Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi за по-малко от 2 минути

Dimitrology Попкорн Време хранилище

Popcorn Time е онлайн платформа за стрийминг на медии, която е интегрирала BitTorrent клиент. Въпреки това разработчиците на добавки на Kodi смятаха, че би било чудесно да пренесат тази поточна платформа на Kodi.


Така те направиха добавка на Popcorn Time Kodi, която позволява на потребителите да разширяват хоризонтите си за забавление и да предават филми без ограничения към библиотеки на добавки.

Въпреки това, докато използвате такива добавки, сигурността на вашата мрежа е силно препоръчителна. Използвайте VPN за Kodi, за да криптирате трафика си и да ви осигурим по-добро поточно изживяване.

Ръководство за инсталиране на Popcorn Time Kodi

 1. Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Leia и Krypton
 2. Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Jarvis
 3. Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Firestick
 4. Изтеглете Kodi Popcorn Time Zip File
 5. Коди пуканки Време Отзиви
 6. Коди пуканки Време не работи / Грешки / Проблеми

Това ръководство предоставя подробни стъпки как да инсталирате Popcorn Time на Kodi. Затова следвайте стъпките по-долу:

Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Leia или Krypton Versions

 1. Стартирайте Kodi криптон > Изберете Настройки икона, която виждате отгоре > Кликнете върху Файлов мениджър.Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Krypton версия 17.6 или по-висока
 2. От лявата страна на екрана превъртете надолу, за да щракнете двукратно върху Добавяне на източник > Тип хранилище за димитрология URL адрес https://archive.org/download/repository.lazarus-0.1 > Кликнете Добре > Сега напишете името на хранилището, т.е.. ‘Лазаров ден’ > Кликнете Добре.popcorntime on kodi
 3. Отидете на Коди Начало чрез натискане на Бутон за връщане назад ключ > Изберете Добавки > Кликнете върху Кутия с форма на икона, наречена Package Installer, разположена в горния ляв ъгъл.как да настроите попкорн addon време на kodi
 4. Изберете Инсталиране от Zip File > Превъртете надолу и изберете Лазаров ден > Кликнете върху repository.lazarus-0.1.zip > Сега изчакайте да се инсталира хранилището. > Кликнете върху Инсталиране от хранилище > Сега намерете Хранилище Лазар.инсталирайте popcorntime от zip файл
 5. Отидете на Видео добавки > Изберете Коди пуканки време > Удари Инсталирай бутон.настройка popcorntime на firestick
 6. За да видите добавката, отидете на Коди Начало > Кликнете Добавки > Тогава Видео добавки > Коди Време за пуканкиКак да инсталирате Popcorn Time на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Стартирайте Kodi Jarvis > Отидете в Система > След това File Manager > Кликнете два пъти върху Add Source.
 2. Сега напишете URL адреса http://dimitrology.com/repo/, където пише „Няма“ > Кликнете върху Готово > Въведете име на хранилището „Димитрология“ > Кликнете върху Готово > Щракнете върху OK.
 3. Върнете се в главното меню на Kodi > Система > Добавки > След това щракнете върху Инсталиране от Zip File > Dimitrology > kodipopcorntime.repository-1.0.0.zip
 4. Кликнете върху Инсталиране от хранилището > Маркоп 159 хранилище > Видео добавки > Коди пуканки време > Инсталирай > Наслади се!

Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi Firestick

Инсталирането на Popcorn Time на Kodi Firestick е подобно на стъпките, които бяха споменати по-горе. Има обаче някои стъпки и изискване за VPN на Firestick, което се нуждае от вашето внимание, така че следвайте указанията по-долу:

 1. Стартирайте Firestick > Кликнете върху Система > Настройки > Опции за програмисти > Активиране на приложения от неизвестен източник и отстраняване на грешки в ADB.
 2. Отидете в Firestick Home > Кликнете върху лентата за търсене > Въведете Kodi и кликнете върху него > Стартирайте Kodi.
 3. Сега следвайте стъпките, описани за Kodi Leia, Krypton или Kodi Jarvis.

Изтеглете Kodi Popcorn Time Zip File

Има начин да инсталирате Kodi Popcorn Time 2017 директно на вашия Kodi. Първо е необходимо да изтеглите Kodi Popcorn Time Zip File и след това да следвате стъпките, описани по-долу:

 1. Стартирайте Kodi > Докоснете менюто с добавки > Отидете на иконата на инсталатора на пакети в горния ляв ъгъл > Кликнете върху Инсталиране от Zip File.
 2. Когато се появи полето, трябва да „Навигирате“ или „Качване“ на Zip файла, който сте изтеглили преди да започнете тези стъпки.
 3. Изтеглянето на файла ще отнеме време > Сега кликнете върху Инсталиране от хранилището > Изберете Marposit 159 Repository от списъка > Отидете на Добавки за видео > Кликнете върху Kodi Popcorn Time > Натиснете Инсталиране > Готово сте, Насладете се!

Времето за пуканки също може да бъде изтеглено от следните връзки за изтегляне:

 • Изтеглете Kodi Popcorn Time чрез GitHub
 • Изтеглете Kodi Popcorn Time чрез хранилище Lazarus
 • Изтеглете димитрологично хранилище

Коди пуканки Време Отзиви

Времето за пуканки вероятно е най-добрият начин за гледане на предавания и филми. Особено когато са сдвоени с кутия коди.

– 8spook (@ 8synced) 30 октомври 2017 г.

Гледането на филми и телевизионни предавания е много по-лесно от всичко на този свят и точно това мислят потребителите на Kodi. Двамата гиганти се срещат за първи път в света на Kodi.

О !! Знам за него. Използвам време за пуканки много повече от showbox. Аз изобщо не използвам Kodi.

– Франк Боатенг (@ AFYB01) 30 юни 2017 г.

Потребителите на Kodi до голяма степен все още не са наясно с факта, че има добавка на Kodi Popcorn Time, която можете да инсталирате на Kodi. Софтуерът Kodi е много по-голям от Popcorn Time и не бива да се сравнява. Инсталирането на Popcorn Time 2017 на направи софтуера Kodi още по-голям.

Коди пуканки Време не работи / Грешки / Проблеми

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

Тази грешка може да възникне поради факта, че използвате фалшиво хранилище, което няма актуализирана версия на Kodi Popcorn Time.

Решение

Инсталирането на Kodi Popcorn Time 2017 от Dimitrology Repository ще реши проблема ви, тъй като ще има актуализирана версия, готова за потребителите на Kodi. Горните стъпки, споменати в ръководството, обсъждат инсталирането на Popcorn Time от Dimitrology.

Няма наличен поток

Често може да видите, че когато предавате последно медийно съдържание в Popcorn Time, се появява съобщение, което гласи „Няма налични потоци“. Това е така, защото Popcorn Time избира източник от торенти, а понякога тези торенти са недостъпни.

Решение

Няма незабавно решение на този проблем, защото това е единственият недостатък на Popcorn Time. Все пак можете да преминете към Kodi и да инсталирате добавка на Covenant и да предавате безплатни филми и телевизионни предавания.

Да опаковаш нещата

Popcorn Time е любимият любител на поточния плейър, който излъчва торент източници директно на софтуера Kodi. Можете директно да гледате филми и телевизионни предавания на Kodi с лекота. В това ръководство обсъдихме как да инсталирате Popcorn Time на Kodi, така че да можете да се наслаждавате на продължителни часове забавление. Вижте това ръководство за сравнение на време за пуканки срещу коди.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map