Версия IPTV Kodi 18.0 – 15 най-добри IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons за април 2020 г.

Kodi не е само за стрийминг на филми и телевизионни предавания или гледане на ретро комедия. Потребителите го предпочитат силно заради най-добрите си коди добавки, които позволяват на потребителите да стриймват любимите си събития на живо, телевизионни предавания и други програми на живо.


Има някои официални най-добрите IPTV добавки Kodi 2018 и има няколко страхотни безплатни IPTV плъгини, разработени и от трети разработчици. Въпреки това много хора срещат проблеми при инсталирането на добавките или достъпа до техните потоци.

Причината е, че добавките на Kodi Live TV са ограничени географски и техните потоци не могат да бъдат достъпни извън определения им регион без подкрепата на VPN на Kodi.

Как да инсталирате Platinum Smart IPTV Kodi на Leia и Krypton

 1. Отворете Kodi > кликнете върху иконата на зъбно колело (настройки).
 2. Изберете File Manager.
 3. Кликнете два пъти върху Add Source.
 4. Кликнете там, където пише и напишете този URL адрес: „http://legionworldtv.com/wizard“ > щракнете върху OK.
 5. Дайте име на този източник на медии „Legion Repo“ и щракнете върху OK > Проверете двукратно URL адреса и името и щракнете отново Ок.
 6. Върнете се към началния екран > Щракнете върху менюто Добавки.
 7. Кликнете върху иконата на кутията.
 8. Изберете Инсталиране от Zip файл > Изберете plugin.video.iptvplatinum.zip > изчакайте известието.

Как да инсталирате Platinum Smart IPTV Kodi на Jarvis версия 16 или по-нова

 1. хвърлям Коди.
 2. Кликнете Система > отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник.
 3. Кликнете <Нито един> и въведете това URL: http://legionworldtv.com/wizard > Кликнете Свършен.
 4. Назовете този източник на медия Легион Репо > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 5. Върнете се на Коди началния екран > Отидете на Система > Кликнете върху Добавки меню > Изберете Инсталиране от zip файл > Изчакайте уведомлението.
 6. Отидете на Легион Репо > отворено plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. А уведомление за инсталацията на добавката ще се появи.

Platinum Smart IPTV Kodi Изтегляне

 1. Изтеглете  Zip файл > Отидете на Добавки.
 2. Щракнете върху Икона на кутията.
 3. Кликнете Инсталиране от Zip файл > Разгледайте системата и отворете изтегления zip файл > изчакайте известието.

Platinum Smart IPTV Списък на каналите

Ето някои от каналите, които потребителите могат да гледат на Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. FOX
 3. ABC Детройт
 4. WMYD TV20
 5. FXX САЩ
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Дива телевизия
 9. Световна риболовна мрежа
 10. Скорост HD
 11. Заложете на телевизия
 12. Време за филм
 13. Омни 1
 14. Омни 2
 15. CNN HD

15 най-добрите IPTV Kodi Addons за 2020 г.

 1. ITV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Зареждане! ТВ на живо
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB TV
 9. Церебро Прайм
 10. CW телевизионна мрежа
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Най-добрите добавки за IPTV Kodi за Leia версия 18

1) iTV

Най-добър IPTV Kodi Addons

iTV е телевизионна мрежа, базирана във Великобритания, която позволява на потребителите да имат достъп до излъчваното си съдържание онлайн. Потребителите на Kodi могат да предават на живо всички британски канали на живо чрез iTV IPTV Kodi безплатна добавка.

2) Силвр

Sylvr IPTV Kodi безплатна добавка

Що се отнася до качеството и функционалността на потока, Sylvr е страхотен, с ръце надолу. Въпреки че предлага само няколко броя канали, Sylvr е задължителна добавка във вашата библиотека Kodi. Би било по-добре, ако само имаше някакво разнообразие да предложи. Независимо от това, добавката работи добре, а интерфейсът е много лесен за използване.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv free addon

BGTime.TV е онлайн българска телевизионна услуга, която позволява на потребителите да се абонират за любимите си български канали. Потребителите могат да записват, възпроизвеждат и излъчват своите желани канали. BGTime.TV IPTV добавката е официална добавка за потребителите на Kodi, като им дава възможност за достъп до телевизионни канали на живо и събития, като се регистрират онлайн.

4) Такса! ТВ на живо

Зареждане! TV IPTV Коди списък Поток

Зареждане! е излъчваща мрежа за поточни филми, телевизионни предавания, събития на живо и спортни канали. Той е популярен заради съдържанието на действията, което предлага на потребителите. Потребителите на Kodi могат да се възползват от тази услуга доста лесно в своите приложения на Kodi, като инсталират официалната такса! Добавка за телевизия на живо по IPTV.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi list addon

Комета е телевизионен канал, който излъчва научно-фантастично жанрово съдържание като открития, исторически конспирации, иновации, изобретения и т.н. Потребителите на Kodi могат лесно да получат достъп до този канал в приложението си Kodi, като инсталират добавката на Comet TV Live Kodi от официалното хранилище Kodi.

Най-добрите добавки за IPTV Kodi за Krypton версия 17.6

1) D8

Най-добрите IPTV Kodi Addons за Krypton версия 17.6

D8 е френски телевизионен канал и потребителите могат лесно да имат достъп до този френски телевизионен канал и да гледат видеоклипове чрез официалната си добавка IPTV Kodi, налична в официалното хранилище за добавки Kodi.

2) С31

C31 общност iptv kodi list Addon

Канал 31 е домашен телевизионен канал, базиран на информация, образование, спорт и развлечения. Това е услуга за телевизионно излъчване с нестопанска цел, базирана в Австралия.

Съдържанието му се излъчва от връх Дандонг, обхваща някои непознати звезди и котви от Виктория. Почти 90 програми се излъчват всяка седмица и се произвеждат в страната.

3) ECB TV

ЕЦБ крикет IPTV kodi m3u addon

Това е IPTV Kodi m3u, базиран във Великобритания, който предоставя поточни предавания на живо от официалните уебсайтове на борда за крикет в Англия и Уелс.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime е невероятна добавка за IPTV Kodi m3u за стрийминг на спортни събития и забавления на Kodi. Той също така предоставя потоци за филми и съдържание, свързано с науката.

5) CW телевизионна мрежа

CW Television Network iptv kodi плаща

CW Television Network е американска мрежа за излъчване, която излъчва някои от най-популярните предавания като Flash, Джейн Богородица, iZombie, Джесика Джоунс, Дневниците на вампира и др. Операциите му се контролират от The CW Network, LLC, а централата му е Бърбанк, Калифорния. Потребителите на Kodi могат лесно да гледат всички предавания, които са достъпни в CW Television Network, като инсталират тази най-добрата платена добавка за IPTV Kodi.

Най-добрите добавки IPTV Kodi за Jarvis версия 16

1) Darkzide IPTV

Най-добрите IPTV Kodi Addons за Jarvis версия 16

Едно нещо, което може да се появи в съзнанието ви, след като прочетете името му, е неговото съдържание на ужаси IPTV Платена добавка Kodi. Обаче не е! В действителност това е една от най-добрите добавки за IPTV за поточно предаване на канали от региони като Норвегия, Дания и Швеция. Той има отлични потоци за качество, но може да срещнете проблеми с езика.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi платен аддон

ExPat TV е чудесна платена добавка за IPTV Kodi за стрийминг на съдържание, което е ограничено географско за Великобритания. Потребителите могат да инсталират тази добавка на живо за IPTV и да предават любимите си филми, телевизионни предавания и т.н. от канали като BBC iPlayer.

3) Бонус.TV

bonus.tv руски iptv kodi изтегляне

Bonus.TV е руска услуга за излъчване, която позволява на потребителите да стриймват любимите си руски, украински и някои международни канали. Потребителите могат да гледат филми, телевизионни предавания и да слушат любимата си музика много лесно, като инсталират добавката Bonus.Tv Kodi.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi изтеглите

Добавката Boom Boom TV Kodi наистина направи Boom нагоре играта за добавка на живо, тъй като е заредена с около 1000 телевизионни канала на живо, които можете да избирате, и тези канали са от различни региони като Великобритания, САЩ, Испания и т.н. Тази добавка -on разклати общността и се превърна в една от най-добрите безплатни добавки за IPTV Kodi за кратко време.

5) DFB TV

DFB TV немски iptv безплатно

DFB е официалният уебсайт на германския национален отбор по футбол, който предоставя всички вътрешни доклади и потоци, свързани с мачове и други новини. Потребителите могат да инсталират тази най-добра немска добавка за IPTV за стрийминг на видеоклипове и новини, свързани с немския футболен отбор.

Platinum Smart IPTV Грешки / Не работи / Проблеми

Проверете грешка в лога

Този тип грешка възниква по време на инсталирането на хранилището или добавката поради липсващи файлове в хранилището или прекомерни данни от кеша.

Fix

Има две стъпки за поправяне на тази грешка, защото причината е несигурна. Първо изчистете системата и кеша на добавките и опитайте да инсталирате и отворите добавката. Ако това не помогне, опитайте да инсталирате отново добавката от надеждно и актуализирано хранилище.

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

Грешка в зависимост се появява, ако потребителят се опита да инсталира добавката от остарял хранилище / източник или ако хостинг източникът е изключен.

Fix

За да разрешите тази грешка, винаги се уверете, че преди да инсталирате добавката, че хранилището, което използвате за инсталиране на добавката, е актуално и работи добре.

Platinum Smart IPTV Отзиви за Kodi

Съдейки по похвалите, че Platinum IPTV получава навсякъде по света, може да се нарече най-обичаната добавка за IPTV, която в момента е в играта. Изградихме няколко туитове от потребители, които хвалят тази добавка:

@ platinumiptv2 обичам каналите ми все още са половинки. 6 месеца и все още го обичам!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31 март 2018 г.

Отличен iptv m8, добре струва току-що платените пари за 1 година, толкова щастлив

– Гари Търнър (@ GARYrfc1872) 5 март 2018 г.

@ platinumiptv2 Благодаря ви, работещи блестящо, толкова голям избор изглежда, че няма да се движа от телевизора няколко месеца ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13 януари 2018 г.

Потребителите също така похвалиха разработчика на добавката за неговата подкрепа при решаването на техните заявки:

Разбрах се през миналата седмица и впечатлих досега. Той също беше много отзивчив към съобщенията.

– Андрей Томас (@twmscfc) 31 март 2018 г.

Заключителни думи

Всички добавки за IPTV Kodi, които споменахме в този блог, работят и са подходящи според вашите нужди и предпочитания. Всички те са най-популярните безплатни добавки за IPTV, налични на рафта в момента и не можете да пропуснете дори една от тях, затова ги инсталирайте и започнете да предавате на живо сега. Независимо от това, уверете се, че използвате Kodi VPN услуга, докато се опитвате неофициалните добавки на Kodi, за да защитите вашата онлайн поверителност.

Посетете нашето ръководство „Как да инсталирате VPN на Kodi“, за да научите повече за него. Можете също да изберете безплатна VPN услуга Kodi, ако не желаете да плащате за нея. Силно препоръчително е обаче да използвате платена VPN услуга поради разликата в характеристиките. Дано досега бихте разбрали защо се нуждаете от VPN за Kodi с тази добавка.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map