22 καλύτερες κατασκευές Kodi για τον Απρίλιο του 2020 – [Με τη διαδικασία εγκατάστασης]

ΚΑΛΥΤΕΡΗ-ΚΟΔΗ-ΚΤΙΡΙΑ


Μόλις εγκαταστήσετε το Kodi, δεν μπορείτε να σταματήσετε να εξερευνάτε όλο και περισσότερο μαζί του. Η προσαρμογή του με μια από τις καλύτερες κατασκευές του Kodi βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και το μεταφέρει σε νέο επίπεδο.

Λόγος είναι τα πρόσθετα kodi που έρχονται εγκατεστημένα στο build. Η έκδοση Kodi δεν είναι επίσημη και γίνεται από τρίτους προγραμματιστές.

Επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια νέα διεπαφή και να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους πρόσθετα χωρίς να τα εγκαθιστούν ένα προς ένα. Μια καλή κατασκευή θα έχει επίσης αθλητικά πρόσθετα που θα σας επιτρέψουν να κάνετε streaming πολλές αθλητικές ενέργειες.

Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα VPN που υποστηρίζεται από το Kodi για να διατηρήσετε το απόρρητό σας και να μείνετε μακριά από τα κατασκοπευτικά μάτια.

Αποκλειστικές Ειδικές Προσφορές KodiVPN.co 2020
PureVPN

 10,95 $ 2,91 $ ανά μήνα

Πιάστε αυτήν τη συμφωνία

σέρφινγκ

 11,95 US $ 1,99 $ ανά μήνα

Πιάστε αυτήν τη συμφωνία (3 μήνες δωρεάν)

Κισσός

 9,95 $ 2,75 US $ ανά μήνα

Πιάστε αυτήν τη συμφωνία

Η διαδικασία εγκατάστασης μιας κατασκευής είναι σχεδόν παρόμοια με την εγκατάσταση ενός πρόσθετου. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατασκευές στο διαδίκτυο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερες κατασκευές Kodi ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κάθε χρήστης έχει τη δική του απαίτηση και για αυτό, μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει αναζήτηση, λήψη και εγκατάσταση κατάλληλης έκδοσης Kodi.

Τούτου λεχθέντος, το κύριο μέλημα είναι το μεγάλο μέγεθος της κατασκευής και η ποσότητα μνήμης που καταγράφει κατά την εγκατάσταση. Τελικά αυξάνει το προσωρινό αρχείο / προσωρινή μνήμη και αρχίζει να δημιουργεί καθυστέρηση στις ροές και τη χρήση του συστήματος.

Αυτά τα ζητήματα ενοχλούν τους χρήστες, αλλά ποιος φταίει. Επομένως, για να σας βοηθήσουμε, ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός για τις καλύτερες κατασκευές του Kodi.

Contents

No Limits Magic είναι η καλύτερη κατασκευή Kodi για τον Απρίλιο του 2020 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας KodiVPN

no-limit-magic-build-is-the-best-kodi-build

No Limits Magic build υπήρξε μια ιδιαίτερα συνιστώμενη κατασκευή στην κοινότητα Kodi λόγω της ελκυστικής αλλά απλής διεπαφής της. Όλα τα πρόσθετα που παρέχει το No Limits Magic build λειτουργούν και αυτό διατηρεί αυτό το build μπροστά από τους άλλους.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το No Limits Magic build είναι ότι αυτό το build δεν απαιτεί λεπτομέρειες σύνδεσης όπως Pin ή Όνομα χρήστη για την εγκατάσταση του build ή την πρόσβαση στα πρόσθετα.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην αξιολόγηση βίντεο

Χωρίς Όρια Magic Build ΒΙΝΤΕΟ Ανασκόπηση

Καλύτερες κατασκευές Kodi για τον Απρίλιο του 2020

Κάθε έκδοση είναι μοναδική σε σχέση με τη διεπαφή, την απόδοση και τα πρόσθετα που διαθέτει στη βιβλιοθήκη του. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός μεταξύ των εκδόσεων καθώς οι χρήστες του Kodi αυξάνονται καθημερινά. Έτσι, από όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις, εδώ είναι οι καλύτερες κατασκευές Kodi που σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε:

 1. Δημιουργία συνδέσμων BK
 2. Xanax Kodi Build
 3. Χωρίς Όρια Magic Build
 4. Μπλε Magic Kodi Build
 5. Σκόνη διαμαντιού
 6. Κατασκευή Khaos Kodi
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick Edition
 9. Grind Kodi Build
 10. Φωτιά TV Guru
 11. Nefilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Το τέρας
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Καλύτερες κατασκευές Kodi για Kodi Leia Έκδοση 18 ή νεότερη

1. Δημιουργία συνδέσμων BK

Αυτό το Kodi Build έρχεται με μια στροφή. Δεν έχει μόνο προεγκατεστημένα πρόσθετα, αλλά και επιτρέπει την προβολή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών ακόμη και χωρίς πρόσθετο.

Αυτό το build μας έφερε ο προγραμματιστής Mason B εγκατεστημένο από τον Stream Digital Wizard. Το BK Links build έρχεται με μια εύχρηστη διεπαφή με μερικά από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα όπως το Neptune Rising, το Maverick TV, το Planet MMA και πολλά άλλα.

Τρόπος εγκατάστασης συνδέσμων BK Kodi Build

 1. Ανοιξε Κόδι.
 2. Κάνε κλικ στοΡυθμίσεις εικόνισμα > Τώρα από αυτό το μενού, κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων.
 3. Τώρα κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 4. Θα ανοίξει ένα νέο πλαίσιο διαλόγου, κάντε κλικ στο σημείο που λέει και πληκτρολογήστε αυτήν τη διεύθυνση URL http://streamdigital.org/wiz/ > Κάντε κλικ Εντάξει
 5. Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων ως Streamdigi και κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει και πάλι για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου.
 6. Τώρα επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi και κάντε κλικ στο Πρόσθετα καρτέλα από το αριστερό μενού.
 7. Κάνε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού από την επάνω αριστερή γωνία > Επιλέγω Εγκατάσταση από αρχείο zip επιλογή.
 8. ΕπιλέγωStreamdigi > Κάντε κλικ στο program.sdwiz.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 9. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την έκδοση τώρα από το Πρόσθετα προγράμματος ενότητα στο Μενού πρόσθετων > Κάντε κλικ στοStream Digital Wizard.
 10. Από τις διαθέσιμες επιλογές, βρείτε και ανοίξτε Σύνδεσμοι BK
 11. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.
 12. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε επανεκκίνηση Κόδι και η έκδοση θα φορτωθεί αυτόματα.

2. Xanax

xanax-kodi-build

Το Xanax Kodi Build είναι μια εξελιγμένη μορφή της δημοφιλούς κατασκευής Durex Kodi, η οποία έκλεισε πρόσφατα. Έχει πρόσθετα καλά κατηγοριοποιημένα σε διάφορες ενότητες όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανά σπορ, κ.λπ..

Ένα πράγμα που μπορείτε να αντλήσετε από το όνομά του είναι ότι αυτό το build πραγματικά σας ευχαριστεί με ενημερωμένα πρόσθετα. Έχει μια μεγάλη ποικιλία ενημερωμένων πρόσθετων Kodi στη βιβλιοθήκη του, όπως και το Durex Kodi Build ;. Διαθέτει ενσωματωμένο οδηγό καλωδιακής τηλεόρασης καθώς και υπέροχα αθλητικά πρόσθετα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Xanax Kodi Build

 1. Ανοιξε Κόδι > Παω σε Ρυθμίσεις μενού >Ανοιξε Αρχείο Διευθυντής > Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή.
 2. Κάντε κλικ όπου λέει <Κανένας> και πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Ονομάστε αυτήν την πηγή μέσων ως “Xanax » > Επιστρέψτε στο κύριο μενού και ανοίξτε Προσθήκηons Ενότητα.
 4. Κάνε κλικ στο Κουτί εικόνισμα από την επάνω αριστερή γωνία > Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αρχείο Zip επιλογή.
 5. Κάντε κλικ στο Ξανάξ > Επιλέγω Xanax-repo.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 6. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Ξανάξ Αποθήκη > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος > Επιλέγω Ξανάξ > Επιλέξτε Xanax  > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Κατεβάστε το Xanax

3. Χωρίς Όρια Magic Build

κανένα όριο κατασκευής kodi

Ζήστε την εμπειρία του Kodi όπως ποτέ άλλοτε. Κάντε λήψη του No Limits build now!

Το No Limits είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ελκυστικές κατασκευές για το Kodi. Από την πανέμορφη διασύνδεσή του έως τα πρόσθετά του, όλα είναι απλά εντυπωσιακά. Προσφέροντας ζωντανή ροή IPTV και έως και 100 δημοφιλή πρόσθετα. Αυτό το κτίριο σίγουρα είναι άρρωστο όπως και στο καλό!

Λήψη χωρίς όρια

4. Μπλε Magic Kodi Build

Το Blue Magic Kodi Build δεν είναι ένα πολύ μεγάλο Kodi build, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο Kodi build που έχει επειδή έχει μερικά πολύ δημοφιλή πρόσθετα Kodi. Ωστόσο, συνεχίζει να ενημερώνει κατά καιρούς αφαιρώντας τα σφάλματα του και συνεχίζει να προσθέτει όλα τα τελευταία πρόσθετα στη βιβλιοθήκη του.

Το Blue Magic Kodi έχει μια πολύ καλά οργανωμένη διεπαφή που δεν δημιουργεί προβλήματα για τους χρήστες. Επιπλέον, αυτό δημιουργεί woks αρκετά καλά χωρίς σφάλματα εγκατάστασης ή ροής.
Οι ενότητες που περιέχει στο μενού του περιλαμβάνουν ταινίες, αθλητικά, τηλεοπτικές εκπομπές, παιδιά, ζωντανή τηλεόραση, σύστημα, μουσική κ.λπ. Το Blue Magic είναι σίγουρα μια εξαιρετική κατασκευή στο Kodi σας.

Κατεβάστε το Blue Magic Kodi Build

5. Σκόνη διαμαντιών

Σκόνη διαμαντιού

Για όσους επιθυμούν να έχουν τα πάντα και οτιδήποτε είναι εφικτό, το Diamond Dust Kodi build είναι μια κορυφαία επιλογή. Είναι μια βέλτιστη κατασκευή Kodi επειδή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών και νέων πρόσθετων Kodi όπως TubiTV, Death Star, Cloud TV κ.λπ..
Μπορείτε να απολαύσετε τη ροή των αγαπημένων σας ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και αθλημάτων με υψηλής ποιότητας συνδέσμους ροής που προσφέρουν ποιότητα 720p έως 1080p. Αυτή η έκδοση έχει πολλά πρόσθετα IPTV Kodi επίσης, αλλά για να το χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να έχετε ένα Kodi VPN που μπορεί να ξεμπλοκάρει τις γεωγραφικά περιορισμένες ροές.

Κατεβάστε το Diamond Dust

Καλύτερες κατασκευές Kodi για Kodi Krypton έκδοση 17.6 ή νεότερη

6. Κατασκευή KHAOS

Το Khaos Kodi build είναι ένας νέος παίκτης στο παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό build στη βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε να το κρίνετε από το γεγονός ότι έχει κάνει ένα μεγάλο σημάδι στην κοινότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Khaos Build έχει πολλά τελευταία και δημοφιλή πρόσθετα Kodi για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ζωντανή τηλεόραση, κινούμενα σχέδια κ.λπ. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία Real Debrid τότε θα λατρέψετε αυτό το build, καθώς έχει αφιερώσει την ενότητα Real Debrid. Είναι μια πολύ ελαφριά κατασκευή Kodu καθώς ζυγίζει περίπου 140mb και είναι η βέλτιστη επιλογή για χρήστες Android Kodi.

Κατεβάστε το KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-kodi-build

Το Turbo Kodi Build είναι ένας νεοφερμένος στην κοινότητα Kodi, κερδίζοντας την προσοχή όλων λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών του. Το μέγεθος αυτής της κατασκευής Kodi είναι μόνο 260mbs και παρόλο που είναι τόσο φωτεινά, η κατασκευή Kodi έχει τόνους υπέροχων πρόσθετων Kodi.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, αθλητικά, τηλεοπτικές εκπομπές και ακόμη και ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές μέσω των πρόσθετων που διαθέτει στη βιβλιοθήκη του.

Λήψη Turbo Kodi Build

Καλύτερες κατασκευές Kodi για FireStick και Fire TV

8. Diggz XENON Build

Αυτή η κατασκευή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες kodi στο FireStick που τους αρέσει να έχουν ελκυστική διεπαφή μαζί με εκπληκτικά και αξιόπιστα πρόσθετα Kodi.

Το Diggz XENON Build είναι μια γρήγορη έκδοση όσον αφορά την απόδοση και διαθέτει όλα τα τελευταία πρόσθετα, τα οποία ενημερώνονται κατά καιρούς. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο όπως τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, αθλητικά και ταινίες σε ποιότητα HD.

Διαθέτει επίσης πρόσθετα IPTV Kodi που λειτουργούν πολύ καλά αν έχετε ένα VPN για το Kodi επειδή το περιεχόμενό τους είναι γεωγραφικά περιορισμένο

Λήψη Diggz XENON Build

9. Αλέστε το Kodi Build

grind-kodi-build

Το Grind build έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διεπαφή που μπορεί να προσαρμοστεί από τον χρήστη σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Το Grind Kodi Build θα απαιτήσει vpn για firesstick, καθώς πρόκειται για μια έκδοση γεμάτη από ανεπίσημα πρόσθετα.

Επιπλέον, διαθέτει όλα τα δημοφιλή και πιο πρόσφατα πρόσθετα που το τοποθετούν ανάμεσα στις καλύτερες κατασκευές του Kodi FireStick. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, αθλητικά, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα μέσω του Grind.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτό το build είναι ότι είναι ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση..

Κατεβάστε το Grind Kodi Build

10. Φωτιά TV Guru

Κατασκευαστής φωτιάς γκουρού tv

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε μια από τις καλύτερες κατασκευές του Kodi Krypton για το FireStick. Όντας μια ανεπίσημη έκδοση Kodi, σας προτείνουμε να δημιουργήσετε το PureVPN στο Firestick ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία VPN που σας άρεσε.

Ο γκουρού της Fire TV είναι αναμφίβολα η καλύτερη κατασκευή Kodi για το FireStick Krypton 17.6. Αυτή η κατασκευή έχει εγκριθεί ιδιαίτερα σε όλο τον κόσμο λόγω της καθαρής διάταξης, της χρήσης και της ταχύτητάς της. Αλλά ένα πράγμα που οι χρήστες δεν το βρίσκουν καλό είναι το μέγεθος του αρχείου του, δηλαδή περίπου 600MB. Αλλά με τον αριθμό και την ποιότητα των πρόσθετων που προσφέρει αξίζει αυτό το μέγεθος.

Αναζητήστε τις καλύτερες κατασκευές Kodi FireStick και σίγουρα θα βρείτε αυτό το build μεταξύ των κορυφαίων 10. Αν αναζητάτε ακόμη και την καλύτερη κατασκευή Kodi για το firestick krypton 17.6, θα το παρατηρήσετε ως κορυφαία επιλογή. Αυτή η έκδοση δεν είναι πολύ παλιά αλλά έχει αποκτήσει τη φήμη ως μια από τις καλύτερες εκδόσεις Kodi για την έκδοση FireStick Krypton.

Κατεβάστε το Fire TV Guru

11. Νεφελίμ Κτίριο

Nefilim kodi build

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε μία από τις καλύτερες κατασκευές του Kodi FireStick.

Το Nephilim είναι μια ομαλή κατασκευή, ειδικά για συσκευές όπως το FireStick. Όπως και κάθε άλλη έκδοση, έχει επίσης δημοφιλή πρόσθετα. Αυτή η κατασκευή είναι φτιαγμένη από το Man Cave και σίγουρα θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας για πλούσια διασκέδαση.

Κατεβάστε το Nefilim

Καλύτερες κατασκευές Kodi για συσκευές Android

12. Σκληρό Νοχ

Οι καλύτερες κατασκευές του Kodi Krypton

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Hard Nox Build for Kodi.

Το Hard Nox είναι μια πολύ καλά οργανωμένη κατασκευή με υπο-μενού και δημοφιλή πρόσθετα που ενημερώνονται τακτικά. Αυτή η έκδοση δεν προορίζεται για συσκευές με περιορισμένο ή μικρό χώρο μνήμης.

Αυτός είναι ο λόγος που θα το ονομάζαμε το καλύτερο Kodi Krypton build για υπολογιστή. Συσκευές όπως το FireStick ή οι συσκευές Android δεν θα μπορούν να κρατήσουν το μέγεθος της μνήμης που καλύπτει, επομένως είναι καλύτερο να εκτελείτε το build σε πλατφόρμες όπου έχετε υπερβολική μνήμη.

Κατεβάστε το Hard Nox

13. Ντομίνους

δομή dominus kodi

Αυτή η έκδοση μπορεί να ληφθεί μέσω του Ares Wizard. Πρόκειται για μια έκδοση CCDTV και διαθέτει αγαπημένα πρόσθετα και πρόσθετα χρήστη. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το build είναι η ταχύτητά του – είναι απλώς καταπληκτικό. Λειτουργεί ομαλά σε κάθε συσκευή χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις.

Λήψη του Dominus

14. Το θηρίο

Η κατασκευή του Beast kodi

Όπως λέει και το ίδιο το όνομα, το θηρίο είναι εξοργισμένο και σκληρό όπως και στο μεγάλο. Αυτό χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη κατασκευή Kodi Krypton για σπορ. Το καλύτερο είναι η ταχύτητα αυτής της κατασκευής που είναι ασύγκριτη. Με μεταφορικό τρόπο, δεν σταματά το Τέρας.

Κατεβάστε το Beast

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

misfit-mods-lite-kodi-build

Αυτή η κατασκευή είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες FireStick και Android. Αυτή η ελαφριά κατασκευή Kodi προσφέρει επίσης πολλά πρόσθετα και δημιουργεί πολύ ενθουσιασμό μεταξύ των χρηστών του Kodi. Για να αναφέρουμε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα που έχει είναι τα Covenant, Cartoons8, Made in Canada IPTV και άλλα.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build για leia 18 kodi έκδοση

Μια άλλη επερχόμενη έκδοση για το Kodi είναι το Xbox Alpha, το οποίο βρίσκεται ακόμη στη φάση ανάπτυξης του Alpha. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να εγκατασταθεί στο Kodi 18 Leia. Αυτή η έκδοση υπάρχει στο αποθετήριο Lockdown. Μερικά από τα δημοφιλή πρόσθετα που έχει αυτό το build είναι τα Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν αυτό το build στο Kodi Leia 18 για να παρακολουθήσουν ταινίες, ζωντανή τηλεόραση κ.λπ..

Οι καλύτερες κατασκευές Kodi για Mac και Tablet

Η δυνατότητα χρήσης του Kodi σε διαφορετικές συσκευές είναι αυτό που το καθιστά «κορυφαίο στο ράφι» επιλογή για όλα τα geeks ροής. Η συντριπτική πλειοψηφία των λάτρεις της ροής χρησιμοποιούν το Kodi στους υπολογιστές και τα κινητά τους τηλέφωνα. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν το Kodi σε Mac και tablet τους. Εάν είστε λάτρης της ροής σε Mac και tablet, δοκιμάστε αυτές τις εκδόσεις Kodi:

 1. Kodi συμπαιγνία
 2. Cosmic Saints 4K
 3. Έμπι

Αυτές είναι όλες οι νέες εκδόσεις Kodi και είναι συμβατές με συσκευές και tablet Mac.

Καλύτερες κατασκευές Kodi για Jarvis v16

Παρόλο που ο Jarvis ήταν μια παλιά έκδοση του Kodi, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο μέσω ροής geeks. Ορισμένες εκπληκτικές κατασκευές Kodi είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο για κάθε έκδοση του Kodi, από τις οποίες έχουμε παραθέσει μερικές που θα σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη του Kodi. Ρίξτε μια ματιά και αυτά και βεβαιωθείτε ότι τα δοκιμάσατε:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Λαβύρινθος
 3. Ο ουρανός

No Limits Magic Build Video Review και Ρύθμιση περιήγησης

Οδηγός ρύθμισης Magic Build No Limits

Για να ολοκληρώσετε

Αυτό ολοκληρώνει τον οδηγό μας. Ελπίζουμε να βρείτε την καλύτερη έκδοση του Kodi μέσω του οδηγού μας για τη συσκευή που προτιμάτε. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη ρύθμιση αυτών των εκδόσεων Kodi ή δεν μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους λήψης να λειτουργούν, στείλτε μας ένα σχόλιο παρακάτω.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map