16 najboljih skladišta Kodi-ja za travanj 2020. godine

Kodi repozitoriji zbirka je kanala koji svojim korisnicima fascinira sate zabave i online streaminga. Neke od najboljih Kodi-ovih spremišta mogu sadržavati veliku bazu podataka dok se druge mogu sastojati od jednog ili dva kanala.


Postoje određena spremišta koja su u određenom dijelu ograničena, a koja mogu zahtijevati upotrebu plaćenog VPN-a na Kodi-u ili čak i najbolji besplatni VPN za Kodi. Pročitajte da biste pregledali naš popis najboljih Kodi-ovih skladišta!

Najbolja Kodi repozitorija su ona koja ne sadrže samo veliku bazu podataka kanala, već i ona koja imaju veliku popularnost kod Kodi korisnika..

10 najnovijih Kodi-ovih spremišta – Ažurirano travnja 2020

1. Spremište Kodi Israelkodi israel top kodi repozitorij

Kodi Israel je velika knjižnica u kojoj možete pronaći sve popularne i najbolje Kodijeve dodatke za streaming filmova, TV emisija, crtane filmove, anime, sportove uživo, vijesti, IPTV, glazbu, sadržaj za odrasle i još mnogo toga. Neki od najboljih Kodi dodataka dostupnih u skladištu Kodi Israel su Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, Sportski svijet, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat itd.

Kodi Israel je nedavno propao, ali ubrzo se ponovno pokrenuo s novim URL-om i sada sjajno funkcionira. Sadrži sve dodatke do danas, a u knjižnicu je dodano još nekoliko sjajnih dodataka.

2. Maverick spremište za Kodimaverick kodi repozitorij

Maverick spremište uglavnom ugošćuje vlastiti dodatak Maverick Kodi koji korisnicima omogućuje prenošenje filmova i TV emisija. Međutim, ona ima i neka druga popularna imena poput Joker Sports, Magic dragon Kodi dodatak itd. Maverick repo testirali su i preporučili mnogi korisnici širom svijeta.

3. Sva Kodi repozitorija Eyez On Meall eyez na mene kodi repozitorijum

Sve skladište Eyez on Me postalo je popularno zbog dodatka Alli Eyez on me Kodi koji omogućuje streaming televizije uživo, TV emisije, filmove, dokumentarne filmove, dječji sadržaj, glazbu, sport i još mnogo toga. Osim ovog, ovo skladište sadrži i neke od najboljih Kodi dodataka poput Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior itd..

4. Kodi BaeKodi bae repozitorij 2018

Repozitorij KodiBae zaradio je slatko mjesto u industriji Kodi ubrzo nakon objavljivanja jer je u glavnim Kodi dodacima u kojima se nalazi. Ima ograničenu količinu Kodi dodataka u svojoj knjižnici, ali svi su oni sjajni Kodi dodaci koje mnogi korisnici vole koristiti poput Ultimate IPTV, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV itd..

Repozitorij Kodi Bae stalno ažurira svoje dodatke, što ga čini pouzdanim spremištem.

5. Nadređeno skladište Kodinajbolja nadmoć kodi repo

Supozitorije Kodi repozitorij počeo je posjedovati vlastiti dodatak, ali je postupno postao dom nekih sjajnih Kodi dodataka. Supremacy Kodi repozitorij ima neke od najboljih Kodi dodataka poput Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox itd. Koji omogućuju korisnicima gledanje filmova, sporta, IPTV i još mnogo toga.

6. Jednostavno Caz Repo Jednostavno-caz-kodi-spremište

U nekoliko mjeseci od svog lansiranja, Simply Caz Repo je olujom zauzeo svijet Kodi. Razlog zašto je Caz Repo jednostavno postao najbolje Kodi repozitorij je zbog njegove zbirke velikih kanala koje široko koriste Kodi korisnici. Na primjer, u njegovom skladištu možete pronaći Exodus, Castaway, SportsDevil i druge najbolje dodatke.

7. DK-XBMC spremišteDK_XBMC

DK-XBMC Repozitorij je sjajno novo spremište koje sadrži različite dodatke na kojima se jezičaju. Možete pristupiti dodacima koji sadrže sadržaj različitih jezika poput engleskog, tajlandskog, indijskog, kantonskog itd. Ovi su dodaci također rijetki, ali sigurno su zabavni. Ti dodaci uključuju animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino na zahtjev v3, vidics itd..

8. Zomboided spremište Zomboided kodi repozitorij

Zomboided Repository također je nedavno dodan u novo Kodi spremište koje ima jedan, ali koristan kanal koji vrijedi instalirati. OpenVPN Kodi manager nalazi se u ovom Kodijevom spremištu, gdje pruža platformu za Kodi korisnike da instaliraju VPN uslugu na svom Kodi softveru gdje mogu lako koristiti nezakonite dodatke.

9. Perflix TVPerflix TV Kodi repozitorij

Perflix TV je također novo Kodi spremište koje sadrži samo video kanale. Ovo skladište ne bi imalo što za prikazivati ​​uživo, ali zabavlja korisnike svojim najboljim isječcima širom svijeta s bokserske arene, paranormalnim aktivnostima, krugovima komedije i YouTube.

10. Spremište mjehurića strujanje mjehurića Addon na kodi

Bubbles Repository novo je Kodijevo skladište u gradu koje može zamijeniti Exodus. Tokovi TV emisija i filmova zajedno s popisom programskih kanala za Kodi softver i kutije.

6 starih i najboljih skladišta Kodija

1. Super RepoNajbolja skladišta Kodi-ja

Ne postoji skladište Kodi koje bi moglo pobijediti nenadmašno Super Repo. To je najveće svjetsko skladište Kodi s preko 3000 kanala. Od sporta uživo do filmova, igranja igara do gledanja crtanih filmova, Super Repo ima sve. Potrebni su Kodi fanatici više od 6 mjeseci da surfaju svim njenim kanalima i dalje ostanu zbunjeni.

2. Noobs and NerdsNoobs i Nerds kodi repozitorij

Noobs and Nerds je najbolje Kodijevo skladište nakon Super Repoa koje će vam zasigurno osmjehnuti lice uz mnoštvo kanala. Ovo je stabilno skladište, iako je iz nepoznatih razloga nedavno promijenilo svoj URL, ali to ne mijenja činjenicu da je ovo kompletan zabavni paket za vašu obitelj. Repozitorij također sadrži neke kanale za djecu na kojima su mogli uživati ​​u svojim omiljenim emisijama.

3. Kodi službeno spremišteSpremište dodataka Kodi

Kodi ima svoje službeno spremište koje se može pronaći u Kodi i može se lako pronaći. Budući da je to službeno spremište, možda nećete naći nijedan kanal koji bi emitirao filmove ili TV emisije. No, ipak prikazuje veliku bazu internetskih kanala na kojima možete gledati vijesti, sportove uživo, igrati igrice, slušati glazbu i mnoge izvrsne stvari za kvalitetno provoditi vrijeme.

4. Bass Fox repozitorijBass Fox Kodi repozitorij

Bass Fox Repository će vam omogućiti pristup kanalima na kojima možete s lakoćom strujati filmove i TV emisije. Svojim korisnicima nudi i strujanje živih sportova koje mnogi popularni kanali ne bi mogli pružiti. Bez sumnje je jedno od najboljih Kodijevih spremišta za obiteljsku zabavu.

5. Genie TV repozitorijGenie Talk TV Kodi repozitorij

Genie TV postoji već nekoliko godina, ali to su često nečuveni čak i neki ozbiljni Kodi obožavatelji. Ovo skladište Kodi vrijedi ispričati zbog svojih kanala koji nude TV emisije, filmove, dokumentarne filmove i još mnogo toga.

6. K3l3vra spremišteSpremište K3l3vra kodi

Ovo bi spremište moglo imati najmanju bazu podataka među najboljim popisima Kodi-ovih spremišta, ali je i najučinkovitije. Sadrži neke od naj klasičnijih kanala na koje vrijedi ugasiti svjetla. Emitira filmove, TV emisije i sport.

Preuzimanje datoteka Kodi Repozitorija Zip datoteka

Veze za preuzimanje Kodi spremišta zip datoteka navedene su u nastavku:

 • Super Repo veza za preuzimanje: http://srp.nu
 • Noobs and Nerds Link za preuzimanje: Preuzmite Zip datoteku
 • Link za preuzimanje skladišta Xunity Talk: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Dandy Media Link za preuzimanje: http://bit.ly/2xA4JOu
 • Bass Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Genie TV Link za preuzimanje: http://genietv.co.uk/repo/
 • Link za preuzimanje spremišta K3l3vra: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Link za preuzimanje skladišta Kodi Savjeti: http://repo.koditips.com/
 • Link za preuzimanje dobrog skladišta Fellas: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Preuzmite Zip datoteku
 • Jednostavno veza za preuzimanje spremišta Caz: Preuzmite Zip datoteku
 • Zomboided: http://bit.ly/2czmHFu
 • Merlin Link za preuzimanje: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Perflix TV link za preuzimanje: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Link za preuzimanje mjehurića: https://bubbles4kodi.com/

Zamotati stvari

Lakše je pronaći najbolja Kodi-ova spremišta iz ovog članka, gdje smo pregledali sva glavna Kodi-ova spremišta i ručno odabrali najbolja od njih. Zbog nedavnog napada na Kodi, nema garancije da će ta skladišta raditi u budućnosti. Neke od najboljih Kodijevih spremišta misteriozno su nestale u posljednjih nekoliko tjedana, a nema činjenica da bi moglo biti još toga za pratiti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map