Πώς να εγκαταστήσετε SALTS (Ροή όλων των πηγών) στο Kodi σε λιγότερο από 2 λεπτά

Η ροή όλων των πηγών (SALTS) είναι η καλύτερη επιλογή για προβολή ταινιών HD και τηλεοπτικών εκπομπών στο Kodi. Ανταγωνίζεται με το δημοφιλές πρόσθετο Kodi όλων των εποχών, προσφέρει ένα πλήρες σύνολο ψυχαγωγίας για την οικογένειά σας. Μόνο μερικά καλύτερα πρόσθετα kodi θα παρέχουν ποιότητα βίντεο HD με λίγους σπασμένους συνδέσμους, το SALTS είναι ένα από αυτά.


Ειδήσεις KodiΑκούστηκε ποτέ για τον Κόντι ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ? Ναι, είναι αλήθεια & αποκλείοντας εκατομμύρια από την παρακολούθηση δωρεάν περιεχομένου. Ένα VPN μπορεί να διατηρήσει την ταυτότητά σας ανώνυμη και ασφαλή. Το PureVPN είναι η καλύτερη λύση για να προστατευτείτε από ειδοποιήσεις DMCA, ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων & απεμπλοκή διαφόρων πρόσθετων όπως το Neptune Rising, το Covenant ή το GAIA.purevpn cta

Αυτός ο οδηγός ενημερώνει τους χρήστες του Kodi σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του SALTS στο Kodi. Αναφέρουμε τα βήματα για την εγκατάσταση SALTS στα Kodi Krypton και Kodi Jarvis.

Πώς να εγκαταστήσετε SALTS στην έκδοση 16 του Kodi Jarvis
Πώς να εγκαταστήσετε SALTS στο Kodi Fire Stick
Πώς να εγκαταστήσετε SALTS σε κουτιά Kodi
SALTS εναντίον Έξοδος
SALTS δεν λειτουργεί / Σφάλματα / Ζητήματα στο Kodi
Φόρουμ και βιβλιοθήκη SALTS Kodi

Τρόπος εγκατάστασης SALTS σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Κόδι Κρίπτον στο σύστημα > Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην κορυφή που ονομάζεται επίσης Ρυθμίσεις εικόνισμα > Τότε πρέπει να επιλέξετε Διαχείριση αρχείων επιλογή > Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής στην αριστερή πλευρά της οθόνης.Πώς να εγκαταστήσετε άλατα στο Kodi
 2. Κάντε κλικ ‘Κανένας’ επιλογή όταν εμφανιστεί ένα πλαίσιο > Εδώ θα σας ζητήσει να πληκτρολογήσετε URL αποθετηρίου, οπότε πληκτρολογήστε http://kdil.co/repo/ > Στη συνέχεια κάντε κλικ Εντάξει > Ακριβώς κάτω ζητά το όνομα του αποθετηρίου ή της πηγής πολυμέσων, οπότε πληκτρολογήστε Κόντιλ > Τώρα κάντε κλικ Εντάξει για να κλείσετε το κουτί.πώς να εγκαταστήσετε άλατα σε kodi krypton έκδοση 17 ή νεότερη
 3. Τώρα επιστρέψτε στο Kodi Home πατώντας «Backspace» πληκτρολογήστε το πληκτρολόγιό σας πολλές φορές για να προχωρήσετε σε περαιτέρω βήματα > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Τώρα επιλέξτε Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικόνισμα.πώς να προσθέσετε άλατα στο kodi
 4. Θα δείτε μερικές επιλογές στην οθόνη σας όπου πρέπει να κάνετε κλικ Εγκατάσταση από Zip File > Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο, βρείτε και κάντε κλικ στο Κόντιλ > Τότε kodil.zip > Περιμένετε λίγα λεπτά για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση.άλατα kodi λήψη zip url
 5. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μεταβείτε στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και κάντε κλικ στο Κόντιλ > Τώρα επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο από επιλογές > Τότε βρείτε ΠΩΛΗΣΕΙΣ και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.άλατα στη ρύθμιση kodi
 6. Επιστρέψτε στο Kodi Home αν πρέπει να δείτε τι υπάρχει μέσα σε αυτό το πρόσθετο > Τώρα επιλέξτε Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο > ΠΩΛΗΣΕΙΣ > Κινηματογράφος > Απολαμβάνω!

ρυθμίσεις αλάτων kodi

Πώς να εγκαταστήσετε SALTS στην έκδοση 16 ή νεότερη έκδοση του Kodi Jarvis

 1. Ανοιξε το δικό σου Κόδι λογισμικό > Θα ανοίξει σε μια λίστα μενού που τοποθετούνται οριζόντια στην οθόνη σας, τώρα κάντε κλικ στο Σύστημα μενού > Τώρα Διαχείριση αρχείων > Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.
 2. Κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ επιλογή μόλις εμφανιστεί το πλαίσιο στην οθόνη σας > Τώρα πληκτρολογήστε Διεύθυνση URL αποθετηρίου Kodil kodivpn.co/repo/kodil.zip και κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα προέλευσης πολυμέσων «Kodil» και κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Τώρα για να κλείσετε το πλαίσιο, κάντε κλικ στο Εντάξει.
 3. Πρέπει να επιστρέψετε στο Κύριο μενού Kodi για να συνεχίσετε με περαιτέρω βήματα > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Κουτί-εικονίδιο > Τότε Εγκατάσταση από Zip File επιλογή.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Κόντιλ > Τότε kodil.zip > Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη Kodil > Πρόσθετα βίντεο > Τώρα επιλέξτε ΠΩΛΗΣΕΙΣ > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Πώς να εγκαταστήσετε SALTS στο Kodi Fire Stick

 1. Ανοιξε Φωτιά ραβδί > Παω σε Ρυθμίσεις > Κάντε κλικ στο Επιλογή προγραμματιστή > Τότε πρέπει να ενεργοποιήσετε Εφαρμογές από Άγνωστο Πηγές και Εντοπισμός σφαλμάτων ADB.
 2. Επιλέγω Εντάξει όταν θα εμφανιστεί ένα κουτί για να σας προειδοποιήσει.
 3. Επιστρέψτε στο Fire Stick Home > Τώρα επιλέξτε το Αναζήτηση επιλογή και τύπος «Kodi» και κάντε κλικ σε αυτό.
 4. Μόλις ανοίξετε Κόδι, πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως συζητήθηκαν για τους Kodi Krypton και Kodi Jarvis.
 5. Διαβάστε τον εύκολο οδηγό εγκατάστασης του kodi firestick / firetv.

Πώς να εγκαταστήσετε SALTS σε κουτιά Kodi

Τα καλύτερα κουτιά πλήρως φορτωμένα Kodi είναι παράνομα σε πολλές χώρες, οπότε αν έχετε κάποιο από αυτά τα κιβώτια τότε έχετε ήδη εγκατεστημένο το SALTS. Αλλά σε περίπτωση που έχετε ένα κουτί Kodi που δεν είναι πλήρως φορτωμένο, τότε πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βασικά βήματα.

Εάν έχετε ένα κουτί Android Kodi, τότε μπορείτε εύκολα να βρείτε το Kodi από το Google Play Store το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που επισημαίνονται για Kodi Krypton ή Jarvis. Τα βήματα παραμένουν τα ίδια για όλα τα κουτιά Kodi.

SALTS εναντίον Έξοδος

SALTS εναντίον Έξοδος

Τα πρόσθετα SALTS και Exodus Kodi παρουσιάστηκαν το ένα μετά το άλλο όταν το Kodi έπληξε την αγορά. Η έξοδος, ωστόσο, κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των οπαδών του Kodi και σύντομα έφτασε στο προσκήνιο. Το SALTS έγινε επίσης ένα δημοφιλές πρόσθετο, αλλά θεωρήθηκε ισοδύναμο με το Exodus.

Σωστά, όταν η επιβολή του νόμου ξεκίνησε την καταστολή της κατά των πρόσθετων kodi τρίτων, το SALTS έσπασε αρκετά σύντομα, αλλά η Έξοδος κράτησε το έδαφος της. Με την πάροδο των ετών, η Έξοδος στάθηκε ψηλή παρά τη δυσκολία που αντιμετώπισε και αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο πρόσθετων.

SALTS δεν λειτουργεί / Σφάλματα / Ζητήματα στο Kodi

Το SALTS δεν ήταν ποτέ το ίδιο όταν υπήρχε καταστολή από την επιβολή του νόμου εναντίον τρίτων. Οι περιορισμοί επιβλήθηκαν στην εμφάνιση περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων που οδήγησε στο κλείσιμο δημοφιλών πρόσθετων. Έκτοτε, οι SALTS αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και μεταξύ των οποίων παρέχονται παρακάτω:

Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης από το SALTS

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το αρχείο zip για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης του πρόσθετου, δίνει την ένδειξη “Αποτυχία εγκατάστασης σφάλματος εξάρτησης” Αυτό μπορεί να προκληθεί για διάφορους λόγους. Ένας λόγος για αυτό το σφάλμα να συμβεί όταν το αποθετήριο δεν λειτουργεί. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο προκύπτει αυτό το σφάλμα είναι επειδή οποιαδήποτε ενημέρωση εκτελείται στο αποθετήριο.

Λύση

Έχουμε δύο λύσεις για τους δύο λόγους για τους οποίους εμφανίζεται αυτό το σφάλμα. Εάν οφείλεται σε αποτυχημένο αποθετήριο, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το αποθετήριο Kodil όπως περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό οδηγού. Ωστόσο, εάν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα λόγω τυχόν ενημέρωσης στο αποθετήριο, τότε πρέπει να περιμένετε περίπου μία ώρα και να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ξανά.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν πηγές

Μπορεί να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι όταν βλέπετε το σφάλμα “Δεν βρέθηκαν πηγές” που εμφανίζεται συχνά στο πρόσθετο SALTS Kodi. Κάθε φορά που χτυπάτε οποιαδήποτε ταινία για ροή, φορτώνεται για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σας ρίχνει την τελευταία στιγμή.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό συμβαίνει επειδή η ροή δεν είναι πλέον διαθέσιμη και ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε άλλη ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή.

Λύση

Ίσως θελήσετε να εκκαθαρίσετε όλη την προσωρινή μνήμη πριν ξεκινήσετε τη ροή πηγών που παρέχονται από το SALTS. Μάθετε τα πάντα σχετικά με την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στο Kodi.

Φόρουμ SALTS Kodi

Δεδομένου ότι το SALTS είναι ένα πρόσθετο τρίτου μέρους και θεωρείται παράνομο σε πολλές χώρες, επομένως δεν υπάρχουν επίσημα φόρουμ. Ωστόσο, εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε συζήτηση σχετικά με το SALTS, πρέπει να εξετάσετε το Reddit post.

Βιβλιοθήκη SALTS Kodi

Το SALTS προσφέρει ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων ψυχαγωγίας για χρήστες Kodi, η λίστα για τη βιβλιοθήκη SALTS Kodi παρατίθεται παρακάτω:

 1. Κινηματογράφος
 2. Τηλεοπτικές εκπομπές

Τυλίγοντας το

Το πρόσθετο SALTS Kodi είναι διάσημο για το περιεκτικό περιεχόμενο πολυμέσων ψυχαγωγίας που προσφέρει στους χρήστες του Kodi. Το SALTS προσφέρει επίσης HD προβολή του περιεχομένου του, γεγονός που το καθιστά ένα χρήσιμο πρόσθετο Kodi. Σε αυτόν τον οδηγό συζητήσαμε πώς να εγκαταστήσετε SALTS στο Kodi, οπότε εγκαταστήστε αυτό το πρόσθετο και απολαύστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε HD.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map