One Comment

  1. Dexter
    28.04.2023 @ 09:22

    Nëse jeni përdorues i Kodi, është e rëndësishme të instalojë shtesën e Besëlidhjes Kodi për të qëndruar të azhurnuar. Kjo shtesë është nga i njëjti ekip i zhvilluesve që krijoi Exodus dhe është një alternativë e mirë për të zëvendësuar Eksodin. Për të përdorur shtesën, ju do të duhet të përdorni një VPN për Kodi për të zhbllokuar prurjet me kufizime gjeo-kufitare dhe për të mbrojtur privatësinë tuaj. KoditVPN.co ofron oferta speciale për vitin 2020, duke filluar nga 2.91 dollarë në muaj. Nëse jeni duke kërkuar të instaloni Besëlidhjen në Kodi, keni disa opsione të ndryshme, duke përfshirë përdorimin e rezervave të ndryshme si Kodil, XvBMC, dhe Lazy Kodi. Nëse keni ndonjë problem gjatë instalimit, ka shumë udhëzime dhe zgjidhje në disa faqe të ndryshme, si Kodi GitHub dhe Reddit. Besëlidhja Kodi është një alternativë e mirë për shtesën Eksodi dhe ofron shumë mundësi për transmetim të përmbajtjes.