Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Season 2020-2021 στο Kodi Live Free Online Streaming

Τι είναι το πρόσθετο NFL Network Kodi?

Το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (NFL) ξεκίνησε επιτέλους και οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου για τη σεζόν NFL 2020/2021. Η εκδήλωση ξεκινά με 32 ομάδες να παλεύουν για ένα στέμμα NFL. Το NFL Network είναι ένα επίσημο κανάλι που μεταδίδει το NFL στο Kodi με ζωντανά αγώνες στην οθόνη σας.


Οι ροές NFL ενδέχεται να μην λειτουργούν στην περιοχή σας λόγω των περιορισμών Geo. Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε το NFL ζωντανά χωρίς περιορισμούς ή περιορισμούς ISP είναι με ένα VPN στο Kodi. Θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία σας και θα προστατεύσει την ταυτότητά σας.

Σε αυτόν τον οδηγό έχουμε συζητήσει πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi. Έχουμε συζητήσει περαιτέρω τα επίσημα πρόσθετα Kodi και τα πρόσθετα Kodi τρίτων που θα μπορούσαν να εγκατασταθούν στο Kodi Krypton και το Jarvis. Με τα παρακάτω αναφερόμενα πρόσθετα, παρακολουθήστε το NFL Network στο Kodi 2020.

 1. Εισιτήρια Kodi NFL Sunday 2020
 2. Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο επίσημο πρόσθετο NFL
 3. Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο δωρεάν NFL Addon
 4. Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi 16
 5. Πώς να παρακολουθείτε τις καλύτερες στιγμές / επαναλήψεις NFL στο Kodi
 6. Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi Firestick
 7. Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Kodi NFL GamePass

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, για να παρακολουθήσετε NFL στο Kodi ή σπορ στο kodi σας παρέχονται δύο επιλογές. Μπορείτε είτε να παρακολουθήσετε το NFL με επίσημα πρόσθετα που απαιτούν συνδρομή, είτε μπορείτε να παρακολουθήσετε το NFL με πρόσθετα τρίτων χωρίς συνδρομή. Συζητήσαμε τον υπάλληλο με συνδρομή και τρίτους χωρίς μέθοδο συνδρομής.

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια NFL στο Kodi (Επίσημα πρόσθετα)

1) NFL Game Pass στο Kodi

 1. Ανοιξε Κόδι > Παω σε Πρόσθετα > Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Λήψεις αυτί.Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο kodi
 2. Τώρα κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο.Πώς να παρακολουθήσετε το nfl σε έκδοση kodi krypton 17 ή νεότερη
 3. Εδώ θα δείτε μια λίστα με πρόσθετα που είναι διαθέσιμα στο Kodi σας > Κάντε κύλιση προς τα κάτω για εύρεση NFL Game Pass πρόσθετο και κάντε κλικ σε αυτό > Τώρα κάντε κλικ Εγκαθιστώ.nfl παιχνίδι πέρασε στο kodi
 4. Για να δείτε το πρόσθετο, επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > NFL Game Pass > Εισαγω Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης.nfl on kodi setup
 5. Μπορείτε να εγγραφείτε στο NFL ΕΔΩ. Υπάρχει μια εφάπαξ πληρωμή ΗΠΑ124,99 $, ενώ μπορείτε επίσης να πληρώσετε σε δόσεις ΗΠΑ44,99 $ / δόση.

nfl επίσημο πρόσθετο kodi

2) NFL.com στο Kodi

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα καρτέλα που βρίσκεται σε ένα κατακόρυφο μενού στα αριστερά σας > Τώρα κάντε κλικ στο Λήψεις αυτί.
 2. Επιλέγω Πρόσθετα βίντεο επιλογή από τη λίστα.
 3. Υπάρχει μια λίστα προσθέτων που θα εμφανίζονται διατεταγμένα με αλφαβητική σειρά > Βρείτε και κάντε κλικ στο NFL.com > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο πρόσθετο NFL.com
 4. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη Kodi > Παω σε Πρόσθετα > Τότε Πρόσθετα βίντεο > Στη δεξιά πλευρά της οθόνης θα δείτε μια λίστα προσθέτων, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο NFL.com και Απολαμβάνω!nfl.com σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 5. Το πρόσθετο NFL.com Kodi δεν εμφανίζει ζωντανά αγώνες NFL αλλά μόνο επισημάνσεις και αναλύσεις.

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια NFL στο Kodi χωρίς συνδρομή (πρόσθετα τρίτων)

1) Elektra Vault για NFL

Το Elektra Vault διαθέτει περισσότερα από απλά αγώνες NFL ή άλλα αθλήματα που θέλετε να δείτε. Προσφέρει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ. Εδώ είναι ο οδηγός μας για την εγκατάσταση του Elektra Vault στο Kodi.

 1. Μόλις εγκαταστήσετε Elektra Vault, Ανοιξε το πρόσθετο > Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να κάνετε κλικ στο Ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις.Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi χωρίς εγγραφή
 2. Όποτε η εκπομπή είναι ζωντανή, θα εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα όπως και η παρακάτω εικόνα.

πώς να παρακολουθείτε nfl στο θησαυροφυλάκιο elektra

2) Αθλητικός κόσμος

Το Sports World έχει σχεδιαστεί ειδικά για αθλητικούς φανατικούς όπου μπορείτε να δείτε πολλά κανάλια που εμφανίζουν ζωντανά NFL Matches. Εγκαταστήστε το πρόσθετο Sports World από τον οδηγό μας.

 1. Μόλις εγκαταστήσετε Αθλητικός κόσμος Πρόσθετο Kodi, ανοίξτε το > Τώρα κάντε κλικ στο Αθλητικά κανάλια.Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Sports World
 2. Εδώ θα δείτε μια λίστα καναλιών που εμφανίζονται αυτήν τη στιγμή από το Sports World > Κάντε κλικ Δίκτυο NFL ή Sky Sports καθώς και τα δύο αυτά κανάλια δείχνουν αγώνες NFL. Απολαμβάνω NFL στο Kodi 2018.

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια NFL στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

1) NFL Game Pass

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis > Κάντε κλικ στο Σύστημα Μενού > Στη συνέχεια επιλέξτε Πρόσθετα.
 2. Τώρα πηγαίνετε στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Εντοπίστε και κάντε κλικ στο Αποθήκη πρόσθετου Kodi.
 3. Κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο > Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και αναζητήστε NFL Game Pass > Εγκαθιστώ.
 4. Μόλις εγκατασταθεί, θα ζητήσει ταυτότητα και Κωδικός πρόσβασης. Εγγραφείτε στο Ιστοσελίδα NFL που κοστίζει ΗΠΑ124,99 $ πληρωμή μιας φοράς.

Πώς να παρακολουθείτε τις καλύτερες στιγμές / τις αναπαραγωγές παιχνιδιών NFL στο Kodi

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis > Επιλέγω Σύστημα επιλογή που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα.
 2. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Αποθήκη πρόσθετου Kodi.
 3. Τώρα πηγαίνετε στο Πρόσθετα βίντεο > Βρείτε και κάντε κλικ στο NFL.com > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.
 4. Αυτό το πρόσθετο είναι εντελώς δωρεάν, αλλά δεν εμφανίζει ζωντανά αγώνες NFL. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε την επισήμανση, την ανάλυση πριν από τον αγώνα και την ανάλυση μετά τον αγώνα.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Fire Stick

Για να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi Fire Stick, θεωρούμε ένα πρόσθετο Elektra Vault τρίτου μέρους, το οποίο μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε ένα Firestick VPN. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να παρακολουθήσετε το NFL στο Kodi Fire Stick:

 1. Ανοιξε το δικό σου Συσκευή Fire Stick > Παω σε Ρυθμίσεις > Τότε Σύστημα > Τώρα κάντε κλικ στο Επιλογές ανάπτυξης > Εδώ πρέπει να ενεργοποιήσετε Εντοπισμός σφαλμάτων ADB και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Εφαρμογές από άγνωστες πηγές.
 2. Τώρα πηγαίνετε στο Αρχική σελίδα Fire Stick > Κάντε κλικ στην επιλογή αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία και αναζητήστε το Kodi > Ανοίξτε το Kodi.
 3. Τώρα ακολουθήστε τα βήματα όπως επισημαίνονται στον οδηγό μας για να εγκαταστήσετε το Elektra Vault στο Kodi.

Εισιτήρια Kodi NFL Sunday 2018

Το IPTV Subs είναι ένα premium πρόσθετο Kodi που διαθέτει πολλά PPV και ζωντανή ροή δημοφιλών αθλητικών εκδηλώσεων. Ωστόσο, το εισιτήριο jailbreak NFL Sunday είναι δυνατή αλλά δεν συνιστάται.

Το Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket είναι ένα κανάλι που αναφέρεται σε αυτό το πρόσθετο που δείχνει ζωντανά αγώνες NFL.

Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου είναι τα πολλά κανάλια NFL Sunday Ticket που εμφανίζουν ταυτόχρονα αγώνες NFL. Εάν υπάρχουν 4 αγώνες που παίζονται ταυτόχρονα, τότε θα χωρίσει τα κανάλια του ώστε να διαθέτουν όλα αυτά τα κανάλια. Τα βήματα για την εγκατάσταση IPTV Subs παρέχονται παρακάτω:

 1. Ανοιξε Κόδι Κρίπτον > Κάντε κλικ στο γρανάζι Εικονίδιο ρυθμίσεων > Επιλέγω Φάκελος αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.
 2. Παρακέντηση ‘Κανένας’ και πληκτρολογήστε Διεύθυνση URL http://gfservers.com/repo/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Πληκτρολογήστε Όνομα “Διακομιστής GF” > Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi > Παω σε Πρόσθετα > Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία > Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Διακομιστής GF > Στη συνέχεια επιλέξτε repository.gfserver.zip.
 4. Τώρα πηγαίνετε στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Διακομιστές GF > Πρόσθετα βίντεο > Συνδρομητές IPTV > Εγκαθιστώ > Εγγραφείτε ΕΔΩ για συνδρομητές IPTV στις ΗΠΑ13 $ / μηνιαία ή ΗΠΑ132 $ / ετησίως συνδρομή.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το παιχνίδι Kodi NFL

Το πρόσθετο NFL Game Pass απαιτεί συνδρομή την οποία πρέπει να πληρώσετε μία φορά για να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες NFL της σεζόν. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε δωρεάν το Kodi NFL Game Pass, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Μπορείτε να τερματίσετε τη δωρεάν δοκιμή όποτε θέλετε.

Πώς να παρακολουθήσετε τις αναπαραγωγές Kodi NFL

Για να παρακολουθήσετε τις αναπαραγωγές, τις καλύτερες στιγμές και τη γνώμη των ειδικών του Kodi, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο NFL.com Kodi που παρέχεται σε αυτό το ιστολόγιο. Αυτό είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi και μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο πρόσθετων Kodi. Αυτό το πρόσθετο σας δίνει μια πλήρη εικόνα σχετικά με τις ομάδες, τους παίκτες και τις στρατηγικές τους.

Η αναδίπλωση

Τα πρόσθετα Kodi που επισημαίνονται σε αυτό το ιστολόγιο μεταδίδουν επιτυχώς το δίκτυο NFL στο Kodi 2018. Το NFL είναι ένα από τα τέσσερα πιο δημοφιλή αθλήματα σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και έχει εξαιρετικούς θαυμαστές. Αυτό το ιστολόγιο διαθέτει τον τρόπο παρακολούθησης του NFL στο Kodi και στο Fire Stick. Απολαύστε λοιπόν το NFL με τον Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map