelser er forudinstalleret i boksen, der giver dig mulighed for at streame film, tv-shows og live sport for 150 dollar. Det kan virke lidt for dyrt, men Amlogic 4K CPU er denne pris værd.

.

Bedste Kodi-kasser på EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 har specialfunktioner for den bedste Kodi-boks, og det inkluderer Octa-core-processor, 6,0 Android og 4K-videokvalitet.

Boksen understøtter kun Kodi-tilføjelser, fordi Kodi er forinstalleret med grundlæggende standardapps. Det koster cirka 70 US $, hvilket er værd at prisen for disse funktioner er.

T95Z Plus S912 kodi kasse

H96 Pro Plus

H96 kodi kasse

H96 har det nyeste Android-operativsystem kaldet Android NOUGAT, som er en udvidelse af Android Marshmallow. Det er en høj ydelse og den bedste Kodi-boks med en Octa-core-processor, der maksimerer urets hastighed op til 2,0 GHz. Dog er kassen rørt dyre til 135 $.

Bedste Kodi-kasser på Amazon

 1. En kasse
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

En kasse

Abox er den nye model, der blev lanceret i 2017 af GooBang Doo. Den har en nyeste Android Marshmallow installeret som operativsystem, og med Kodi kan den streame ubegrænset film og køre mange spil.

Et andet unikt sælgende forslag af enheden er dets nye HDMI-kabel 17 + 1 i modsætning til andre 15 + 1-kabler. Formålet med dette kabel er at understøtte 4K-video. Med disse funktioner koster det kun omkring US $ 45.

Bedste Kodi-kasser på Amazon

T95N Mini

T95N Mini TV-kasse fra Hongyu er en anden Android TV-kasse med en quad-core processor og en Wi-Fi medieafspiller. Det giver dig adgang til medieindhold over internettet eller via Kodi. Boksen leveres med en HDMI-understøttelse, 2 USB-porte og en størrelse, der let kunne passe på dine håndflader.

Du kan dele indholdet med dine venner og kunne lære, hvordan du bruger denne bedste Kodi-boks. Det kunne gøres ved at strejfe gennem sine online fora og se vejledningsvideoer.

.

T95N Mini kodikasse

GooBang Doo

GooBang Doo lancerede en ny tv-kasse med sit eget mærkenavn. Det er meget mere avanceret end dets undermærke Abox og koster omkring US $ 60. Funktionen i denne boks, der adskiller sig med resten af ​​tv-kasserne, er dens dual-band Wi-Fi. Det gør ingen forsinkelser under buffering.

.

GooBang Doo kodi-boks

Den bedste Android TV Box i 2020

Er Kodi Box legal?

Ofte hører vi i nyhederne, der hævder, at Kodi-bokse er ulovlige. Før vi kommer ind i dybden af ​​nyheden, der antyder, at Kodi er ulovlig, får vi ofte aldrig en chance for at kende sandheden.

Kodi-kasser er lovlige. Kodi-brugere har en mulighed for at købe kasser fra forskellige virksomheder og se gratis indhold.

Imidlertid er den attribut, der gør Kodi-kasser ulovlig, deres brugere forsøger at streame abonnementskanaler gratis.

bedste kodikasser

Nogle bokse, der er tilgængelige på markedet, ændres i en udstrækning, at de bruger tredjeparts add-ons og plug-ins. Dette giver folk mulighed for at streame betalt indhold gratis.

Disse ændrede enheder er ‘fuldt indlæst’, hvilket betyder, at de allerede har indbygget software, der kunne give adgang til kun abonnementskanaler.

Selv Europas højeste domstol har afsagt disse ‘fuldt lastede’ enheder. Gennem disse enheder ser folk piratfilm og live sportsgrene, der står for Pay-Per-View (PPV).

For nylig opdaterede Facebook sin handelspolitik, hvor den afleverede et forbud mod produkter, der letter uautoriseret adgang til digitale medier. Dette inkluderer også Kodi ‘fuldt indlæste’ bokse. Fra nu af vil Facebook forhindre salg af disse enheder fra dens platform.

kodi juridiske bokse

Mens man overvejer alt kaos i forbindelse med Kodi-kasser, får det folk til at undre sig over lovligheden af ​​de bedste Kodi-kasser. Vi gennemgik de bedste streamingbokse til Kodi, som aldrig vil få dig i problemer.

At tilføje ting op

På trods af al kritik, som Kodi står overfor, er det vigtigt at huske, at Kodi-kasser er lovlige i mange lande. Medmindre der er kasser, der er fuldt indlæst.

Kodi-brugere skal forblive opdateret om de seneste nyheder og tendenser i Kodi-verdenen. Når det er sagt, ville de ikke komme i problemer med de retshåndhævende myndigheder.

Vi har anført de bedste Kodi-kasser på markedet, inklusive et separat afsnit, der diskuterer de fuldt indlæste kasser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map