Kuinka asentaa pyramidi Kodiin alle minuutissa

pyramidin Kodi-lisäosa


Tämä lisäosa on täydellinen paketti kaikille käyttäjille, jotka rakastavat suoratoisto-ohjelmia, elokuvia, urheilutapahtumia, lasten sarjakuvia jne..

Suoratoistettaessa verkossa Kodin kanssa varmista, että olet suojattu luotetulla Kodi-VPN: llä. Se salaa liikenteen ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset, jolloin voit suoratoistaa mitä haluat, mistä päin maailmaa tahansa.

Tämä opas antaa sinulle oppaan asentaa Pyramid Kodi Leia -versioon 18, Krytpon-versioon 17.6 ja Kodi Jarvis -versioon 16. Saat myös opin ratkaisemaan tämän Kodi-lisäosan kohtaamat virheet..

Kuinka asentaa pyramidi Kodi Leia- ja Krypton-versioihin

 1. Lounas Kodi > Klikkaa asetukset ikoni > Avata tiedosto johtaja.kuinka asentaa pyramidi kodi
 2. valita Lisätä Lähde > Klikkaus Ei mitään > Kirjoita tämä URL-: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Klikkaus kunnossa.kuinka asentaa pyramidi kodi krypton version 17 tai uudempaan
 3. Nimeä tämä lähde ‘Nolla’ > Klikkaus kunnossa > Palaa sivulle Koti kuvaruutu painamalla Askelpalautin avain.pyramid-kodi-addon
 4. Mene Lisäosia valikko > Klikkaa Laatikko muotoinen ikoni > valita Asentaa alkaen Postinumero tiedosto > valita Nolla > Klikkaa Repo.zipkuinka lisätä pyramidi kodi
 5. Mene nyt Asentaa alkaen säilytyspaikka > valita Nolla Toleranssi säilytyspaikka > Avata Video Lisätäons > Klikkaa Pyramidi > Klikkaus Asentaa > Lisäosa asennetaan!pyramid-kodi-asetukset
 6. Nyt voit käyttää tätä lisäosaa helposti lisätäons valikko ja nauti suosikkisisällöstäsi.

Kuinka asentaa pyramidi Kodi Jarvis -versioon 16 tai alle

 1. Mene järjestelmä > Avata tiedosto johtaja.
 2. Klikkaus Lisätä Lähde > Kirjoita linkki: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Anna nimi ‘Nolla’ tälle lähteelle > Napsauta OK.
 3. Palata Koti kuvaruutu > Mene järjestelmä > Klikkaus Lisätäons > Klikkaus Asentaa alkaen Postinumero >valita Nolla > Klikkaa repo.postinumero > Odota, että ilmoitus tulee näkyviin.
 4. Klikkaus Asentaa alkaen säilytyspaikka > valita Nolla Toleranssi säilytyspaikka > Mene Video lisätä-ons > valita Pyramidi > Klikkaus Asentaa > Odota lisäosan asennusta.

Pyramid Kodi -sovelluksen asentaminen ei ole niin monimutkaista, totta?

Pyramid Kodi Repo -lisäosan Zip-lataus

 1. Lataa Postinumero tiedosto laitteellasi > Klikkaus Lisäosia > Klikkaa Laatikko ikoni vasemmasta yläkulmasta > Klikkaus Asentaa alkaen Postinumero tiedosto > Anna järjestelmälle polku ladattuja tiedosto > valita Repo.zip
 2. Klikkaus Asentaa alkaen säilytyspaikka > Klikkaus Nolla Toleranssi säilytyspaikka > Mene Video Lisätäons > valita Pyramidi> Klikkaus Asentaa > Odota, kunnes lisäosa on asennettu.
 3. Asennuksen jälkeen voit käyttää tätä lisäosaa aloitusnäytön Lisäosat-valikosta.

Pyramidi Kodi alas / ei toimi / virheet / ongelmat

Pyramid Kodi ei toimi / alas:

Käyttäjät ovat valittaneet paljon siitä, että Pyramid Kodi ei toimi tai on alhaalla. Yleensä jokainen kolmannen osapuolen lisäosa kohtaa tämän virheen. Tämä tietty virhe kysyy, koska arkisto on suljettu tai kun arkisto on siirretty mihinkään muuhun verkkotunnukseen.

Ratkaisu

Ainoa tämän virheen korjaus on luotettavan ja päivitetyn lähdelinkin käyttö arkiston lataamiseen ja asentamiseen. Tässä on päivitetty arkiston linkki Pyramidille.

Pyramid Kodi -toisto epäonnistui (tarkista lokitiedot)

Toisto epäonnistui -virheen ilmoittavat yleensä käyttäjät, jotka käyttävät Pyramid Kodi 17.4 -sovellusta tietokoneella tai android-laitteella. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan jatkettu Pyramid Kodi 2017: n myöhemmissä versioissa.

Ratkaisu

Tämä virhe voidaan helposti korjata Pyramid Kodi 17.4 -versiolle tai sitä uudemmalle versiolle poistamalla vanhentuneet tietokantatiedostot. Poista tietokanta seuraavasti:

 1. Avata asetukset of Kodi.
 2. Mene Tiedostonhallinta.
 3. Valitse nyt Profiilihakemisto vasemmasta sarakkeesta.
 4. Klikkaa Tietokanta.
 5. Nyt napsauta hiiren oikealla painikkeella Addons27.db > Klikkaus Poistaa.

Ongelma ratkaistu!

Mutta muihin Pyramid Kodi 2017 -versioihin, yksinkertaisin ratkaisu kuin tämä on käyttää Kodi VPN -palvelua. Tärkein syy tähän on se, että on olemassa joitain maantieteellisesti rajoitettuja sivustoja, joihin Kodi ei pääse käsiksi ilman VPN: tä.

Pyramidi-Kodi-riippuvuus

Tämä virhe ilmestyy, kun asennat arkistoa. Tärkein syy tähän riippuvuusvirheeseen on, että isäntärekisteri saattaa olla vanhentunut tai päivittää.

Ratkaisu

Ratkaisu tähän riippuvuusvirheeseen on vain odottaa päivitystä. Heti kun arkisto päivitetään, virhe ei näy enää. Paitsi, että monet foorumit mieluummin tyhjentävät myös välimuistin, mutta se ei ole ratkaisu tähän virheeseen.

The Pyramid Kodi – arvostelut

Tämä lisäosa alkoi pienenä, mutta nyt se on ansainnut maineen Kodi-käyttäjien keskuudessa. Tomb Raider Movies on kehittänyt Pyramid Kodin, ja se on täydellinen paketti kaikille suoratoiston ystäville.

Pyramid Kodi on usein suositeltavaa Kodi-käyttäjille muille Kodi-aloittelijoille sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän vuoksi. Tämä näkyy Redditin keskusteluketjujen kautta suosikki Kodi -lisäosista suoratoistoa varten. Yksi käyttäjä ei vain nimennyt tätä lisäosaa, vaan luettelon myös sen erilaisista kirjastoista, katso:
pyramid-arvostelu

Se on tyytyväisiä käyttäjiä, ilmeikäs!

Pyramid Kodi – arvostelut

Pyramid Kodin paluu teki varmasti geekit onnelliseksi. Yksi twitterin käyttäjistä tweettoi tämän Pyramidin paluusta:

KAIKKI YKSI LISÄTAKA on TAKAISIN UUSI TALLENNUS !!!! PYRAMIDI ON PALJON !!!! https://t.co/u8Fm0MqN5P kautta @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7. marraskuuta 2017

Siellä oli myös Pyramidin ”Pitkäaikainen käyttäjä”, joka ilmaisi ilonsa:

Rakastan sinua veli jatkamaan tämän tekemistä … OLET VAIN SYY IM KOKI TARKASTUSTA! Elokuvat ovat aina ensimmäiset päivityksineen … Kukaan muu ei tee sitä … Vain Tomb Raider -elokuvat (anteeksi kauan seuraajaa täällä) Pyramid

– im lil Rick (@DannyZiko) 21. marraskuuta 2017

Viimeiset sanat

Jokainen kolmannen osapuolen Kodi-lisäosa on ainutlaatuinen ja antaa käyttäjien mahdollisuuden todistaa mielikuvituksensa ulkopuolella olevia asioita. Käyttäjät arvostavat ilmeisesti Pyramid-paluuta, koska vain harvoilla luotettavilla lisäosilla on sellaiset ominaisuudet ja ominaisuudet. Pyramid Kodi on varmasti kauneus kuin hyvä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map