Com instal·lar Exodus Redux a Kodi Leia, Krypton i Jarvis

èxode-redux-kodi-addon


L’exodus Redux Kodi addon és una forquilla del famós complement Exodus Kodi, que té gairebé les mateixes característiques i interfície. Els usuaris poden gaudir de totes les últimes pel·lícules, programes de televisió, documentals, etc en qualitat HD a través dels seus fluxos súper ràpids.

És molt recomanable que els usuaris se subscriguin a una VPN fiable per a Kodi, per protegir la seva privadesa i accedir a fluxos geo-restringits..

Exodus Redux és una altra forquilla Exodus Kodi que va entrar a la indústria fa temps. Tot i això, a diferència d’altres complements de Kodi, cal configurar-lo correctament amb els rascadors de lambda, perquè funcionin bé. He proporcionat un procediment d’instal·lació complet en aquesta guia; assegureu-vos que no us perdeu cap pas.

Dipòsit de complements Exodus Redux Kodi

Podeu instal·lar la versió actualitzada d’Exodus Redux addon d’IAC Github per a KOdi Leia verison 18 o les versions més recents. Pel que fa als usuaris de Krytpon, es pot instal·lar el complement Exodus Redux Kodi a través del dipòsit Lazy Kodi, que es coneix com un paquet complet per tenir nombrosos dipòsits dins seu..

De la mateixa manera que Exodus Kodi addon, Exodus Redux també està disponible a través de diversos dipòsits. La qüestió és que els desenvolupadors de dipòsits els agraden allotjar complements que siguin exigents o populars perquè els destaca.

Com instal·lar Exodus Redux a Kodi Leia versió 18 i superior

 1. Obriu Kodi i feu clic a Icona del sistema (icona de canvi) al menú principal  > Feu clic a Gestor d’arxius opció
 2. Feu doble clic sobre el botó Opció Afegir font > Feu clic on diu   i introduïu-ho URL: https://i-a-c.github.io/  com en el camp respectiu  > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a aquesta URL com a Redux i feu clic a ella D’acord
 3. Torna al menú principal de Kodi > Feu clic a Complements fitxa > Feu clic a Icona d’instal·lador de paquets des del cantó superior esquerre
 4. Feu clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció > Desplaceu-vos cap avall de la llista i seleccioneu Redux > Seleccioneu repository.exodusredux-x.x.x.zip > Espereu la notificació
 5. Ara feu clic a Instal·lació des del Repositori opció > Anar a Èxode Redux Repo > Dirigiu-vos a Complements de vídeo carpeta > Selecciona Èxode Redux > Pega Instal·leu > Espereu la notificació

Com instal·lar Exodus Redux a la versió 17.6 de Kodi Krypton o inferior

Seguiu aquests passos per instal·lar el complement d’Exodus Redux Kodi a les versions de Kodi Leia i Krypton:

 1. Obert Kodi.
 2. Feu clic a Configuració icona > Obert Gestor d’arxius > Feu doble clic a Afegeix font.
 3. Feu clic a “Cap” i introduïu l’URL: http://lazykodi.com/ > Feu clic a D’acord. Ara poseu el nom d’aquesta font com a “Mandrós” > Feu clic a D’acord > Feu clic a D’acord de nou per tancar el quadre de diàleg.
 4. Dirigiu-vos a Menú principal > Feu clic a Complements.
 5. Feu clic a Icona de caixa (Icona d’instal·lador de paquets) des del cantó superior esquerre.
 6. Fer clic a Instal·leu des del fitxer Zip opció > Desplaceu-vos per la llista d’opcions disponibles i seleccioneu “Lazy”.
 7. Fer clic a Postals carpeta > Feu clic a EXODUSREDUX.zip > Espereu la notificació.
 8. Ara, Feu clic a Instal·lació des del dipòsit opció > Fer clic a Èxode Redux Repo > Obert Complements de vídeo carpeta.
 9. Fer clic a Èxode Redux > Pega Instal·leu.

Ara haureu d’habilitar els desballestadors Lambda, seguiu aquests passos:

 1. Després de la instal·lació, obriu el menú Complements del formulari Complements..
 2. Feu clic a Eines.
 3. Feu clic a Configuració: proveïdors.
 4. Passa el pas sobre els proveïdors > Feu clic a Selecciona l’origen de proveïdors de mòdul.
 5. Canviar Per defecte a Lambda Raspadors i feu clic

Descàrrega de l’èxode Redux Kodi

 1. descarregar Èxode Redux Arxiu zip.
 2. Llançament Kodi > Feu clic a Complements.
 3. Feu clic a la tecla Icona de caixa > Selecciona Instal·leu des del fitxer Zip > Navegar i obrir el fitxer zip descarregat.
 4. Selecciona Instal·lació des del Repositori > Fer clic a Èxode Redux Repo.
 5. Vídeo Complements > Feu clic a Èxode Redux > Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació.

Èxode Redux Down / No funciona / Errors / Correccions

A continuació, es mostren els dos principals errors amb les solucions que solen afrontar els usuaris del complement Exodus Redux Kodi.

Comprovació d’error de registre

De vegades, quan descarregueu un dipòsit, alguns fitxers no es descarreguen; provocant problemes més endavant durant la instal·lació del complement. Comproveu que l’error de registre és l’error que es mostrarà si hi ha algun problema amb els fitxers de dipòsit. Un altre motiu per verificar l’error de registre és la memòria cau del sistema, si està ple.

Solucionar

Simplement, esborreu totes les dades i la memòria cau de fons i torneu-ho a provar de nou. Si l’error persisteix, torneu a descarregar i instal·leu el dipòsit.

No es podia connectar al dipòsit

De vegades, les fonts del dipòsit tanquen o queden obsoletes, provocant problemes per a l’usuari. Quan Kodi no es pot connectar a l’origen del dipòsit, es mostra aquest error.

Solucionar

Si veieu aquest error, comproveu l’URL i assegureu-vos que l’enllaç està actiu. Si la UR està activa, comproveu si l’adreça d’URL que heu afegit al Gestor de fitxers, potser heu escrit malament l’adreça, assegureu-vos que és correcta. Si l’error continua, intenteu un dipòsit diferent.

Conclusió

Hi ha moltes forquilles Exodus Kodi disponibles en línia i és evident que és difícil dir quina d’elles és la millor, però una cosa que he experimentat amb Exodus Redux és que els enllaços de streaming proporcionats per ella funcionen excel·lentment. Exodus Redux té la mateixa interfície que la del mític complement Exodus Kodi i les funcions es repliquen.

Tot i això, una cosa que cal tenir en compte és que es tracta d’un complement de tercers i que l’hauries d’utilitzar amb la millor VPN per a Kodi per protegir-se dels problemes d’infracció de la privadesa..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map