YouTube на Firestick And Fire TV – Как да инсталирате за по-малко от 5 минути

Все още ли се чудите дали бихте могли да гледате YouTube на FireStick?


Не! Тези дни са отдавна отминали.

Откакто Google и Amazon се включиха в съперничество, нещата станаха доста трудни за онлайн стриймърите. В резултат на тази вражда, Google свали приложението YouTube от магазина за приложения на Amazon firestick, което наистина навреди на настроенията на потребителите.

Сигнал: Не използвайте никакво приложение, без да използвате vpn за firestick.

Мога ли да гледам YouTube на FireStick?

Google и Amazon, които се изправят лице в лице, бяха предопределени да се случат и едва миналата година съперничеството се разстрои, когато Google започна да изтегля приложенията си от магазина на Amazon, като самото приложение YouTube.

Отказът на Amazon да продава продуктите на Google и да представя Amazon Prime Video като приложение на Chromecast изглежда е истинската причина за тази вражда между индустриалните тирани.

Amazon несъмнено пробива пазара като остър кинжал и това навреди на съществуването и приходите на Google. Пазарният дял на Amazon започна да расте, докато потребителите на Google започнаха да намаляват.

Тези опасения провокираха Google да предприеме някои големи стъпки и затова Google започна да противодейства на стратегиите на Amazon. Google направи някои импровизации в своите действия за пазаруване, за да разтърси онлайн магазините на Amazon. Второ, той импровизира своите карти, като позволява на разработчиците на игри и приложения да подобрят функциите си на приложение, като интегрират Google Maps.

Преди всичко, основният удар беше свалянето на приложенията, притежавани от Google от магазина на Amazon, и аз наричам този ход голям удар, защото той потресе потребителите на Amazon, които предпочетоха YouTube за гледане на видео без джейлбрейк.

Често задавани въпроси за YouTube на Fire TV

Ето някои от най-често задаваните въпроси от потребителите на FireStick и FireTV:

На какви устройства можете да гледате YouTube TV

YouTube TV може да се гледа на компютър, мобилни устройства, таблети и смарт телевизори. Ето конкретна разбивка на всички устройства, на които можете да получите достъп до YouTube TV:

 1. Chromecast
 2. iPhone и iPad
 3. Умни телефони (мобилни телефони с Android) и таблети
 4. Android TV
 5. AirPlay за Apple TV
 6. Xbox
 7. Smart TV на Samsung
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Мога ли да предавам на FireStick

Да, можете лесно да хвърлите YouTube на FireStick ограниченията, прилагани от Google. Предаването на YouTube в FireStick обаче вече не е, както беше преди, защото когато Google премахна YouTube от магазина на Amazon, браузърът Silk беше въведен като алтернативен инструмент за кастинг на YouTube в FireStick.

Най-хубавото е, че предаването на YouTube на FireStick от всяко iPhone или Android устройство вече стана по-лесно.

Защо Google премахна приложението YouTube от магазина за приложения на Amazon

Google премахна приложението YouTube от магазина за приложения на Amazon, тъй като Amazon отказа предложението си да представи Amazon Prime Video като приложение на Chromecast. Amazon също отказа да разшири продажбата на продуктите на Google, което засили тази вражда повече.

Като отмъщение Google премахна приложението си за стрийминг на видео от магазина за приложения на Amazon, оставяйки хиляди потребители без надзор.

Бизнес моделът на Amazon не работи по начина, по който Google иска, може би затова тези два гиганта в индустрията не могат да намерят обща позиция. Amazon стартира приложението Apple TV, като се придържа към своя бизнес модел, че ще продава само ограничено количество. Amazon не предоставя специално предимство на никого.

Как да инсталирате YouTube TV на Amazon FireStick

 1. Включете устройството си FireStick към вашия телевизор.
 2. Отворете менюто „Настройки“.
 3. Кликнете върху „Устройство“.youtube on firestick and fire tv
 4. Кликнете върху „Опции за програмисти“.как да инсталирате youtube на firestick
 5. Включете „Приложения от неизвестни източници“.как да гледате youtube в пожарна телевизия
 6. Сега изтеглете приложението „Downloader“, като отидете в менюто за търсене и потърсите „Downloader“. След като изтеглите приложението, го инсталирайте.как да получите youtube на Amazon firestick
 7. Ако имате инсталирана версия на YouTube за вашия FireStick вече на устройството си, деинсталирайте я.
 8. Отворете приложението Downloader и въведете този URL адрес: https://smartyoutubetv.github.io в адресната лента > Кликнете върху Go.youtube на firestick не работи с грешки
 9. След като приложението бъде изтеглено, отидете на Downloads и отворете той изтеглената връзка > Кликнете върху „Стабилна версия“ > Изчакайте, докато файлът се изтегли.умен youtube github io
 10. След като изтеглянето завърши, щракнете Инсталирай > Когато системата поиска разрешение за инсталиране на приложението, щракнете върху Инсталирай.интелигентен youtube телевизор на firestick
 11. След като инсталацията приключи, щракнете върху Отваряне.YouTube за изтегляне на Firestick
 12. Там имате изтеглено приложението YouTube на вашия FireStick или FireTV (Независимо от устройството, което използвате).

Какво да правя След като инсталирам YouTube TV Fire Stick

След като инсталирате приложението YouTube на FireStick, ще трябва да го конфигурирате за по-добра функционалност. Изпълнете следните стъпки, за да конфигурирате бързо приложението YouTube на FireStick:

Отворете приложението YouTube. Ще видите 4 различни опции:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV и други
 4. 4K: Alt версия

От наличните опции изберете 720p.

версия 4k на youtube на firestick

 1. Сега ще трябва да инсталирате услугата Crosswalk Project. Ако вече нямате инсталирана тази услуга, може да видите тази грешка:Услугата по проект за кръстовище не е намерена
 2. Кликнете върху Вземете кръстосана връзка > Щракнете върху Инсталиране.xwalkcorelibrary
 3. След като приложението е инсталирано, щракнете върху Готово.
 4. Сега можете лесно да използвате приложението YouTube на устройството си FireStick и FireTV.

Най-добрият / най-лесният начин за гледане на YouTube TV на FireStick

Ако бях наиссейър, тогава бих ви препоръчал да пропуснете YouTube TV и просто да преглеждате YouTube онлайн и да гледате видеоклипове.

Но защо да бъдете песимист, когато има хак в джоба ви!

Ако описаната по-горе процедура за инсталиране ви се стори сложна, тогава можете да опитате най-добрия и лесен начин за гледане на YouTube в FireStick, който е през Mozilla Firefox и с VPN на Firestick.

Точно така!

Наскоро Mozilla пусна актуализирана версия на Firefox на FireStick, която има възможност да осигури лекота на потребителите на FireStick при достъп до YouTube TV. Тази версия на Mozilla Firefox може да бъде изтеглена и инсталирана директно от магазина за приложения на Amazon без никакви проблеми.

В тази версия на Mozilla Firefox има специална отметка, позволяваща на потребителите да отидат в YouTube, като просто кликнат върху нея. Тази функция наистина е облекчила живота на потребителите на Amazon FireStick и любителите на YouTube.

Не е ли лесно?

заключение

При такива съперници крайните потребители на услугите са изправени пред крайна загуба. Не биха се искали никакви промени или преодоляване, ако тези двама гиганти нямаше да стигнат толкова далеч един срещу друг. Сега потребителите трябва да разчитат на изтегляне на APK файловете за инсталиране на YouTube TV.

Google би си помислил, че изтеглянето на YouTube TV от магазина за приложения ще обезкуражи потребителите на Amazon, но едно нещо, което Google забрави е, че наблюдателите на binge и онлайн стриймърите винаги намират хак за всичко, като например kodi on firestick.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map