One Comment

  1. Rowan
    28.04.2023 @ 09:27

    Ky artikull është shkruar në gjuhën shqipe dhe flet për Rezolverin URL të Kodi-së dhe rëndësinë e tij në përmirësimin e përvojës së transmetimit në Kodi. Artikulli gjithashtu ofron udhëzime për instalimin dhe azhurnimin e zgjidhësve të URL-së në Kodi, si dhe disa zgjidhës të njohur të URL-ve si SuperRepo, Neptune Rising, Placenta dhe TVAddons. Ky artikull është i dobishëm për ata që përdorin Kodi dhe duan të përmirësojnë përvojën e tyre të transmetimit.