Kako instalirati Yoda Kodi Addon na Kodi Leia, Krypton i Jarvis (ažurirano 2020.)

Yoda-kodi-addon-Leia


Yoda Kodi još je jedna vilica popularnog dodatka Exodus Kodi. Ovim dodatkom možete uživati ​​u streaming filmovima, TV emisijama, dokumentarnim filmovima i još mnogo toga u HD i 4K kvaliteti.

Trebat će vam najbolji VPN za strujanje jer su HD i 4k potoci geografski ograničeni i VPN može zaobići ta ograničenja.

Spremište Yoda Kodi

Yoda Kodi dodatak prethodno je bio dostupan u Supozitivnom Kodi spremištu, ali je spremište nedavno zatvoreno i sada je dostupno kroz Kodi Israel Repozitorij.

Kako instalirati Yoda Kodi na Leia / Krypton

Slijedite ove korake za instaliranje dodatka Yoda na Kodi Leia verzije 18 i Krypton verzije 17.6:

 1. Otvorena kodi > Kliknite na Ikona postavki (prijenosnik) > Otvorena Upravitelj datoteka.kako instalirati yoda kodi addon na kodi kripton
 2. Dvaput kliknite na Dodajte izvor > Pojavit će se dijaloški okvir > Kliknite gdje piše > Unesite ovaj URL u adresnu traku “http://www.lvtvv.com/repo/” > Klik U redu > Dodijelite ovom izvoru medija naziv „Kodil> Klik u redu > Klik u redu ponovo za zatvaranje dijaloškog okvira.kodil
 3. Vrati se na Glavni izbornik > Klik Add-ons > Klikni na Ikona kutije iz gornjeg lijevog ugla.kako postaviti yoda kodi addon
 4. Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke > Kliknite na Kodil > Odaberi repository.kodil-1.3.zip > pričekajte obavijest.Savez-kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Sada kliknite na Instaliraj iz opcije Repozitorij > Klik Repozitorij Kodi Izrael > Otvorena Video dodaci mapa.Yoda kodi video addon
 6. Pomičite se po popisu i odaberite Yoda> Kliknite Instaliraj > Pričekajte obavijest.

yoda addon za filmove i TV emisije

Kako instalirati Yoda Kodi na Jarvis verzije 16 ili novije

 1. Otvorena Kodi Jarvis.
 2. Klik Sustav > Ići Upravitelj datoteka.
 3. Klik Dodajte izvor.
 4. Klik <nijedan> i upišite ovo URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik Sastavljeno > Dodijelite vezu ovoj izvoru medija kao Kodil > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 5. Vratite se natrag Kodi dom Zaslon > Klik Sustav > Otvorena Add-ons.
 6. Klik Instalirajte iz Zip datoteke > Otvorena Kodil> Kliknite na repository.kodil-1.3.zip.
 7. Kliknite na Instaliraj iz skladišta opcija > Odaberi vrhovna vlast > Otvorena Video dodaci mapa > Odaberi Yoda > Klik Instalirati.

Kako instalirati Yoda Kodi na Fire Stick

 1. Instalirati Kodi na vašem uređaju Fire Stick.
 2. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.
 3. Sada slijedite gore navedeni postupak kako biste instalirali Yoda Kodi dodatak Kodi kripton. Postupak ovog obrasca nadalje ostat će isti.

Yoda Kodi Download

 1. Preuzmite Yoda Kodi dodatnu zip datoteku.
 2. Ići Kodi Glavni izbornik.
 3. Kliknite na Add-ons.
 4. Klik kutija Ikona.
 5. Klik Instalirajte iz Zip datoteke.
 6. Pregledajte sustav i otvorite preuzetu zip datoteku.
 7. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta opcija.
 8. Odaberi vrhovna vlast.
 9. Kliknite na Video dodaci.
 10. Odaberi Yoda > Klik Instalirati.

Yoda Kodi Recenzije

Naišao sam na neke pozitivne povratne informacije o Yoda Kodi dodatku od strane Kodi korisnika. Evo kratkog pregleda što korisnici moraju reći o ovom dodavanju Kodi-ja:

Komentar iz rasprave Boogertwilliamsov komentar iz rasprave "Zahtjevi, preporuke, & Osnove – studeni 2018".

Ovaj je korisnik isprobao Yoda Kodija za streaming određenog TV programa, a strmeaing veza za koju je ovaj sud utvrdio da je HD. To je jedan od razloga što preporučujem Yoda Kodi dodatak.

Komentar iz rasprave Komentar TechnicalPyro iz rasprave "Zahtjevi, preporuke, & Osnove – studeni 2018".

Čini se da se ovom korisniku sviđa ovaj dodatak, ali nedostatak koji je ovdje identificiran je prihvatljiv. Kodi geeksi vole integrirati Trakt radi održavanja svojih popisa i knjižnice. Yoda je ford dodatka Exodus Kodi, ali nema integraciju Trakt računa kao što je Exodus imao.

Yoda Kodi ne radi / Pogreške / ispravke

Evo nekoliko pogrešaka koje su na različite društvene platforme objavili Yoda Kodi korisnici. Pa sam smislio ispravno ispraviti ove pogreške:

Instalacija dodataka nije uspjela

Mogućnosti su da kad pokušate instalirati dodatak iz mape video dodataka spremišta, dodatak se možda neće instalirati, iskačući obavijest “Instalacija Ad-on nije uspjela”.

Popraviti

Pokušajte ponovo instalirati spremište jer se ova pogreška pojavljuje ako neke datoteke nedostaju u spremištu ili ako je spremište zastarjelo. Ponovna instalacija spremišta ažurirat će spremište i moći ćete lako instalirati dodatak.

Nema dostupnih streamova

Ova se pogreška pojavljuje kada pokušate otvoriti naslov sadržaja iz biblioteke dodataka. Razlog zbog kojeg se pojavljuje ova pogreška je taj što otpadni veznici ne mogu preuzeti dobavljače veza za strujanje za određeni naslov sadržaja. Davatelji usluga neće imati veze za strujanje za određeni naslov sadržaja ili će predmemorija sustava biti pretrpana.

Popraviti

U mnogim je takvim slučajevima primijećeno da je čišćenje predmemorije pomoglo korisnicima. Ako želite očistiti kodi predmemoriju, pogledajte naš vodič “Kako očistiti video cache u Kodi”.

Završne riječi

Vile za egzodus i dalje dolaze putem interneta, a zatim nestaju, ali samo nekoliko njih ima mogućnost ostati u blizini i steći reputaciju.

Yoda Kodi jedan je od onih vilica na koje se korisnici mogu osloniti. Ima kvalitetne veze za strujanje i ne ruši se često poput ostalih Exodus vilica.

Yoda Kodi dodatak je odličan izbor za Kodi korisnike koji žele uživati ​​u streaming filmovima i TV emisijama bez ikakvih komplikacija i složenosti. Sučelje Yoda Kodija točno je poput Exodusa Kodija i zato je prilično jednostavno i jednostavno za korištenje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map