One Comment

 1. Angel
  28.04.2023 @ 09:54

  lati! TV uživo

  Naplati! TV uživo je jedan od najboljih IPTV Kodi dodataka za gledanje TV emisija i filmova uživo. Ovaj dodatak nudi širok izbor kanala iz različitih zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i mnoge druge. Naplati! TV uživo je jednostavan za instalaciju i korisničko sučelje je vrlo intuitivno.

  Najbolji dodaci IPTV Kodi za Krypton verzije 17.6

  1) Comet TV Live

  Comet TV Live je jedan od najboljih IPTV Kodi dodataka za gledanje filmova i TV emisija uživo. Ovaj dodatak nudi širok izbor kanala iz različitih zemalja, uključujući SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i mnoge druge. Comet TV Live je jednostavan za instalaciju i korisničko sučelje je vrlo intuitivno.

  2) D8

  D8 je francuska TV mreža koja nudi širok izbor kanala za gledanje uživo. Ovaj dodatak je jednostavan za instalaciju i korisničko sučelje je vrlo intuitivno. D8 nudi širok izbor kanala iz različitih zemalja, uključujući Francusku, SAD, Kanadu i mnoge druge.

  3) C31

  C31 je australska TV mreža koja nudi širok izbor kanala za gledanje uživo. Ovaj dodatak je jednostavan za instalaciju i korisničko sučelje je vrlo intuitivno. C31 nudi širok izbor kanala iz različitih zemalja, uključujući Australiju, SAD, Kanadu i mnoge druge.

  Najbolji dodaci IPTV Kodi za Jarvis Verzija 16

  1) Platinum IPT