Как да инсталирате IPVanish на FireStick – лесна инсталация

ipvanish-он-firestick


Търсите ръководство за това как да инсталирате IPVanish на Firestick? Е, без сянка на съмнение, вие сте стигнали до правилното място!

В тази стъпка по стъпка демонстрация ще ви преведа всичко, което трябва да знаете за един от най-популярните VPN за FireStick – IPVanish!

Освен инструкциите за инсталиране на IPVanish, тази статия хвърля светлина спрямо функциите на звездата, а също така разработва проста процедура за тестване на Amazon Firestick, след като бъде инсталирана..

Ще намерите точно това, което сте търсили, без допълнително обожание, ето един прост стъпка по стъпка процес на инсталиране на IPVanish на Firestick, за да отидете AWOL, когато пожелаете!

Как да инсталирате IPVanish на Firestick?

Изминаха дните, когато инсталирането на VPN на вашия Firestick се оказа ужасяващ процес. Понастоящем процесът е подобен на изтеглянето на Subway Surfer на вашия телефон, тъй като IPVanish е сред първите доставчици на VPN, чието приложение е достъпно (безплатно), което се инсталира в Amazon Appstore!

Следвайки посочените по-долу лесни стъпки, можете да изтеглите приложението на светкавица.

 1. Отворете Firestick и отидете до Търсене опция в менюто в горната лява част на началната страница. Екранът ще изглежда като лупа с букви от A до Z, които се появяват отдолу
 2. Намерете лентата за търсене, като навигирате през буквите и въведете „IPV”В бара
 3. Когато пишете IPV, лентата за търсене ще ви даде списък с думи. Превъртете надолу и кликнете върху IPVanish
 4. Следващият екран ще съдържа малко подробности за IPVanish и an Инсталирай Кликнете върху бутона
 5. При инсталирането ще бъдете помолени да въведете Потребители парола. Влезте, за да продължите
 6. След като приключите с регистрацията, кликнете върхуВлизане опция и започнете да използвате приложението си IPVanish
 7. Можете да изберете Connectбутон в ново изтегленото ви приложение. Вашето поточно устройство може да изпрати заявка за връзка. Това съобщение ще ви информира, че IPVanish иска да следи вашия мрежов трафик. Кликнете върху Добре за да продължите. Ако искате да изключите VPN, натиснете Прекъсване на връзката бутон

Как да тествате дали IPVanish работи върху Amazon Firestick?

Ако искате да проверите дали вашият IPVanish VPN работи на Amazon Firestick или не, следвайте тези прости стъпки.

 1. Отидете в магазина за приложения на Amazon и изтеглете Mozilla Firefox или Chrome. И двата браузъра са напълно безплатни за изтегляне и използване
 2. Сега натиснете опцията за свързване във вашия IPVanish за установяване на връзка
 3. Стартирайте изтегления браузър, като въведете този URL адрес- https://dnsleaktest.com
 4. Когато стигнете до уебсайта, можете да видите IP адреса и местоположението. Ако IPVanish работи, няма да бъде подобен на този, който вече имате
 5. И накрая, изберете стандартния тест и се уверете, че няма течове на DNS, когато използвате VPN

Важно ли е да използвате VPN с Firestick?

Въпреки че не е задължително, най-добре е винаги да използвате VPN с Firestick. Тъй като повечето хора вярват, че това е просто още една ненужна цена, която може да забави интернет връзката на Fire TV. Ето списък от няколко причини, които са достатъчни, за да се установи защо е необходимо никога да не използвате Firestick без VPN.

Лесно използване на обществен Wi-Fi

Една от основните атракции на Firestick е неговата преносимост, тъй като малката кутия може да се носи, където е необходимо. Независимо от това, това също означава, че ще използвате обществен Wi-Fi в ресторанти, хотели и други подобни места, което е много несигурно и опасно!

Ако обаче използвате VPN, неговото криптиране ще ви позволи да използвате Firestick в тези нови мрежи, без да се притеснявате, че дори инч от вашите данни ще изтече!

Достъп до съдържание в чужбина

С мащабната стрелба в кибер престъпления и други проблеми, свързани с поверителността на цифровите технологии, много уебсайтове предпочитат да се изолират в определен регион / страна от съображения за сигурност. Тъй като до тях можете да получите достъп само от IP адрес, който сървърът позволява, влизането в такива уебсайтове е невъзможно, освен ако не присъствате в този регион.

VPN не само защитава вашите данни, но и променя вашия IP адрес, тези приложения / софтуер обикновено са най-добрият избор за огромен брой гео-ограничени потребители, които да заобиколят сървърите и да имат достъп до ограничено съдържание от където и да е необходимо.

Безопасност и сигурност

Firestick е създаден на версия на операционната система Android, наречена Fire OS. Въпреки че Android е много популярен по целия свят, той също е известен несигурен и безопасен.

В резултат на това потребителите на Firestick са отворени за атаки от хакери заедно с интернет доставчици, наблюдение от страна на правителствата и други подобни организации. Използвайки VPN, можете да се спасите от всички тези рискове.

Защо IPVanish е по-добър избор за вас?

Въпреки факта, че индустрията сега е натоварена с множество VPN, IPVanish безспорно е един от най-добрите VPN за Firestick. Имам солидни причини да подкрепя това искане!

Този VPN се предлага с официална добавка, налична в Amazon App Store, която улеснява инсталирането и стартирането. Приложението е специално разработено за потребители на Firestick и е едно от първите сред няколко VPN, предоставящи специален софтуер за устройството на Amazon.

Освен това, когато става въпрос Потребители на Kodi, IPVanish не налага ограничения за количествата данни, както и за типовете файлове, които използвате. IPVanish на Kodi сървърите доста добре, тъй като деблокира и гео-ограничените добавки на Kodi.

Той е известен като един от най-сигурните доставчици на пазара, тъй като се предлага с 256-битов AES криптиране, което е практически счупимо. Той има функции за сигурност като DNS защита от теч който се грижи за вашите лични данни. Ако интелигентният и плавен поток е това, за което копнеете, то този VPN определено е този за вас.

Това ни довежда до край. Смятате ли, че тази статия е полезна? Ако имате въпроси и предложения, уведомете ни, като оставите коментар по-долу.

Професионалисти

 1. Той има 1300+ сървъра в 70+ страни.
 2. Военен клас AES-256 битово криптиране.
 3. Поддържа 8 различни операционни системи и устройства.
 4. Вградена функция за превключване на убийства .

Против

 1. Под 14 очи Компетентност
 2. Той предлага само 7-дневна гаранция за връщане на парите.

заключение

IPVanish несъмнено е един от най-добрите доставчици на VPN в индустрията и неговите характеристики го доказват. Незабавното свързване, висок клас сигурност и безпроблемна скорост е това, което се очаква от най-високия VPN доставчик. Въпреки всички негови невероятни характеристики, има едно нещо, което ме тревожи; попада под юрисдикцията на 5 очи.

Освен това няма такова нещо, което да ме спре да препоръчам тази VPN на своите читатели. Продължете напред, опитайте този VPN и се надявам да имате страхотен опит с него.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map