One Comment

  1. Lincoln
    28.04.2023 @ 09:48

    tion Vue, 2. UFC.TV, 3. Sportet BT. Nëse kërkoni një mënyrë më të lirë për të parë UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2, atëherë mund të shikoni stream-et e lira në internet në faqet si Just First Row, MMA Core, dhe Fight-Live.com. Nëse preferoni të shikoni në Kodi Krypton 17.6 ose më të ulët, mund të ndiqni udhëzimet për të parë UFC 225 në këtë platformë. Në fund të fundit, kjo do të jetë një ngjarje e madhe për të gjithë fansat e UFC-së dhe nuk duhet të humbasin mundësinë për të parë këto luftime të mahnitshme në kohë reale.