One Comment

 1. Jackson
  28.04.2023 @ 09:27

  ë një udhëzues i shkurtër për të instaluar Kodi në TV Smart LG duke përdorur Roku:

  1. Sigurohuni që keni një Roku Player dhe një TV Smart LG të lidhur në një rrjet të ngjashëm.
  2. Shkarkoni dhe instaloni Kodi në Smartphone tuaj Android në mënyrë që ta luani atë në Smart TV.
  3. Instaloni aplikacionin Roku në Smartphone tuaj Android nga Google Play Store.
  4. Lidhni / Ndani Roku Player me TV Smart LG.
  5. Në Smartphone tuaj Android, hapni aplikacionin Roku dhe zgjidhni Kodi nga lista e kanaleve.
  6. Tani mund të shikoni Kodi në ekranin tuaj të TV Smart LG.

  Për përdoruesit e Windows 10:

  Nëse jeni përdorues i Windows 10, mund të instaloni Kodi në TV Smart LG duke përdorur një shkopi HDMI. Këtu është një udhëzues i shkurtër:

  1. Sigurohuni që keni një shkopi HDMI dhe një TV Smart LG të lidhur në një rrjet të ngjashëm.
  2. Lidhni shkopi HDMI me laptopin tuaj dhe TV Smart LG.
  3. Në laptopin tuaj, hapni Kodi dhe zgjidhni opsionin e ekranit të dyfishtë.
  4. Tani mund të shikoni Kodi në ekranin tuaj të TV Smart LG.

  Si ta ekzekutoni Kodi në TV Smart LG duke përdorur Raspberry Pi

  Nëse keni një Raspberry Pi, mund ta përdorni atë për të ekzekutuar Kodi në TV Smart LG. Këtu është një udhëzues i shkurtër:

  1. Sigurohuni që keni një Raspberry Pi dhe një TV Smart LG të lidhur në një rrjet të ngjashëm.
  2. Shkarkoni dhe instaloni Kodi në Raspberry Pi.
  3. Lidhni Raspberry Pi me TV Smart LG.
  4. Në Raspberry