One Comment

 1. Keegan
  28.04.2023 @ 09:20

  ëtojnë të lidhen me njëri-tjetrin për të bërë jailbreak në FireStick. Këtu janë hapat për të bërë jailbreak në FireStick me një kompjuter:

  1. Shkarkoni Kodi dhe aplikacionin e shkarkuesit në kompjuterin tuaj.

  2. Lidhni FireStick me televizorin dhe me internetin.

  3. Lidhni kompjuterin dhe FireStick me të njëjtin rrjet Wi-Fi.

  4. Hapni aplikacionin e shkarkuesit në FireStick dhe shënojeni adresën IP të FireStick.

  5. Hapni Kodi në kompjuter dhe zgjidhni “File Manager”.

  6. Shtoni një burim të ri dhe shënoni adresën IP të FireStick.

  7. Shkarkoni Kodi në FireStick nga burimi i ri.

  8. Instaloni Kodi në FireStick dhe bëni jailbreak në pajisjen tuaj.

  Kanalet Jailbreak të Firestick dhe Aplikacionet Jailbreak të Firestick

  Pas bërjes së jailbreak në FireStick, përdoruesit mund të instalojnë kanalet dhe aplikacionet e tyre të preferuara. Këtu janë disa nga kanalet dhe aplikacionet më të mira të disponueshme në FireStick:

  Kanalet kabllore të disponueshme në FireStick

  1. Sling TV

  2. Hulu Live TV

  3. DirecTV Now

  4. PlayStation Vue

  Aplikacioni më i mirë i motit në FireStick

  1. Netflix

  2. Amazon Prime Video

  3. Hulu

  4. HBO Now

  Kanalet sportive dhe aplikacionet në FireStick

  1. ESPN

  2. NFL Game Pass

  3. NBA League Pass

  4. MLB.TV

  Aplikacione muzikore në FireStick

  1. Spotify

  2. Pandora

  3. iHeartRadio

  4. Tidal

  Jailbreak FireStick I paligjshëm ose legal?

  Jailbreak në FireStick është një proces i paligjshëm, por nuk është