13 novih Kodi dodataka za Leia i Krypton verzije (također radi na Firestick-u)

Jedna stvar koja drži Kodi ispred ostalih online streaming platformi je raznolikost njegovih dodataka. Kodi dodaci su različitih vrsta, koji korisnicima omogućuju strujanje gotovo svega na njemu. Međutim, problem s kojim se suočavaju mnogi korisnici je taj što neki dodaci Kodi-ju koji su nekada funkcionirali sjajno, počinju rušiti ili pojavljivati ​​pogreške. To stimulira korisnike da potraže nešto bolje i oni stalno borave na web lokaciji u potrazi za novim Kodijevim dodacima.


Ne brinite više; izdvojili smo neke od najboljih novih dodataka Kodi za vas kako se ne biste suočili sa gnjavažom pretraživanja više web lokacija.

Kodi dodaci su različitih vrsta i prirode. Pod vrstama, mislim da mogu biti za streaming filmova, TV emisija, TV uživo, glazbu, dokumentarne filmove itd. Ili mogu biti dodaci uslužnim programima za održavanje i podršku.

Ono što ovdje treba shvatiti je da mislim na neslužbene Kodijeve dodatke koji se mogu besplatno koristiti. Instaliranje ili korištenje takvih dodataka smatra se nezakonitim u mnogim regijama, stoga vam preporučam da koristite strujni VPN.

13 najnovijih dodataka Kodi za 2019. godinu

1. Fladnag

Fladnag Kodi dodatak je poslastica za sve Kodi korisnike koji vole streaming TV emisije. IT ima mnoštvo TV emisija iz cijelog svijeta i sve su to organizirane u različite kategorije. Ove su kategorije u trendu, TMDB s najboljom ocjenom, Akcija i avantura, Popularne emisije itd.

fladnag filmova kodi addon

Možete preuzeti i instalirati ovaj dodatak iz T2K spremišta, koje se nedavno prebacilo na novu domenu. Osobno sam isprobao ovaj dodatak i nisam se suočio s pogreškom prilikom instaliranja. Dodatak se instalira na manje od jedne minute i pokreće se bez problema, bez zaostajanja ili rušenja.

2. Učini kako popraviti Kodi Addon

Ako ste čest korisnik Kodi koji ne voli tražiti ispravke i stvari putem weba dok mrzite pregledavanje, onda je ovaj dodatak za vas. DIY Fix Kodi dodatak jedinstven je Kodi dodatak koji nudi rješenja za uobičajene probleme života, kao što su vrtlarstvo, popravak elektronike, kućni ljubimci, popravka automobila itd. DIY Fix Kodi dodatak dostupan je u spremniku Butter Fingers.

DIY-Fix-Kodi-Addon-Repo

Imajući ovaj dodatak olakšat će vam život jer ćete na jednom mjestu imati vodič za rješavanje svojih normalnih životnih problema. Nećete više morati tražiti takve stvari putem interneta ili YouTubea; jednostavno možete upotrijebiti ovaj dodatak za pomoć. Možemo reći da Kodi ne samo što poboljšava strujanje putem interneta, već i olakšava naš svakodnevni život.

3. Modus Operandi

Modus Operandi potpuno je novi Kodi sportski dodatak koji pruža mogućnosti streaminga za hrvanje, borbene sportove, košarku i trkačke događaje. Ovaj dodatak Kodi mogao bi biti novi poduhvat u industriji, ali sigurno ima puno potencijala.

MODUS-operandi-nova-Kodi-Addon

Korisnici mogu isprobati linkove za streaming željene sportske događaje jer pruža brojne veze za streaming za jedan događaj. Ako bilo koja od pruženih veza za streaming ne radi, korisnici mogu upotrebljavati značajku pretraživanja za pronalaženje novih veza. Preuzmite i instalirajte dodatak Modus Operandi Kodi iz iTzMe Repozitorija.

4. Seren Kodi dodatak

Seren je jedan od najboljih Kodijevih dodataka za sve streaming majstore koji imaju Real Debrid ili Trakt račun. Nevjerojatan Kodi dodatak koji ima na raspolaganju sve najnovije filmove dok bilježi veze putem bujica.

Ovaj je dodatak dostupan u skladištu Nix vrata i odatle ga možete lako preuzeti i instalirati. Možete se obratiti našem vodiču “Kako instalirati Seren Kodi Addon” da biste saznali više o ovom dodatku.

seren novi kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 novi je Kodi dodatak koji sadrži sve najnovije filmove, TV emisije, crtane filmove, anime sadržaje i još mnogo toga. Ovaj dodatak sadrži naslove sadržaja dobro razvrstanih u različite odjeljke.

nixtoons kodi addon

Sučelje ovog dodatka prilično je jednostavno, a sam dodatak je vrlo malih dimenzija. To je razlog zašto instaliranje i korištenje ovog dodatka uopće nije gnjavaža. Ovaj dodatak dostupan je u spremištu Doko.

6. Venom

Venom je nova vilica legendarnog dodatka Exodus Kodi koji ima sličan izgled, ali poboljšanu kvalitetu. Ima bolje i ažurirane scrappers koji daju bolje veze za strujanje. Prije smo vidjeli mnoge Exodus vilice na industriji, ali nisu svi imali potencijal pružiti kvalitetno iskustvo.

otrov novi kodi addon

S druge strane, Venom je izvrstan vilica koji prilično dobro funkcionira i ne pruža prekinute veze za strujanje. Možete preuzeti i instalirati dodatak Venom Kodi iz namjenskog spremišta Venom.

7. 13 Klaunovi

13 Klovnovi Kodi dodaci su svi za Kodi dodatak za IPTV, Filmove, TV emisije, YouTube videozapise, sport itd. 13 klovnova je nedavno TVA vratila i vratila se s novom domenom, ali boljim strugalicama i strujama. 13 klaunova ima Civitas Scrapers, koji su novi paket ako su scrappers, puno bolji od starih lambda scrappers.

13-klaunovi-kodi

To je zapravo dodatak Exodus Redux Kodi dodatka, ali osobno sam ga isprobao i shvatio da je bolji. Ima značajku tražilice koja omogućava korisnicima da traže svoje omiljene naslove sadržaja koji nisu prisutni u njegovoj knjižnici. Dodatak je dostupan za preuzimanje i instaliranje u spremištu 13 klaunova.

8. prekomjerno

Još jedan vilica Exodus Kodi, izdana s nekim ažuriranjima i podešavanjima za poboljšanje iskustva. Dobar je dodatak za Kodi za streaming filmova i TV emisija, a ima i nekoliko korisnih Kodi alata.

prekomjerni kodi addon

Ovaj dodatak dostupan je u spremištu Eggman.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic je sve novi dodatak za Kodi glazbu koji pruža sve najnovije glazbene tokove dostupne na YouTubeu. Scrappers u dodatku Kodi Muzic povlači strujne veze s YouTubea, omogućujući korisnicima da pretražuju i igraju se jednim klikom. I ne samo to, korisnici mogu gledati i najnovije glazbene videozapise i koncerte.

muzicki kodi addon

Sučelje ovog novog Kodi dodatka vrlo je dobro organizirano u različite kategorije kao što su mjuzikli i svira uživo prijenos uživo, glazbeni koncerti, dokumentarni filmovi itd. Ovaj nevjerojatni dodatak Kodi možete preuzeti i instalirati s Repozitorij maslaca prstiju.

10. KODZI

Kodzi je sve novi i jedinstven programski dodatak Kodi kojeg nikada ne biste ni zamislili. Razvijen je na takav način da korisnici više neće morati prolaziti kroz sve dugotrajne korake instaliranja spremišta. Kodzi omogućava korisnicima da jednostavno unesu URL vezu izvora skladišta u njoj, a sami će povući i instalirati spremište. Znači, korisnici se sada mogu opustiti i instalirati bilo koje Kodi spremište bez da moraju slijediti bilo koji vodič.

kodzi novi kodi addon

Uz dodatak Kodzi, korisnici više neće morati gužvati svog upravitelja datoteka jer je ovaj dodatak ušteda vremena i truda. Ovaj dodatak lako možete instalirati s MrKodz spremište.

11. Oluja

Dosta svih vilica dodatka Exodus Kodi, ova jedna od vilica popularnog dodatka Covenant Kodi, koja je i sama bila vilica Exodusa. Ovaj fijasko vilica preko vilica jednostavno ne dolazi do kraja, a najbolje je što su vilice razvijene bolje od svojih prethodnika.

oluja-kodi-add-on

Tempest Kodi dodatak sve je nova vilica dodatka Covenant Kodi, ali s boljim strugalicama i visokokvalitetnim vezama za strujanje do 4K kvalitete. Međutim, sučelje je slično dodatku Covenant Kodi. Osobno sam isprobao ovaj dodatak i vjerujte mi da djeluje nevjerojatno dobro. Ovaj dodatak možete isprobati preuzimanjem i instaliranjem s njega Olujno spremište.

12. Grid Iron Legends

Jeste li ljubitelj američkog nogometa? Ako da, onda je ovaj dodatak zasigurno poslastica za vas. Grid Iron Legends posvećeni je Kodi dodatak za najveći američki sport jer možete prenositi utakmice uživo, reprodukcije, dokumentarne filmove i još mnogo toga.

gridiron kodi addon

I ne samo to, možete prenositi i druge divizije College Football-a. Ovaj dodatak Kodi dostupan je na web lokaciji Repozitorij planeta Univerzuma.

13. Sudbina

Destiny je Kodi dodatak koji pruža streamove za gotovo sve što korisnik želi gledati na Kodi-ju. Korisnici mogu gledati filmove, TV emisije, dječji sadržaj, sportove uživo i puno više toga putem ovog dodatka. Još jedna sjajna stvar o dodatku Destiny Kodi je da je ažuriran Acestream, koji omogućava uživanje u zabavi uz kvalitetnu vezu za strujanje..

Sudbina-Addon-Kodi addon

Jedna od najvećih novih značajki koju ćete pronaći u dodatku Destiny Kodi je Torrent streaming, koji radi bez potrebe za proxy-om ili VPN-om. Ovaj je dodatak dostupan u odjeljku Spremnik Eggman a možete je preuzeti i instalirati odatle.

Zaključak

Novi Kodi dodaci stalno se objavljuju iz dana u dan jer se Kodi zajednica razvija velikom brzinom. Korisnici vole isprobati nešto bolje i novo što bi im moglo poboljšati iskustvo ili što bi im moglo pružiti bolju zabavu. Međutim, ovdje je jedna stvar koju smo trebali razumjeti da novi Kodi dodaci ipak izlaze, ali s druge strane, mnogi Kodi dodaci vremenom s vremena na vrijeme umiru. Ti novootvoreni dodaci Kodi zamjenjuju one pale kodijske dodatke i ciklus se nastavlja.

Kodi dodaci koji su spomenuti u ovom vodiču svi su neslužbeni dodaci za Kodi. Ovi dodaci Kodi novi dodaci mogu se besplatno instalirati i strujati i takva se vrsta struje smatra u mnogim regijama ilegalnim. Stoga vam preporučam da odaberete pouzdan VPN za Kodi koji bi vam mogao pomoći u zaobilaženju geo ograničenja i pomoći u održavanju anonimnosti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map