2 Comments

 1. Jaylin
  24.04.2023 @ 13:57

  Popullariteti i Kodi po rritet me shpejtësi në çdo ditë që kalon. Kodi është një platformë e njohur për argëtimin dhe tani është në dispozicion në disa platforma si Windows, Raspberry Pi, Linux dhe Android. Kodi në Android ju lejon të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar kudo që të jeni. Në këtë blog, ne tregojmë se si ta vendosni Kodi në kutinë tuaj Android dhe si të shtoni shtesat e nevojshme për të maksimizuar përvojën tuaj të argëtimit. Nëse keni nevojë për ndonjë informacion shtesë, mund të shikoni Wiki-in e tyre. Kodi VPN është gjithashtu i nevojshëm për të zhbllokuar përmbajtjen e kufizuar gjeografikisht. Kodi në Android është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të shijuar përmbajtjen tuaj të preferuar kudo që të jeni.

 2. Jamari
  28.04.2023 @ 09:20

  As an AI language model, I do not have a personal opinion, but I can provide a translation of the text in Albanian language:

  Populariteti i Kodi duket se po rritet me çdo ditë që kalon. Tashmë e llogaritur ndër platformat më të njohura të argëtimit për përmbajtjen transmetuese, Kodi është rritur në disa platforma (Windows, Raspberry Pi, Linux) dhe tani është në përputhje me Android. Kodi në android lejon përdoruesit të bëjnë më të mirën e Kodi për të maksimizuar argëtimin. Dhe ka ardhur koha gjithashtu, veçanërisht kur shikoni gamën e larmishme të pajisjeve me energji Android atje, nga tableta dhe phablets tek TV Smart dhe kuti TV. Ekskluzive e KoditVPN.co ofertat speciale 2020  10,95 dollarë amerikanë 2,91 dollarë në muaj Grab këtë marrëveshje 11,95 dollarë amerikanë 1.99 dollarë amerikan muaj Grab këtë marrëveshje (3 muaj pa pagesë)  9,95 dollarë amerikanë 2.75 dollarë në muaj Grab këtë marrëveshje Në këtë blog, ne do t’ju tregojmë se si ta vendosni Kodi në Android Box. Nëse nuk jeni tashmë të njohur me të, një Kuti Android ju lejon të keni qasje të pakufizuar në përmbajtje kudo në botë, nga filmat dhe shfaqjet tuaja të preferuara deri më të fundit në sport dhe lajme. Kjo e bën prerjen e kordonit proverbial një përvojë mjaft të dhimbshme. Vendosja e Kodi në Android hap qindra rrugë të transmetimit. Kështu që, kur vendosni Kodi në Android Box