One Comment

 1. Jett
  28.04.2023 @ 09:27

  IceFilms nuk ishte në dispozicion. Në këtë rast, zgjidhja është të gjeni një depo tjetër Kodi që ka IceFilms dhe ta instaloni atë nga aty.

  IceFilms dështon në rrjedhë

  Nëse IceFilms nuk po funksionon siç duhet dhe nuk mund të shikoni filma ose shfaqje TV, ka disa zgjidhje që mund të provoni. Së pari, sigurohuni që keni një lidhje të mirë me internetin dhe se Kodi është i azhurnuar në versionin më të fundit. Nëse kjo nuk ndihmon, mund të provoni të fshini dhe të riktheni shtesën, ose të provoni një depo tjetër Kodi që ka IceFilms.

  Vlerësime të IceFilms Kodi

  IceFilms është një shtesë e shkëlqyeshme Kodi për të shikuar filma dhe shfaqje TV. Përdoruesit kanë vlerësuar shtesën si shumë e lehtë për tu përdorur dhe me një gamë të gjerë të përmbajtjes për të shfletuar. Megjithatë, është e rëndësishme të mbroheni nga malware dhe hakerat duke përdorur një Kodi VPN.