One Comment

 1. Holden
  28.04.2023 @ 09:23

  az lehet, hogy a forrás webcíme helytelen vagy nem elérhető. Ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a webcímet, és hogy az internetkapcsolata működik-e. Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálja meg törölni a forrást, majd újra hozzáadni. Ha ez sem segít, próbálja meg használni a SuperRepo alternatív forrásait.

  A SuperRepo Kodi nem tudja telepíteni a kiegészítőket A SuperRepo telepítése után előfordulhat, hogy nem tudja telepíteni a kiegészítőket. Ez általában akkor fordul elő, ha a Kodi verziója nem kompatibilis a SuperRepo verziójával. Megoldás Ellenőrizze, hogy a Kodi verziója kompatibilis-e a SuperRepo verziójával. Ha nem, akkor próbálja meg frissíteni a Kodi-t a legújabb verzióra. Ha a probléma továbbra is fennáll, próbálja meg törölni a SuperRepo-t, majd újra telepíteni.

  SuperRepo Kodi Zip File Download URL Ha a SuperRepo telepítése során szüksége van a zip fájl letöltési URL-jére, akkor a következő webcímet használhatja: http://srp.nu/.

  A legjobb SuperRepo Kodi kiegészítők A SuperRepo rengeteg kiegészítőt kínál a Kodi-hoz. Néhány a legjobbak közül: Exodus, Covenant, Elysium, Specto Fork, SALTS, 1Channel, SportsDevil, és még sok más.

  Hogyan nézhetem az Exodust a SuperRepo Kodi-on Az Exodus az egyik legnépszerűbb Kodi kiegészítő, és a SuperRepo-ban is megtalálható. A telepítés után egyszerű