Si të instaloni i4atv në Kodi Leia, Krypton dhe Jarvis në më pak se 3 minuta

Do të ketë vetëm disa shtesa ku mund të shikoni ton kanale IPTV dhe mund të gjeni shtesa i4atv në krye të kësaj liste.


Përdorimi i një VPN për Kodi është shumë e rekomanduar kur jeni duke transmetuar shtesa IPTV Kodi sepse ato kanë transmetime të kufizuara gjeografike dhe ju duhet të siguroheni që po transmetoni me siguri.

Warning: Transmetimi i shfaqjes ose filmit tuaj të preferuar duke përdorur Shtesa të palës së tretë pa një VPN, do t’ju bëjë patjetër të keni të drejtat e autorit dhe shkeljet. Konsiderohen shtesat jozyrtare të Kodit ILEGAL në shumicën e vendeve. Kjo është ajo ku a Kodi VPN mbron identitetin tuaj & ju mban të sigurt nga njoftimet për të drejtën e autorit dhe DMCA, ndërsa zhbllokoni përmbajtjen e kufizuar me gjeo.
 CTA

I4atv është shtesa më e fundit në shtesën e kanalit IPTV Kodi që disi arrin të transmetojë shumë kanale të njohura nga e gjithë bota. Shikoni listën tonë më të mirë të shtesave Kodi për të ditur se cilat shtesa kryesojnë listën.

Në këtë udhëzues të konfigurimit, ne diskutojmë se si të instaloni i4atv në Kodi në mënyrë që të mund të shikoni veprime sportive të drejtpërdrejta në pajisjen tuaj.

 1. Si të instaloni i4atv në Kodi Leia / Krypton Versioni 18 / 17.6
 2. Si të instaloni i4atv në Kodi Jarvis Version 16
 3. Shkarkim Zip i4atv Repo
 4. i4atv Apk
 5. i4atv Jo Punë / Gabime / ështje

Si të instaloni i4atv në Kodi Leia / Krypton Version 18 / 17.6 ose më e lartë

 1. Lëshoni Kodi Krypton në sistemin tuaj > Klikoni mbi Gear-icon (Ikona e cilësimeve) e vendosur në krye > Zgjidhni opsionin Menaxher i Dosjeve > Në anën tuaj të majtë, lëvizni poshtë dhe klikoni dy herë mbi Shto Burimin.Si-to-install-i4atv-on-Kodi
 2. Një kuti së shpejti do të shfaqet në ekranin tuaj kështu që Takoni në ‘Asnje’ opsionin dhe ngjitur URL http://srp.nu/ > Kliko Ne rregull > Tani në fund të kutisë shkruani emrin e depos “Super Repo” > Kliko Ne rregull për të mbyllur kutinë.si të instaloni i4atv në versionin 17 ose më të lartë të Kodi krypton
 3. Shko tek Faqja Kryesore e Kodit duke shtypur “Esc” kyç në tastierën tënde > Pastaj shkoni drejt Add-ons menu > zgjedh Ikonë kuti ne krye.i4atv në Kodi
 4. Tani klikoni në Instaloni nga Zip File > Këtu do të shihni që të shfaqet një kuti, kështu që lëvizni poshtë dhe zgjidhni Super repo > atëherë kripton > Klikoni mbi magazinat > SuperRepo > Tani klikoni në SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Do të duhen disa minuta për tu instaluar.konfigurimi kodi i4atv
 5. Pasi të instalohet depoja, një kuti dritare pop-up do të shfaqet në të djathtën e sipërme të ekranit tuaj që do të konfirmojë instalimin > Tani klikoni në Instaloni nga depoja > Depo SuperRepo [Krypton] [v7].cilësimet e kodit i4atv
 6. Tani zgjidhni Depo e shtesave > Këtu do të gjeni një listë të shumë rezervave Super Repo, kështu që klikoni në SuperRepo Të Gjithë [Krypton] [v7] > Kliko instaloj > Prisni që depoja të instalohet.konfigurimi i kodit i4atv
 7. Tani kthehu përsëri te Instaloni nga depoja opsion duke shtypur në “Esc” kyç në tastierën tënde > Shkoni poshtë dhe klikoni në SuperRepo Të Gjithë [Krypton] [v7] > zgjedh Shtesa të videos > Shkoni poshtë për të gjetur i4atv > hit instaloj > Prisni që instalimi të përfundojë.si të instaloni i4atv DX në kodi jarvis versionin 16 ose më poshtë
 8. Shtesa i4atv tani është instaluar > Për të hapur shtesën i4atv 2017, kthehuni te Kodi Home > zgjedh Add-ons alternativë > Klikoni mbi Shtesa Video > Në anën e djathtë të ekranit tuaj klikoni mbi i4atv > gëzojnë!

Si të instaloni i4atv në Kodi Jarvis Version 16 ose më poshtë

 1. hapur Kodi Jarvis > Shko tek sistem menu > Klikoni në nën-menu “Menaxher i Dosjeve” > Klikoni dy herë Shto Burimin të vendosura poshtë.
 2. Kliko ‘Asnje’ opsion kur shfaqet kutia > Shtypni URL http://srp.nu/ > Kliko Done > Në fund, shtypni emrin e depozitës “Super Repo” > Kliko Done > Kliko Ne rregull.
 3. Shko prapa ne Menyja kryesore e Kodit duke shtypur “Backspace” kyç në tastierë > Klikoni mbi sistem > atëherë Add-ons > Tani trokitni lehtë mbi Instaloni nga Zip File alternativë > Nga kutia, zgjidhni Super repo > Klikoni mbi Jarvis > atëherë magazinat > SuperRepo > Tani zgjidhni superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Pasi të instalohet Super Repo, klikoni mbi Instaloni nga depoja > Gjeni dhe klikoni në Depo SuperRepo [Jarvis] [v6] > Depo e shtesave > zgjedh SuperRepo Të Gjithë [Jarvis] [v6] > instaloj.
 5. Shko prapa ne Instaloni nga depoja alternativë > Klikoni mbi SuperRepo Të Gjithë [Jarvis] [v6] > Shtesa të videos > zgjedh i4atv > hit instaloj.

Shkarkim Zip i4atv Repo

Një mënyrë tjetër për të instaluar i4atv 2017 është përmes shkarkimit të Skedarit Zip Super Repo. Para se të filloni të instaloni, shkarkoni skedarin zip nga poshtë:

Për Krypton: Shkarkoni skedarin Super Repo Zip

Për Jarvis: Shkarkoni skedarin Super Repo Zip

 1. hapur Kodi Krypton > Shko tek Add-ons > Ikonë kuti ne krye > zgjedh Instaloni nga Zip File > Navigate ose Ngarkoni skedarin e shkarkuar Super Repo Zip > Prisni që të instalohet.
 2. Shko tek Instaloni nga depoja alternativë > Klikoni mbi Depo SuperRepo [Krypton] [v7] > Depo e shtesave > SuperRepo Të Gjithë [Krypton] [v7] > instaloj.
 3. Sapo të instalohet, Hit “Backspace” kyç dy herë dhe pastaj lëviz poshtë për të zgjedhur SuperRepo Të Gjithë [Krypton] [v7] > Shko tek Shtesa të videos > zgjedh i4atv > Kliko instaloj > gëzojnë!

i4atv Apk

Tani ju jeni në gjendje të instaloni i4atv në pajisjen Android duke shkarkuar apk i4ATV. Ndiqni hapat më poshtë për të instaluar apk i4atv në Fire Stick / TV ose ndonjë pajisje tjetër Android.

 1. Shkarko i4atv APK
 2. Në pajisjen tuaj Android lundroni skedarin e shkarkuar.
 3. Hapni magjistarin e instalimit dhe filloni të instaloni i4atv. Shikoni këto magjistarët më të mirë të kodit.

Shqyrtime të Reddit i4atv

Faleminderit mirësi për këtë rrjedhë i4atv.us sepse nuk mund ta bëj ESPN një të punojë për jetën e meje…

– Gymtertainment (@Gymtertainment) 15 Prill 2017

Vetëm një pjesë e vogël e shtesave Kodi janë në gjendje të transmetojnë drejtpërdrejt kanalin ESPN në Kodi. Kjo është pranuar nga shumë përdorues të Kodi pasi kjo është shtesa shtesë për të parë sportet live. Ju sjell veprim të drejtpërdrejtë sportiv nga e gjithë bota.

Ndonjë lidhje e mirë për seancën 2? I4atv.us buffers non stop për mua

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14 Prill 2017

Edhe pse shtesa i4atv Kodi do t’ju ofrojë shumë zgjedhje për transmetim, por buffering është një çështje e zakonshme me të cilën përballen shumica. Buffering Kodi mund të prishë të gjithë fondin për ju kur shikoni sport, kështu që ndiqni seksionin më poshtë për të luftuar çështjet e buffering të i4atv.

i4atv Jo Punë / Gabime / ështje

Buështjet e Buferimit

Buferimi është një çështje e zakonshme me shtesa dhe posaçërisht me i4atv. Buffering i Kodit që ndodh gjatë filmave dhe shfaqjeve televizive është po aq i bezdisshëm kur shikoni sporte të drejtpërdrejta. Mund të prishë të gjithë argëtimin, por më e rëndësishmja mund të shtyjë përdoruesit të mos e vizitojnë më Kodin.

zgjidhje

Issueështja e bufferimit në Kodi ndodh për shkak të rritjes së cache në Kodi. Prandaj, ne rekomandojmë përdoruesit e Kodi që të pastrojnë cache me Merlin Wizard. Krahas pastrimit të cache, Merlin Wizard gjithashtu fshin tablonë dhe pako.

Nuk mund të instalohet varësia

Kur instaloni shtesa i4atv përveç asaj nga Super Repo, përdoruesit e Kodi shpesh marrin një gabim të quajtur “Dështoi të instaloni një varësi”. Kjo çështje zakonisht ndodh kur një depo ose një shtesë ka ndaluar së punuari, ose po kalon një azhurnim.

zgjidhje

Ekziston një zgjidhje e thjeshtë për zgjidhjen e kësaj çështje dhe ajo përfshin instalimin e depove të sakta për i4atv. Super Repo është depoja e duhur për instalimin e i4atv. Prandaj, ne kemi ofruar udhëzuesin e konfigurimit nga Super Repo i cili do të zgjidhë problemin.

Për të përfunduar gjërat lart

Shtesa i4atv Kodi bën një përshtypje të fortë për përdoruesit e Kodi me një listë mbresëlënëse të kanaleve IPTV të disponueshme për transmetim. Kjo shtesë mund të gjendet në Super Repo Repositories midis shumë shtesave të tjera. Ky udhëzues i konfigurimit ofron detaje se si të instaloni i4atv në Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map